Announcement
Collapse
No announcement yet.
Προτασεις για βελτιωση της δομης/λειτουργιας
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
15 ειναι οντως λιγα αλλα και τα 30 ειναι αρκετουτσικα. Ας ακουστει και καμια γνωμη ακομα βεβαια..
-
Στο gaf είναι μπουρδέλο το θέμα. Εδώ είναι συνετό να μείνει στα 30 posts per page για να μην χάνουμε την μπάλα.
Leave a comment:
-
Τριάντα είναι πάρα πολλά, αλλά anyway, άλλωστε και την άλλη φορά μόνος μου μιλούσα.
Leave a comment:
-
Γιατι; Προτιμας λιγα και να αλλαζεις συνεχεια σελιδα; Στο gaf εχουν 50/page.
Leave a comment:
-
30, εγω το εκανα... 15 παραηταν λιγα, νομιζω και παλιοτερα ειχε τεθει το θεμα αυτο και τα ειχαμε αυξησει. Πως ειχαμε φτασει στα 15 παλι δεν εχω ιδεα...
Leave a comment:
-
Αυτό δεν ισχύει. Καιρό πριν χαθεί το site ήταν ανενεργή η σελίδα. Ίσως γινόταν κάποιες ξεκάρρωτες δημοσιεύσεις, πάντως κάποια στιγμή είχε πιάσει και μήνα χωρίς δημοσίευση.Βασικά η προηγούμενη προσπάθεια απέτυχε γιατί για κάποιο λόγο κάποια στιγμή χάθηκε όλο το site
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ξαναφτιάχτηκε κιόλας.
Leave a comment:
-
BigBoss, εκτός αν εξαιρέσεις την φάση που έγινε με τον crpl και τον jedah(
+
).
Leave a comment:
-
Aκριβώς για αυτό λολ, epic fail. Αλλιώς πιστεύω θα συνέχιζε η προσπάθεια. 'Οσοι γράφαν γράφαν τακτικά έστω και ένας έγραφε 2-3 σημαντικά πράματα την ημέρα. Επίσης Scatman τελευταία μια χαρά την βλέπω την κίνηση στο forumOriginally posted by Evans View PostΒασικά η προηγούμενη προσπάθεια απέτυχε γιατί για κάποιο λόγο κάποια στιγμή χάθηκε όλο το site
ειδικά αφού τελειώσανε και πολλά άτομα με τον στρατό.
that's true;) και σε ένα ίντερνετ καφέ έμαθα πως χάθηκε η ιστοσελίδα του gamers odyssey:xp:Originally posted by nooto(πχ ο bb απ'οτι θυμαμαι ειχε μπει φανταρος).
Leave a comment:
-
ακομη καλυτερα αυτο που προτεινεις. Στηλη με νεα απο δημοφιλη sites και δικες μας. Thumps up!
Leave a comment:
-
Αυτό θα απαιτούσε οργανωμένη αναδημοσίευση και στα πλαίσια του φόρουμ, δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι η δημιουργία μίας στήλης που θα είναι σε κάποιο column της κεντρικής δομής, η οποία θα τροφοδοτείται με νέα από διάφορα sites. Θα μπορούσαμε μάλιστα να κάνουμε μία random σειρά με την οποία θα εμφανίζονται αυτά, ώστε να μην έχουμε πρώτα τα 10 τελευταία νέα του kotaku, μετά του joystiq κτλ. Θεωρητικά όλα αυτά βέβαια. Θα μπορούσε κάλιστα κάποιος απλά να γράφει κάτι για ένα νέο που του κίνησε το ενδιαφέρον, στα πλαίσια της "χομπίστικης συμπεριφοράς" που περιέγραψε ο dope παραπάνω. Από εκεί και ύστερα προσωπικές στήλες θα μπορούσαν εύκολα να υπάρξουν (όπως το JRPG news του scatman).
Leave a comment:
-
Συζητωντας μπορουν να βγουν πολυ ενδιαφερουσες ιδεες.
Πιστευω τα news χρειαζονται.
Στο δικο μου μυαλο υπηρχε/υπαρχει το εξης. Τα νεα ποσταρονται ετσι κι αλλιως στο φορουμ οποτε θα ηταν εξαιρετικα εξυπνο με καποιο τροπο οι επικεφαλιδες τους να εμφανιζοταν στην κεντρικη σελιδα, σαν rss feed . ο ενδιαφερομενος με ενα κλικ θα μεταφερεται στο αντιστοιχο τοπικ του φορουμ Οπου θα ενημερωνεται περισσοτερο απο εκει.
Leave a comment:
Leave a comment: