Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τομέας "Review"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Καλα δεν ειμαστε ign εδω. Θεωρω δεδομενο οτι οποιος κατσει να γραψει ενα review θα εχει ασχοληθει με το game.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Μπορούμε λοιπόν άμεσα να ξεκινήσουμε ένα review section, και προσφέρομαι να βοηθήσω με ΠΜ οποιονδήποτε θέλει τη γνώμη και τη συμβουλή μου. Τα κείμενα που θα μπαίνουν θα ανεβαίνουν από εσάς, δε θα έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ επεξεργασία από κάποιον administrator ή moderator, και αποκλειστικοί υπεύθυνοι είστε εσείς τόσο για τα θετικά όσο και για τα αρνητικά. Φωτογραφίες, δομή κλπ είναι όλα δικά σας στα πλαίσια ενός post.
    Σε αυτό αμφιβάλλω εγώ... Έχω πετύχει αρκετούς ανορθόγραφους και αγράμματους που να θέλουν να review το παιχνίδι που θέλουν να κάνουν παρουσίαση... Υπάρχουν και φορές που κάποιος πρέπει να παίξει εξ'ολοκλήρου του παιχνίδι αντί να το παίξει demo(!) για να βγάλει πιο σωστό review και το πως είναι αληθινά πίσω από όλα αυτά τα ψευτό-reviews που βγάλανε μερικοί στο IGN και στο Gamespot, από όιπου οι μερικοί τα έχουν παίξει demo...

Υπάρχουν και φορές που έχω πετύχει και αμόρφωτους, που δεν ξέρουν αν κάποιος στο παιχνίδι υπήρχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ή αν ήταν απλό φανταστικό πρόσωπο... Φρίκαρα που κανείς στο gamespot δεν ήξερε ούτε τον Chopin στο Eternal Sonata και νομίζανε ότι ήταν ένα fictional πρόσωπο...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μπορούμε να ξεκινήσουμε πιλοτικά ένα sub forum "Reviews", και αν δούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση πολύ ευχαρίστως να μεταφέρουμε το όλο υλικό στη σελίδα. Το κυρίως πρόβλημα με τη σελίδα, όπως έχει επισημανθεί κι έχουμε μάθει από πικρή εμπειρία, είναι το αν θα υπάρχει αρκετό υλικό ώστε να δικαιολογείται η ύπαρξή της. Το να τη σηκώσουμε, να συντηρώ πχ εγώ 2 - 3 πράγματα και να μη βλέπουμε τίποτα νέο δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

Μπορούμε λοιπόν άμεσα να ξεκινήσουμε ένα review section, και προσφέρομαι να βοηθήσω με ΠΜ οποιονδήποτε θέλει τη γνώμη και τη συμβουλή μου. Τα κείμενα που θα μπαίνουν θα ανεβαίνουν από εσάς, δε θα έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ επεξεργασία από κάποιον administrator ή moderator, και αποκλειστικοί υπεύθυνοι είστε εσείς τόσο για τα θετικά όσο και για τα αρνητικά. Φωτογραφίες, δομή κλπ είναι όλα δικά σας στα πλαίσια ενός post.

Και μια ιδέα - μπορείτε να παρεμβάλλετε ανάμεσα στις παραγράφους gameplay videos ή cutscenes. Άλλη μια χρήση των embedded videos.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αρα ξεκιναμε πειραματικα με ενα νεο forum section και βλεπουμε;
    Αυτο ειναι το μονο ευκολο αλλωστε..

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Κοιτάξτε, την ιδέα μιας κεντρικής σελίδας αυτή τη στιγμή τη χαρακτηρίζω "φιλόδοξη". Πάντα είναι ωραία τέτοια πράγματα, αλλά πρέπει πρώτα να βλέπουμε εάν υπάρχει υπόβαθρο για να στηριχτούν.
    Θεωρώ λοιπόν πως αν ανοίξει ένας τομέας στο φόρουμ και βλέπουμε συστηματική καταχώρηση κειμένων και το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί, θα μπορέσουμε έπειτα να περάσουμε σε κάτι προχωρημένο.
    Προς το παρόν όμως, προσωπικά δεν θα ήθελα να μπουν στη μέση διορθώσεις κανενός είδους. Αν γίνει κάτι "μεγαλύτερο", τότε οι διορθώσεις ας περιοριστούν μονάχα σε ορθογραφία, σημεία στίξης και τα λοιπά. Ακόμα και τα υφολογικά λάθη ανήκουν στο πολύ προσωπικό ύφος ενός ανθρώπου, το θεωρώ προσβολή προς τη πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα να διορθώνονται και να μεταλάσσονται.

Για να μιλήσουμε πρακτικά, έχω πάνω απο 5 έτοιμα reviews να δημοσιεύσω έως τώρα, και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχω άλλα τόσα καινούργια.
    "Οραματίζομαι" ένα χώρο στο φόρουμ όπου θα δημοσιεύονται κριτικές απο τα μέλη και θα υπάρχει διαδραστικότητα μεταξύ τους, κριτική στο κείμενο του άλλου, σχολιασμός...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Σκεψου και το θεμα των διορθωσεων ποσο ζοριζει ετσι.. Ας πεσουν διαφορες προτασεις που να εξυπηρετουν και τις 2 πλευρες παντως.
    Αναμενουμε..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Θελετε να ανοιχτει εστω δοκιμαστικα ενα section; Εχουμε τιποτα να χασουμε; Τελειως ελευθερο σε προσβαση σαν ενα crash test πριν προχωρησει το θεμα της κεντρικης.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Παντως κι εγω οσο διορθωνα δεν εκανα καμια αλλαγη στα συμφραζομενα... Οι διορθωσεις ηταν καθαρα γραμματικες και συντακτικες.
    Απο εκει και περα αν ειναι να γινει κατι καλυτερα να το ενσωματωσουμε στην κεντρικη σελιδα και λογικα θα υπαρχει μια αλληλεπιδραση μεταξυ main page και forum.

Αν οντως υπαρχει ενδιαφερον απο ατομα να γραφουν παρουσιασεις τοτε να το προχωρησουμε.
    Με το στρατο να ναι 1 μηνα μακρια παντως προσωπικα αποκλειω την οποια ενασχοληση μου με το θεμα (διορθωσεις κτλ).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oi diorthwseis pou ginontai einai perissotero syntaktikes kai grammatikes, den allazoun to keimeno Tannosuke man, enweitai pws ean exei kapoios provlhma apo tis diorthwseis to leei...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Λοιπόν παιδιά... Καλό είναι κάθε διαχειριστής όταν διορθώνει κάτι να το δείχνει στον πραγματικό συγγραφέα για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις...

Υπάρχουν και φορές που κάποιος διαχειριστής να μην ξέρει ΟΛΑ τα παιχνίδια έστω και retro και να κάνει ένα τσούρμο λάθη...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Δεν εμπλέκει εσένα. Τα όποια παράπονα δεν έγιναν αποκλειστικά "κατ'όπιν εορτής" αλλά εκείνη τη στιγμή. Τέλος, μη κολλάς σε ανούσια πράγματα και μη κρεμιέσαι απο λέξεις, ας συζητήσουμε το θέμα του topic.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Το πρώτο, γιατί όταν είχα στείλει ένα review μου όταν υπήρχε η κεντρική σελίδα, μετα συγχωρήσεως αλλά μου το πηδήξανε λίγο. Δε χρειάζεται να είναι τόσο επίσημα τα πράγματα, και αν πρέπει να ελέγχονται, ας μη τροποποιούνται.
    Eπειδή αυτός που στο πήδηξε μόλις διάβασε το ποστ σου και απορεί λίγο, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις (στο περίπου) τι είδους αλλαγές έγιναν χωρίς την άδειά σου ή που σε δυσαρέστησαν ή που έβλαψαν την εικόνα και το νόημα του κειμένου σου? Μέχρι πριν πάω φαντάρος είχα δουλέψει όλα τα κείμενα που είχαν ανέβει μέχρι τότε στη σελίδα και δε θυμάμαι κανέναν να είχε εκφράσει δυσαρέσκεια. Όποιος πιστεύει ότι ή εγώ ή κάποιος άλλος διορθωτής υπερέβη τα εσκαμμένα ας το πει εκείνη τη στιγμή, όχι κατόπιν εορτής. Και, επειδή υπεράνω ελέγχου και κριτικής δεν είναι κανείς, και τα τρία δικά μου reviews πέρασαν από διορθώσεις.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το πρώτο, γιατί όταν είχα στείλει ένα review μου όταν υπήρχε η κεντρική σελίδα, μετα συγχωρήσεως αλλά μου το πηδήξανε λίγο. Δε χρειάζεται να είναι τόσο επίσημα τα πράγματα, και αν πρέπει να ελέγχονται, ας μη τροποποιούνται.
    Συμφωνώ. Μιλάμε για section μέσα στο forum, όχι για κάτι super οργανωμένο σε κεντρική σελίδα. Ας φτιαχτεί ένα review section στο general discussion ώστε ο καθένας να ανοίγει ένα topic, το ΟΡ να είναι το review και από κάτω οι απαντήσεις (αν υπάρξουν).

Όταν φτιαχτεί σελίδα, ας τα μεταφέρουμε ολα εκεί και ας κλείσουμε το section.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τέλος πάντων... Ας είναι και με εικόνες και να δείχνουν και το πως είναι πραγματικά το κάθε παιχνίδι που τερματίζει ο καθένας...

Αν θέλετε σας δανείζω και τα δικά μου reviews από το άλλο forum, για να μην βαριέμαι μετά να το ξαναστρώσω το θέμα του κάθε review...

Leave a comment:

• Chief
    replied

Leave a comment:

Working...
X