Το να γινει μια εστω και απλη κεντρικη σελιδα ειναι κατι που χει συζητηθει και πλεον μενει το στησιμο / ρυθμιση του vbulletin καθως επιτρεπει κατι τετοιο.
Μια που θειχτηκε το θεμα, τι πιστευετε, αν γινει ενας τετοιος τομεας θα πρεπει να ειναι ελευθερος ωστε ο καθενας να ανεβαζει το δικο του review/topic ή να δινονται σε mods και να το κανουν αυτοι ωστε να υπαρχει και καποιες ελεγχος κλπ;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τομέας "Review"
Collapse
X
-
Γενικα εγω ειμαι μεσα, αρεσει και σε μενα να γραφω πραγματα μετα το τελος καθε τιτλου. Ωστοσο -και για να επαναφερω το θεμα- θα ηθελα η συγκεκριμενη λειτουργια να γινεται μεσω μιας κεντρικης σελιδας. Το ζητημα εχει παγωσει εδω και αρκετο καιρο και πιστευω καλο θα ηταν να γινει καποια σχετικη ενημερωση για το ποιες σκεψεις υπαρχουν (ή δεν υπαρχουν).
Anyway, τομεας reviews μεσα στο forum ειναι πολυ ευκολο να γινει ακομα και αν αρχικα δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη...παραλληλα μπορουμε να στειλουμε καποια απο τα παλια μας κειμενα προκειμενου να υπαρχει ενακτηριο υλικο.
Leave a comment:
-
Τομέας "Review"
Σκέφτηκα πως καλό θα ήταν να γίνει ένας τομέας με reviews.
Προσωπικά, σχεδόν όποιο παιχνίδι τερματίζω, γράφω για αυτό κάποια πράγματα. Είναι το "χόμπυ" μου. Αν είμαι μονάχος μου τότε άσ'το καλύτερα. Αν θέλουν και άλλα μέλη τότε γιατί όχι;Tags: None
Leave a comment: