Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ζήτημα News Threads

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Όχι, θα γίνεται ότι γινόταν μέχρι τώρα. Εγώ δε θυμάμαι να χάνονται ειδήσεις, ούτε να ξεφεύγει σε απελπιστικό βαθμό μία κατάσταση. Αν νομίζετε ότι κανείς δε θα μπει στη διαδικασία να ανοίξει νέο thread για να γίνουν συζητήσεις (πράγμα που συνέβη πολλές φορές, με ή χωρίς την παρέμβαση ενός mod), άλλο τόσο κανένας δεν πρόκειται να κάνει μία απίστευτα κουραστική διαδικασία (που περιλαμβάνει άνοιγμα νέου tab, copy paste κειμένων, quotes κτλ) για να πει τη γνώμη του πάνω σε μία είδηση.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Πάντως, όσο fail είναι το Thread για το σχολιασμό, άλλο τόσο είναι να χάνονται και ένα σωρό posts μέσα στα γιγαντωμένα News imo. Η άποψή μου είναι ότι καλύτερα να κάνεις 2 click παραπάνω, παρά να χάνονται τα posts. Ανοίγετε λοιπόν ξεχωριστά Threads όταν πάει να γίνει μια συζήτηση με ενδιαφέρον, για να το λύσουμε το πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Κανεις δε θα το κανει ομως αυτο και θα καταληξουμε να μη γινονται καθολου σχολια.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ρε παιδιά το μοντέλο μπήκε δοκιμαστικά για λίγο, ώστε να δούμε πως θα πάει, δε θα κρατήσουμε τίποτα από μόνοι μας. Όπως δεν το έχουμε κάνει πότε μέχρι στιγμής άλλωστε. Καταλάβετε όμως, ότι με την αλλαγή της δομής μερικά πράγματα πάνε μαζί. Αν θέλετε πέντε διαφορετικά News Threads θα τα βάλουμε, αν είναι δυνατών σε sub section τουλάχιστον.

Πάντως, όσο fail είναι το Thread για το σχολιασμό, άλλο τόσο είναι να χάνονται και ένα σωρό posts μέσα στα γιγαντωμένα News imo. Η άποψή μου είναι ότι καλύτερα να κάνεις 2 click παραπάνω, παρά να χάνονται τα posts. Ανοίγετε λοιπόν ξεχωριστά Threads όταν πάει να γίνει μια συζήτηση με ενδιαφέρον, για να το λύσουμε το πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Απο τη στιγμη που δεν εχει διευκρινιστει το θεμα και δεν εχει παρθει αποφαση θα επαναφερω τα προηγουμενα topics.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Μην ανησυχείτε αδέρφια! το πήρα πάνω μου και με μια ψήφο μας έδωσα την πολυπόθητη νίκη!
    5 news threads σε sub-section.

O Gotys μιλησε! Ας κλείσει το poll τώρα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ θέλω section για κάθε εταιρεία και είμαι απόλυτος με αυτό. Ας υπάρχουν πολλά news threads, δεν πειράζει, βοηθά την κατηγοριοποίηση και αποτελεί και ένα σημείο αναφοράς. Προσωπικά πολλές φορές ανατρέχω στα ανάλογα threads για να δω ένα νέο. Αν βάλουμε όλα τα νέα σε ένα τσουβάλι, θα χάνονται αμέσως και δε θα ξέρουμε που να ανατρέξουμε για να βρούμε κάποια συγκεκριμένη είδηση. Πρέπει μήπως να αναλογιστούμε και το γεγονός ότι θα γίνεται πανικός με τις συζητήσεις; Προφανώς και η λύση που προτάθηκε (topic για απόψεις πάνω σε νέα) δεν αποτελεί κάτι το βολικό.

Παιδιά θα το ξαναπώ (τα είπα και στον Loggo), μην προχωράτε σε αλλαγές πριν ενημερώσετε και πριν πάρετε τη γνώμη των υπόλοιπων μελών. Δεν έχετε άμεσο feedback, αλλά δεν είναι όλοι στο φορουμ συνέχεια, ώστε να λένε τις απόψεις τους. Ο scatman για παράδειγμα, που πάντα συμμετέχει σε αυτά, δεν πρόλαβε να εκφράσει άποψη για τη νέα δομή καλά καλά. Υπομονή, σιγά σιγά οι αλλαγές και μετά από αρκετή συζήτηση. Ας γυρίσουν τα news στη μορφή που ήταν και αν είναι αν αλλαχτεί κάτι, ας το κάνουμε αργότερα. Καλά καλά δε συνηθίσαμε την υπάρχουσα μορφή του φόρουμ, πάμε να αλλάξουμε και τη φιλοσοφία με την οποία ως τώρα αναδημοσιεύαμε νέα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Προτεινω το News να γινει νεο section οπου μεσα θα χωθουν ολα τα news topics.

Noμιζω χρειαζεται ενα τετοιο section Που θα αφορα καθαρα την πληροφορια και φυσικα οι ενδιαφερομενοι θα μπορουν βασιζομενοι σε αυτα (ειδησεις) να ανοιξουν κουβεντα σε αλλο section κι οχι στα τοπικς των News (διοτι υπαρχει ο κινδυνος να χαθουν αποψεις αλλα και οι ειδησεις).

Leave a comment:

• straier
    replied
    Είναι καλό να έχεις δικαίωμα επιλογής.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    3: Πέντε News Threads σε sub section στο General

Αυτο με τα χιλια ομως. Παιδια, ειπαμε να κοψουμε πολλα αλλα μη τα κοψουμε και ολα.Θα γινει αχταρμας μετα στα νεα αν ειναι ολα μαζι σε ενα τοπικ, να ειστε σιγουροι.
    +1

Νομίζω ότι με την υπάρχουσα δομή θα γίνει ένας ψιλόχαμός.

Το Role Players Realm όμως τα σπάει

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    3: Πέντε News Threads σε sub section στο General

Αυτο με τα χιλια ομως. Παιδια, ειπαμε να κοψουμε πολλα αλλα μη τα κοψουμε και ολα.Θα γινει αχταρμας μετα στα νεα αν ειναι ολα μαζι σε ενα τοπικ, να ειστε σιγουροι.

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Βαλε και τον Raphael αλλα και τον Deus Dope που με δικη του πρωτοβουλια αρχισαν να γινονται καποιες αλλαγες και εγινε η συζητηση για νεα δομη.
    μπήκαν αλλά ένα ούτε ένα ευχαριστώ έ?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Έτσι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Βαλε και τον Raphael αλλα και τον Deus Dope που με δικη του πρωτοβουλια αρχισαν να γινονται καποιες αλλαγες και εγινε η συζητηση για νεα δομη.

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Loggo, Ramp, Raphael, Deus Dope απ οτι έχω καταλάβει σχεδόν μόνοι σας κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές και προτάσεις απλά RESPECT.
    Ότι προτείνετε εγώ μαζί σας.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    επος
    I know!

Leave a comment:

Working...
X