Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τομέας "Review"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Η σοβαροφανεια πολλες φορες βλαπτει τη σοβαροτητα..
    Όχι, κοίταξε Kon, ο J***h δεν το κάνει για τη σοβαρότητα. Στην ουσία δεν τον ενοχλεί που παίζω πειρατικά παιχνίδια και κάθομαι και τα κρίνω έπειτα στο forum. Ούτε θα δει το review μου και με γνώμονα αυτό θα πάει να ξοδέψει 60€. Ούτε, φυσικά, την έπαθε εξ'αιτίας ενός κακού μου review και τώρα έχει να λέει. Απλά πρέπει κάτι να πει.
    Ανήκει στη μερίδα των ανθρώπων που πρέπει κάτι να πούνε.

Στην αρχή είχαμε άλλα πράγματα να λέμε, τώρα έχουμε να λέμε για τα πειρατικά παιχνίδια.

Εν προκειμένω με εμένα αλλά διέπεται απο αυτό το χαρακτηριστικό και ενώπιον άλλων μελών. Κάτι τον τσίγκλισε σε εμένα και σε αυτά που γράφω και αυτό έγινε μετά όλο και μεγαλύτερο και μεγαλύτερο, εννοείται εξ'αιτίας μου. Κάπως έτσι δηλαδή.

Όταν πρωτοέμπαινα στο internet και σύχναζα στο forum του Animexclusive, υπήρχαν και εκεί τέτοια άτομα. Βέβαια τότε δεν ήμουνα παραπάνω απο 13-14 χρονών και πολλές φορές στεναχωριόμουν όταν μου φέρονταν επιθετικά και χαλούσε η διάθεσή μου..!
    Με το καιρό όμως έμαθα να γράφω τέτοια άτομα, ξέρεις που, και να με απασχολούν μόνο οι σοβαρές απόψεις εναντίον μου, είτε στο internet (λιγότερο) είτε στις καθημερινές μου σχέσεις (περισσότερο), που εν τέλει με έκαναν και συνεχίζουν να με κάνουν καλύτερο.

Και στο κάτω κάτω, J***h, κοίταξε το avatar μου.
    Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να μπλέξεις με ένα άτομο με ένα τέτοιο βλέμμα;

EDIT: Τα πειρατικά παιχνίδια δεν περιορίζουν τίποτα. Είναι 100% πιστές αντιγραφές του αυθεντικού software, δε ξέρω πώς σας ήρθε στο μυαλό αυτό το πράγμα. Ο μόνος περιορισμός είναι πως αν παίξεις online ένα παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φας ban απο το Live. Αλλά, τουλάχιστον για 360, η πειρατεία δεν σε εμποδίζει για τίποτα.
    Εγώ δε μπορώ να ελέγχω το online γιατί πολύ απλά δεν έχω gold. Και, για να μην παρεξηγούμαι, στο μέρος μου δεν υπάρχουν παιχνίδια. Τα μόνα παιχνίδια που μπορείς να βρεις είναι κάτι ποδοσφαιράκια και κάτι ξεχασμένοι τίτλοι για Xbox 1 και PS2 β' κατηγορίας. Και να υπάρχει κάποιο Gears of War ή κάτι τέτοιο, η τιμή είναι κολλημένη στα 65€. Και να θέλω να αγοράσω κάτι (και για να είμαι ειλικρινής για το 360 θα αγόραζα αυτή τη στιγμή το Halo 3, το ODST, το RE5 και το Gears of War 2 τουλάχιστον) δεν έχω τη δυνατότητα.
    Θεωρώ όλες αυτές τις αναπηρίες, και κυρίως όσους τις αφορμίζονται, ανάξιους λόγους για να με εμποδίσουν να ασκήσω ένα απο τα χόμπυ μου, τη συγγραφή κειμένων (εν προκειμένω για videogames).
    Θεωρώ οτι είναι πολύ απλό. Παρ'όλα αυτά, αν θεωρεί κάποιος υπεύθυνος σε αυτό το forum οτι θα πρέπει να σταματήσουν να δημοσιεύονται κείμενα που είναι βασισμένα σε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών, ας μου το πει και θα το σεβαστώ.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εγω πιστευω πως ολα αυτα μονο προβληματα και ανακατωσουρες μπορουν να δημιουργησουν.
    Ηδη εχουν δημιουργηθει διαφορες εστω και μικρες αντιπαραθεσεις σε διαφορα reviews.. Αν θελετε και αξιολογηση ή αυστηροτερα κριτηρια ισως να το χασουμε το τρενο.

Αλλωστε ας μη ξεχναμε και τη φιλοσοφια αυτης της κοινοτητας. Ξεκινησαμε χωρις να θελουμε να υπαρχουν διακρισεις και για κατι που θα ειναι απο εμας για εμας.
    Ο καθενας βεβαια μπορει να πει τη γνωμη του, αλλα τουλαχιστον εγω καπως ετσι βλεπω τα πραγματα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    LOL το παραδειγμα με τη κοτα. Τεσπα το πως παιζει ο καθενας το game δε μπορουμε ουτε να το γνωριζουμε 100% οποτε δεν εχει νοημα να μπει σαν περιορισμος. Απ'την αλλη κι εγω θα προτιμουσα τα reviews να γινονται εφ'οσον εχουν εξετασθει ολα τα features ενος game αλλα παλι δεν ειμαι υπερ του να μπει σαν ορος κατι τετοιο. Ας κανει ο καθενας οτι νομιζει.

Καλη ιδεα να δινουμε rate εφ' οσον υπαρχει. Την επομενη φορα που θα διαβασω καποιο review θα δωσω κι ενα rating (αναλογα με το ποσο με καλυψε ή αν βρηκα ανακριβειες ελλειψεις εφ'οσον εχω εμπειρια με το τιτλο).

Μεχρι τωρα παντως ειμαι κανοποιημενος απ'το ελευθερο μοντελο.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ok. απλά πιστεύω ότι το μεράκι να γράφεις review εδω μέσα καλό είναι να συνοδεύεται και απο λίγο σεβασμό προς τον δημιουργό. Αν είσαι κλεφτοκοτάς, δεν γίνεται να κρίνεις την κότα ή το κοτέτσι, έτσι δεν είναι;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Yπερβολικη;
    Δε μπορεις να εχεις απαιτησεις σε κατι τοσο ερασιτεχνικο που κανει ο καθενας επειδη απλα γουσταρει να το κανει για το "κεφι" του.

Εδω κανεις δε δινει λογαριασμο σε κανεναν. Μιλαμε για ενα forum section οπου στην ουσια καποιος λεει τη γνωμη του για κατι με το οποιο ασχοληθηκε, ειτε λιγο, ειτε πολυ και ο καθενας που διαβαζει αυτη τη γνωμη απλα βγαζει τα οποια συμπερασματα του και γινεται μια συζητηση πανω στα οποια θεματα ενδεχεται να προκυψουν.

Η σοβαροφανεια πολλες φορες βλαπτει τη σοβαροτητα..
    Οποιος θελει εμπεριστατωμενα reviews απο ατομα που κανουν αυτη τη δουλεια επαγγελματικα υπαρχουν απειρα sites εκει εξω για το κατι παραπανω, αλλα ακομα και εκει φανταζομαι πως ο καθενας μπορει να βρει πολλες αιτιες και αφορμες για να στραβωσει με διαφορα σημεια μιας παρουσιασης.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Έχω μια ιδέα κι εγώ. Όποιος θέλει να κάνει review να αγοράζει τα παιχνίδια και όχι να μας δίνει την άποψη από ένα copy κατεβασμένο από το Internet. Στην σημερινή εποχή του Online gaming, οι κόπιες κόβουν τα μισά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού (τα online) και παράλληλα δεν έχουν την δυνατότητα update ώστε να διορθώνονται τα λάθη. Επιπρόσθετα επειδή πολλές φορές οι κόπιες βγαίνουν στο Διαδίκτυο πολύ νωρίτερα από το κανονικό παιχνίδι, δύναται να έχουν διαφορές.

Κοντολογίς, αν δεν κάνετε review σε ένα απίστευτα σπάνιο παιχνίδι του Pc Engine, καλό είναι να έχετε το αυθεντικό και να έχετε άποψη για όλα τα χαρακτηριστικά του. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Έχω μία αυτοκτονική ιδέα.
    Υπάρχει ένα σύστημα rating για τα θέματα. Όποιος θέλει μπορεί να βαθμολογήσει το θέμα-review με την βαθμολογία που πιστεύει οτι αρμόζει.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Κι εγω ικανοποιημενος ειμαι παντως αλλα ειναι αρχη. Αυτο που ικανοποιησε πιο πολυ ειναι οτι χωρις να συζητησουμε οι admins το θεμα της κεντρικης δημοσια, ζητηθηκε να ανοιχτει αυτο το section απο απλο μελος (τον Raphael) και υπηρξε αμεσως μεγαλο ενδιαφερον κι απο αλλους.
    Αν θέλετε βάλτε τον Raphael ως mod για τα συγγραφικά θέματα στα παιχνίδια... Ας τα ελέγξει αυτός αν θέλει... no offence through...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    τρολ

Leave a comment:

• sain't
    replied
    φλου

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ο λαος εχει δυναμη.
    Περαν της πλακας καλα παει το πραγμα, μακαρι να υπαρξει συνεχεια και με φρεσκο υλικο.
    Επισης προσωπικα θα προτεινα να υπαρχει μια μικρη τυποποιηση σε καποια θεματα, βλ. εισαγωγη οπου δινουμε info για format/developer κτλ και τελικη βαθμολογια.
    Να το συζητησουμε ή τα αφηνουμε ολα φλου;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Συμφωνω στα 2 θετικα που ειπες απλα κραταω επιφυλαξεις για τη πορεια. Μεχρι τωρα ειδαμε λιγο-πολυ ανεβασμα προηγουμενων reviews γι' αυτο θα περιμενω να δω απο δω και περα τι γινεται. Κατα ποσο θα υπαρχει συνεχεια απ'τη μια, απ'την αλλη μην το παρακανουμε κι αρχισουν καποιοι να γραφουν γρηγορα και προχειρα κειμενα.

Κι εγω ικανοποιημενος ειμαι παντως αλλα ειναι αρχη. Αυτο που ικανοποιησε πιο πολυ ειναι οτι χωρις να συζητησουμε οι admins το θεμα της κεντρικης δημοσια, ζητηθηκε να ανοιχτει αυτο το section απο απλο μελος (τον Raphael) και υπηρξε αμεσως μεγαλο ενδιαφερον κι απο αλλους.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Έχουμε 2-3 μέρες (ξέχασα λολ) που έχουμε το section. Και ρωτώ, αν και είναι λίγο νωρίς: πώς σας φαίνεται;

Προσωπικά βλέπω δύο πράγματα:

1ον) Ενδιαφέρον. Έχουν ήδη αναρτηθεί αρκετά reviews και υπάρχει όρεξη για παραπάνω δουλειά.
    2ον) Κίνηση. Αυτό δεν υπήρχε στον επιθυμητό βαθμό στο site. Προσωπικά κάθησα και διάβασα αρκετά reviews και σχολίασα ένα δύο, ενώ σύντομα θα σχολιάσω κι αλλα. Υπάρχει σοβαρή και ουσιαστική κριτική και άνεση για μεγάλα ή μικρά posts.

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Οι δικές σας γνώμες;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Και επαναλαμβάνω απο ένα απλό ζήτημα για review section φτάσαμε να μιλάμε για κεντρικές σελίδες, νέα, άρθρα και τα λοιπά.
    Αν υπάρχει υποδομή για όλα αυτά θα φανεί, ανοίξτε το section και θα δουμε...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Προφανως μιλωντας για τη νεα σελιδα, θεωρω οτι δε μιλαμε για μια μορφη αντιστοιχη της προηγουμενης. Περα απο το interface που τουλαχιστον στην αρχη, η ολη διαδικασια για το ανεβασμα μιας ειδησης προσωπικα μου καταναλωνε γυρω στο μισαωρο (προκειμενου να ανεβει ενα μονο κειμενακι) θεωρω γενικα ανουσιο (και βαρετο) η μονη ανανεωση να αφορα ειδησεις που μπορει να τις βρει ο καθενας παντου. Γι'αυτο και συμφωνω και εγω με τον evans σε οτι αφορα το περιεχομενο. Ας ξεκινησουμε κατι πειραματικα (reviews ας πουμε) με οποια μορφη αποφασιστει και βλεπουμε, θεωρω και εγω καλο να δωθει μια εικονα και σε εμας προκειμενου να μπορουμε να προτεινουμε πραγματα.

Leave a comment:

Working...
X