W00t
Eγω μια φορα ψηφισα σε αυτο παντως.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ζήτημα News Threads
Collapse
X
-
Ο λαος μιλησε. Και μη με κανετε να μπω και με το αλλο account να ψηφισω, αφου ειστε τοσο χυμα και δε το κανατε μπαν, θα το εκμεταλλευτω αν χρειαστει. Αν ειναι αναγκη στη τελικη θα χρησιμοποιησω και βια.
Leave a comment:
-
Ο θεός ο Straier ψήφισε τρεις, πλάκα κάνεις;
Έχω βάλει δυνατότητα πολλαπλής επιλογής, πχ 1 ή 3.
Leave a comment:
-
Δηλαδη θα εχουμε sticky τα 5 news threads σε αναλογο sub section και απο κατω θα μπορουμε να ανοιγουμε νεα threads για σημαντικες ειδησεις ;
Leave a comment:
-
Μια ερώτηση. Η τρίτη επιλογή αφορά ένα sub-section όπου μέσα χύμα θα είναι όλα τα news topics (αναγκαστικά και το rpg player realm) ;
Leave a comment:
-
Καμιά αντίρρηση.Originally posted by Evans View PostLoggo σύμφωνοι, πιστεύω όμως ότι με λίγη προσοχή από όλους μας μπορεί να διορθωθεί το "πρόβλημα" (ή με την παρέμβαση των mods).
Ελπίζω τουλάχιστον να συμφωνούμε όλοι τα 5 News Threads να μπούνε σε sub section. Στο sub section, θα μπορούσαν επίσεις να ανοίγονται ξεχωριστά threads για σημαντικές ειδήσεις, ώστε να σχολιάζονται πιο άνετα και αναλυτικά a la neogaf. Αν οδηγηθεί σε ενδιαφέρουσα συζήτηση, μεταφέρεται στο general
Leave a comment:
-
Όχι ρε δεν τα πήρα, έτσι φαίνεται;
Εννοούσα ότι στην περίπτωση της ανάπτυξης συζήτησης πάνω σε ένα νέο θα γίνεται ότι γινόταν μέχρι τώρα. Τη γνώμη μου λέω, απλώς ίσως εκφράζομαι λίγο πιο απότομα από ότι θα έπρεπε. Τέλος πάντων, συγνώμη αν δημιούργησα την εντύπωση ότι επιτίθεμαι, δεν είχα αυτόν το σκοπό.
Loggo σύμφωνοι, πιστεύω όμως ότι με λίγη προσοχή από όλους μας μπορεί να διορθωθεί το "πρόβλημα" (ή με την παρέμβαση των mods).
Leave a comment:
-
Δε μιλάω για τις ειδήσεις, μιλάω για τις συζητήσεις.Originally posted by Evans View PostΌχι, θα γίνεται ότι γινόταν μέχρι τώρα. Εγώ δε θυμάμαι να χάνονται ειδήσεις, ούτε να ξεφεύγει σε απελπιστικό βαθμό μία κατάσταση.
Η συζήτηση αυτή, δε υπήρχε σήμερα πχ.
Leave a comment:
Leave a comment: