Announcement
Collapse
No announcement yet.
Epic moments of the glorious past
Collapse
X
-
Re gmt kai xarika pos se 3 ores gemisan 2 selides trollarismatos...alla itan apla mia metakinisi
Leave a comment:
-
Τελικά δίκιο έχετε αλλά θυμάμαι ότι λέγαμε για τσιπούρες.ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΗΤΑΝ!
Leave a comment:
-
Epic moments of the glorious past
Μια μετακίνηση posts σε ένα πιο κατάλληλο θέμα.
Η μπάλα σε σας, για ακόμα πιο τεράστιο γεροντολαγνικό ξεθάψιμο.
Leave a comment:
-
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΗΤΑΝ!
7/10/2007 btw.
Τα χρονια περασαν και μυαλο δε βαλαμε
3 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Leave a comment:
-
Επισης δεν ηταν στο σπιτι του Ramp, μονο οι σωστοι εραστες εχουν στα σπιτια τους amaretto και δη το καλυτερο (Disaronno).
Περιττο να πουμε τι ακολουθησε εκεινη τη βραδια..

7/10/2007 btw.
Τα χρονια περασαν και μυαλο δε βαλαμε
.
Leave a comment:
-
Και δεν ήταν μπαρμπούνια. Τσιπούρες σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση ή τέλος πάντων κάποιο ασημί ψάρι.
Leave a comment:
-
Γιατί είχε πει να βάλουμε screensaver με ψαράκια / ενυδρείοΜετα πηρατε φραουλες, ζαχαρη και dissarono τα βαλατε ολα στο τραπεζι και ειχατε και κατι μπαρμπουνια.
Γιατι ομως ρε παιδια;Ο Κωστας μου ειπε δεν ειχε αναφερει κατι με μπαρμπουνια.
Leave a comment:
-
Xeno sorry μπορει και να κανα λαθος και να ηταν καποιος αλλος, δε θυμαμαι. Αλλα ηταν ΕΠΟΣ!!
Επισης εκεινο τον καιρο ηταν που ο Dj εχεζε στο αβαταρ και βαζαμε ολοι τετοια και μεις.
Μαζευτηκατε εσεις οι γνωστοι στο σπιτι του Ραμπ και βγαλατε ολοι τετοιες πικς στο μπανιο του
Και λεει ο Dj : "Μα ποσοι εισασταν επιτελους σε αυτη τη χεστρα;!! "
Μετα πηρατε φραουλες, ζαχαρη και dissarono τα βαλατε ολα στο τραπεζι και ειχατε και κατι μπαρμπουνια.
Γιατι ομως ρε παιδια;Ο Κωστας μου ειπε δεν ειχε αναφερει κατι με μπαρμπουνια.
Παιζει να τα ειχατε σε wallpaper στο laptop ή σε φωτογραφια καδρο με photoshop.Aλλα γιατι;
Μηπως για να δωσετε μια καλη ηρεμη ατμοσφαιρα που ελεγε ο Dj?
Aλλα γιατι βαλατε ψαρια το κερατο μου;
Τι ντελιριο με επιασε
Leave a comment:
-
Aν δεν ήσουν εσύ, ένας σοβαρός υποψήφιος υπάρχειOriginally posted by Xeno View PostΕγω παντως δεν το χα πει αυτο που λεει ο Azrael και απορω ποιος ειχε γραψει αυτη την καφρικη ατακα. Ειχα ξεχασει ο,τι ειχαν ειπωθει τετοια πραγματα, μαλλον με ειχαν απορροφησει οι τσιπουρες και το "στημενο" λεμονι.
Leave a comment:
-
Εγω παντως δεν το χα πει αυτο που λεει ο Azrael και απορω ποιος ειχε γραψει αυτη την καφρικη ατακα. Ειχα ξεχασει ο,τι ειχαν ειπωθει τετοια πραγματα, μαλλον με ειχαν απορροφησει οι τσιπουρες και το "στημενο" λεμονι.
Leave a comment:
Leave a comment: