Announcement
Collapse
No announcement yet.
Youtube videos Intro
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Πιστεύω πως ένα topic σχετικό είναι αρκετό. Και εάν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, ας γίνει η κίνηση για το sub-section.
Leave a comment:
-
Όποιο intro χρησιμοποιήσουμε τελικά, κάλο είναι να γίνει upload σε κάποιο site τύπου Rapidshare, ώστε να μπορούν να το πάρουν τα μελή για να το ενσωματώσουν στα video. Σκέφτομαι επίσης μήπως ανοίξουμε sub section για το YouTube channel, όπου θα κάνουμε updates για το τι αναβαίνει στο κανάλι, σχόλια, απορίες, βοήθεια σχετικά με τα videos κλπ.
Leave a comment:
-
Εγω προσωπικα γουσταρω πολυ του Pritt, γιατι οντως δειχνει πολυ καλη σαν δουλεια και δινει και αναλογο prestige στο βιντεο, δεν ειναι δλδ ενας απλος gaming ηχος με ενα logo, αλλα ενα banner το οποιο εχει βαρυτητα. Για αυτο και το ψηφισα.
Leave a comment:
-
Epeidh parathrw dixasmenh isopalia, ekana mia miksh tou dikou mou Logo me tou Loggo gia na einai "elpizw" oloi efxaristhmenoi.
H teleftaia mou protash einai h ekshs:
Apo avrio arxizw ta upload, opoios thelei to video mou milaei mesw MSN.
Leave a comment:
-
Να εξηγησω γιατι δεν ψηφισα το δικο μου.Κατ'αρχην,προσπαθησα φτιαχνοντας το να δειχνει οσο το δυνατον πιο επαγγελματικο γινεται,να δειχνει δηλαδη οτι η ολη προσπαθεια γινεται απο ατομα που ξερουν με τι θα ασχοληθουν γι'αυτο και τελικα δεν εβαλα καποια χαρουμενη μουσικουλα ή φωτάκια στην οθονη.Τωρα που το δικο μου εχει παρει πουλο,το βιντεο του Ground_Zero μοιαζει το πιο κοντινο σε αυτο που σκεφτομουν.Αν αλλαξει και η γραμματοσειρα οπως ειπε ο Loggo,πιστευω θα ειναι ιδανικο.
Leave a comment:
-
Το ζήτημα είναι ότι το δικό μου λογότυπο, αναγκαστικά θα έχει το λευκό background από πίσω. Δεν έχω transparent version. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι στο δώσω σε μεγαλύτερη ανάλυση.
Leave a comment:
-
Na ta xrhsimopoioume kai ta 2?
Na allaksw thn mousikh sto diko mou me tou loggo?
Na valw thn dikh mou eisagwgh mono sta dika mou videos?
C'mon guys exw psilokourastei me thn olh fash
Na pei kapoios mod ypefthyna "kane afto" gia na anevasw kana vid sthn telikh...
EDIT!
Mporw na to kanw me ena apo ta logotypa, thelw xrono omws...
Loggo tha xrhsimopoihsw to diko sou, steile mou to
Leave a comment:
-
Βασικά, πέρα απ' τη πλάκα, προσωπικά, σαν video, συνεχίζω να προτιμώ του Ground, γι’ αυτό και το ψήφισα άλλωστε. Αυτό που με χαλάει είναι η generic γραμματοσειρά, ότι δηλαδή είναι μια απλή γραμματοσειρά που γράφει Gamers Odyssey. Αν μπορούσε να γίνει ένα παρόμοιο video με ένα από τα λογότυπα θα ήταν το ιδανικό στη παρούσα φάση.
Leave a comment:
-
Το γυρισε το ματς ο loggo, λοιπον επειδη παμε τσιμα τσιμα θα κανουμε ενα μιξ των 2.
Leave a comment:
-
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Καλά ρε σατανικό υποκείμενο, μόλις κατάφερες να γκρεμίσεις κοντά μια εικοσαετία αγνού και αμόλυντου ακούσματος αυτού του ήχου. Τώρα κάθε φορά που το ακούω, θέλω δε θέλω, θα σκέφτομαι δελτίο ειδήσεων.:plzdie:
Leave a comment:

Leave a comment: