Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ναι OK, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά δεν είναι αυτό το άχαρο πράγμα που ήταν πριν. Χρησιμοποίησα 3 διαφορετικά transitions, γιατί δε μπορούσα να αποφασίσω ποιο μου άρεσε περισσότερο, αν και μάλλον κλείνω προς το δεύτερο.
Πως στο καλό καταφέρατε και δώσατε 5 ψήφους στο δικό μου; Δε το είχα βάλει στα σοβαρά, γι' αυτό είπα στην αρχή να μη συμμετάσχει κιόλας. Έβαλα απλά την εικόνα με ήχο Sonic για τη πω στον Ραμπίδη που του έχει αδυναμία. Αφού το ψηφίζετε, να κάτσω τουλάχιστον να το σουλουπώσω λίγο με ό,τι μπορώ τέλος πάντων να κάνω στον movie maker.
Το εβαλα στο post του ground, παντως ιδανικα θα γουσταρα ground zero με μουσικη απο του loggo(ισως λιγο shortened αλλα εχει το σωστο υφος) και logo οπως ειναι το banner στο ambience skin του forum (εγω το ειχα κανει αλλα ουτε που θυμαμαι πιο font ηταν).
Μολις ανεβασα το καινουριο.Η ποιοτητα προς το παρον ειναι λιγο χαλια επειδη το επεξεργαζεται ακομα.Ground,βαλ'το και στο αρχικο ποστ.Ρε paixtis,χαλαρωσε.Βασικα,εμενα μου αρεσουν ολα και με βλεπω να ψηφιζω του Ground μεχρι να δω animated το πρωτο της κοπελιας.
Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τη κοπέλα που έκατσε και παιδεύτηκε για το forum μας. Τόσες μέρες και ένα ευχαριστώ δεν είπαμε. Λοιπόν έμενα μου αρέσει το δεύτερο, άλλα αν υπάρχουν video που δεν έχουμε δει, ειδικά της κοπέλας που μπήκε στον κόπο, ανεβάστε τα να τα δούμε. Αφού το τρενάραμε που το τρενάραμε, ας καταλήξουμε τουλάχιστον στη καλύτερη δυνατή επιλογή.
Υ.Γ. LOL
Ρε, αυτό με το video το είχα βάλει για πλάκα, βγάλτο απ' το poll.
Leave a comment: