Η σοβαροφανεια πολλες φορες βλαπτει τη σοβαροτητα..
Ανήκει στη μερίδα των ανθρώπων που πρέπει κάτι να πούνε.
Στην αρχή είχαμε άλλα πράγματα να λέμε, τώρα έχουμε να λέμε για τα πειρατικά παιχνίδια.
Εν προκειμένω με εμένα αλλά διέπεται απο αυτό το χαρακτηριστικό και ενώπιον άλλων μελών. Κάτι τον τσίγκλισε σε εμένα και σε αυτά που γράφω και αυτό έγινε μετά όλο και μεγαλύτερο και μεγαλύτερο, εννοείται εξ'αιτίας μου. Κάπως έτσι δηλαδή.
Όταν πρωτοέμπαινα στο internet και σύχναζα στο forum του Animexclusive, υπήρχαν και εκεί τέτοια άτομα. Βέβαια τότε δεν ήμουνα παραπάνω απο 13-14 χρονών και πολλές φορές στεναχωριόμουν όταν μου φέρονταν επιθετικά και χαλούσε η διάθεσή μου..!
Με το καιρό όμως έμαθα να γράφω τέτοια άτομα, ξέρεις που, και να με απασχολούν μόνο οι σοβαρές απόψεις εναντίον μου, είτε στο internet (λιγότερο) είτε στις καθημερινές μου σχέσεις (περισσότερο), που εν τέλει με έκαναν και συνεχίζουν να με κάνουν καλύτερο.
Και στο κάτω κάτω, J***h, κοίταξε το avatar μου.
Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να μπλέξεις με ένα άτομο με ένα τέτοιο βλέμμα;
EDIT: Τα πειρατικά παιχνίδια δεν περιορίζουν τίποτα. Είναι 100% πιστές αντιγραφές του αυθεντικού software, δε ξέρω πώς σας ήρθε στο μυαλό αυτό το πράγμα. Ο μόνος περιορισμός είναι πως αν παίξεις online ένα παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φας ban απο το Live. Αλλά, τουλάχιστον για 360, η πειρατεία δεν σε εμποδίζει για τίποτα.
Εγώ δε μπορώ να ελέγχω το online γιατί πολύ απλά δεν έχω gold. Και, για να μην παρεξηγούμαι, στο μέρος μου δεν υπάρχουν παιχνίδια. Τα μόνα παιχνίδια που μπορείς να βρεις είναι κάτι ποδοσφαιράκια και κάτι ξεχασμένοι τίτλοι για Xbox 1 και PS2 β' κατηγορίας. Και να υπάρχει κάποιο Gears of War ή κάτι τέτοιο, η τιμή είναι κολλημένη στα 65€. Και να θέλω να αγοράσω κάτι (και για να είμαι ειλικρινής για το 360 θα αγόραζα αυτή τη στιγμή το Halo 3, το ODST, το RE5 και το Gears of War 2 τουλάχιστον) δεν έχω τη δυνατότητα.
Θεωρώ όλες αυτές τις αναπηρίες, και κυρίως όσους τις αφορμίζονται, ανάξιους λόγους για να με εμποδίσουν να ασκήσω ένα απο τα χόμπυ μου, τη συγγραφή κειμένων (εν προκειμένω για videogames).
Θεωρώ οτι είναι πολύ απλό. Παρ'όλα αυτά, αν θεωρεί κάποιος υπεύθυνος σε αυτό το forum οτι θα πρέπει να σταματήσουν να δημοσιεύονται κείμενα που είναι βασισμένα σε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών, ας μου το πει και θα το σεβαστώ.
) η μονη ανανεωση να αφορα ειδησεις που μπορει να τις βρει ο καθενας παντου. Γι'αυτο και συμφωνω και εγω με τον evans σε οτι αφορα το περιεχομενο. Ας ξεκινησουμε κατι πειραματικα (reviews ας πουμε) με οποια μορφη αποφασιστει και βλεπουμε, θεωρω και εγω καλο να δωθει μια εικονα και σε εμας προκειμενου να μπορουμε να προτεινουμε πραγματα.
Leave a comment: