Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eνότητα "Hi-Scores"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Και γω είμαι κατά του να υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για Hi-scores. Ας υπάρχει θέμα ή sub-forum αλλά όχι ξεχωριστή ενότητα.
    Προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να συγχωνευτούν όλες οι ενότητες που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του φόρουμ αφού δεν πρόκειται να αποκτήσουν πολλά θέματα η καθεμία.
    Επίσης και τα Hall of Fame και Shame να συγχωνευτούν. Όπως είναι τώρα είναι λίγο κουραστικό με τόσες ενότητες.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ean den einai ksexwristh enothta kai ginei ena thread Hi-scores mesa se kapoia allh, tote mporoun na xwresoun ypoenothtes mesa?

Dhladh ean dimiourghthei thread Hi-scores tha mporoume na exoume ksexwrista topics gia kathe game? h tha ta exoume ola axtarma mesa se ena kai mono topic?

Den kserw ean ginomai katanohtos, exw varesei narkwtika edw kai ligh wra kai den kserw ti grafw, gia osous me katalavan ean isxyei to deftero tote einai kalytera pistevw na dimiourghthei ksexwristh enothta, den mporoume na milame se ena topic gia 500 diaforetika games.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

ΝΑΙ για τον εξης πολυ απλο λογο:

Το gaming ηταν παντα θεμα ανταγωνισμου και high score. Απο την εποχη των arcades μεχρι τα achievements και το HOME, το gaming ειχε μεσα του παντα την εννοια του high score και του ανταγωνισμου. Γιατι να μην υπαρχει ενα section με τα scores μας; Ισα ισα που θα δινει και κινητρο σε μερικους (ren) να παιζουν καποια παιχνιδια πιο πολυ για να αποδειχτουν καλυτεροι απο τους αλλους.

Το προβλημα δεν ειναι εαν θα υπαρχει τετοιο θεμα, το προβλημα θα δημιουργηθει εαν δεν υπαρχει υγιης ανταγωνισμος και κατανοηση μεταξυ μας.
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Βασικά αναθεώρησα, πιστεύω πως δυο sticky threads υπερκαλύπτουν τις συζητήσεις των high score, ένα για achievements στην ενότητα της Microsoft και ένα high score στο games γενικά?

Αν θέλετε πείτε την άποψη σας για την γνώμη μου.

Comment

Tα achievements σιγουρα δε χρειαζονται thread... Τι να συζηταμε... duh.
            "Omg εκανα 1000 chainsaw kills στο gow, μα ποσο τα σπαω;"

Τωρα στα αλλα θα ειχε ενδιαφερον αν υπηρχε λιγη ανταγωνιστικοτητα σαν community αλλα στο gamepro δεν ειδα κατι τετοιο οσες αποπειρες και αν εκανα εγω ή αλλοι ειτε για racing, ειτε για fighting, ειτε για puzzles κ.ο.κ. ...

Comment

Gia to deftero pou leei o Xeno tha symfwnisw kai egw, poly ligoi eimastan aftoi pou postarame kati san high scores toulaxiston an kai den pistevw pws den paizei o kosmos, aplws mallon den thelei na symetexei gia kapoio logo.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

No problem
                "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

by Chaoscrow

Comment

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Xeno. Ας βάλουμε λίγο ανταγωνισμό στο παιχνίδι. Προτείνω στην ενότητα αυτή να δημιουργηθούν υποενότητες με παιχνίδια ανταγωνιστικά για να υπάρχει ενδιαφέρον. Για να κάνουμε μια αρχή προτείνω στους mods να βάλουνε σε poll μια λίστα από παιχνίδια για high scoring και μετά τα 3 δημοφιλέστερα να αποκτήσουν από ένα θέμα το καθένα και να ποστάρουν εκεί όσοι τα ψήφισαν. Πώς σας φαίνεται:
                  Insert Coin

Comment

Προσωπικά, δε γνωρίζω σε ποιά παιχνίδια ανταγωνίζεστε. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είστε ελεύθεροι να ανοίξετε ό,τι θέμα για όποιο παιχνίδι θέλετε, και αν δούμε πως γίνεται χάος θα συμμαζέψουμε την κατάσταση ανά σειρά ή είδος, ενώ αν κάποια παιχνίδια αποδειχτούν πολύ δημοφιλή θα γίνουν pinned. Το να κάνουμε ολόκληρο poll για να ανοίξουμε 4 - 5 θέματα μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Δέχομαι πως τα θέματα που άνοιξα δεν είναι και τα πιο αντιπροσωπευτικά, αλλά δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για κάτι παραπάνω από μερικά θέματα ανά είδος - δεν ξέρω τι παίζετε. Αν έχω κάνει κάποια πατάτα στη δημιουργία του τμήματος και δε μπορείτε να ανοίξετε θέμα, απλά πείτε το και θα διορθωθεί. Το να τα περιμένετε όλα από εμάς στο θέμα του high score τμήματος δεν είναι ιδιαίτερα βολικό.
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                    X