Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δεν κάνει Sound Recording...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Sto Fraps vale Detect best sound Input, tha allaksei se direct stream.
    Giati einai to mikrofwno valmeno ekei?

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    έχει το CD Volume. Αποτέλεσμα..τπτ...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Αν δεν σου κάνει φάση και η συμβουλή του Ryu_gr, πρέπει αναγκαστικά να πας εκεί που σου έδωσαν το Laptop για να τους ζητήσεις το install CD της κάρτας αυτής...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Κάνε mute το mic volume. Κάνε κλικ και στο κουτάκι select του cd volume αντί του mic volume.
    Μετά διάλεξε από το fraps best sound input και δες τι σου βγάζει. Πρέπει να μην έχει σαν sound input το mic volume.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Χμ... τίποτα.

Ιδού ότι μου εμφανίζεται :

Το πρόβλημα άρχισε όταν έκανα ηχογραφήσεις με το μικρόφωνο στο πρόγραμμα WavePad. Κατέβασα και το παραπάνω prog, έκανα ΟΛΟΥΣ τους συνδιασμούς...και πάλι τπτ.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, δες την ονομασία που έχει το sound input πεδίο στο fraps.
    Μετά πήγαινε στα properties της κάρτας ήχου και δες αν το volume σε αυτό το πεδίο είναι σηκωμένο.

Π.χ. Το sound input μπορεί να λέγεται stereo mix. Το stero mix στην κάρτα ήχου, αν δεν είναι στα γνωστά properties, βρίσκεται στο: control panel--> sound & audio --> Audio --> sound recording --> volume.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    No luck...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    εννοείς το cd με το πρόγραμμα διαχείρισης που συνόδευε το laptop? Αν ναι λίγο δύσκολο γιατί δεν το έχω , λογικά όμως μπορώ να το βρω απ'το νετ. Θα το δοκιμάσω κι ενημερώνω
    Ε αν έχει το install πρόγραμμα της κάρτας μέσα, τότε ναι... Για δοκίμασε...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    εννοείς το cd με το πρόγραμμα διαχείρισης που συνόδευε το laptop? Αν ναι λίγο δύσκολο γιατί δεν το έχω , λογικά όμως μπορώ να το βρω απ'το νετ. Θα το δοκιμάσω κι ενημερώνω

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Να ανοίξω το laptop? Δύσκολο.
    Τα έχω δοκιμάσει αυτά :/
    Δεν εννοώ να ανοίξεις το laptop. Να κάνεις re-install το λογισμικό της(όχι τα drivers της).

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Να ανοίξω το laptop? Δύσκολο.
    Τα έχω δοκιμάσει αυτά :/

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Δοκίμασες από την κάρτα ήχου το menu ? Ή από το βασικό menu των windows...

Είχα ξαναπάθει το ίδιο. Πρέπει να επανεγκαταστήσεις την κάρτα σου(όχι τα drivers της).

Leave a comment:

• Scatman
    started a topic Δεν κάνει Sound Recording...

Δεν κάνει Sound Recording...

Eδώ και ΠΑΡΑ πολύ καιρό δεν μπορώ να αντιγράψω ήχο στον Η/Υ μου.

Έτσι ξαφνικά, τα προγράμματα FRAPS, Hypercam ενώ κάνουν κανονικότατα screen capturing από ήχο δεν....

Παλιότερα είχα ένα prog για επεξεργασία mp3 και συνδέω το όλο γεγονός με το συγκεκριμένο prog. (παρόμοιο με audicity) επειδή μου επέτρεπε να πειράζω διάφορες ρυθμίσεις...

Έχω την κάρτα ήχου realtek HD audio card (ενσωματωμένη) και χρησιμοποιώ XP.

Περιττώ να αναφέρω πως έκανα επανεγκατάσταση των drivers, δοκίμασα άπειρους συνδιασμούς στα properties αλλά...τπτ!

Πολλοί λένε ότι η λύση βρίσκεται στην επιλογή stereo mix. Κάτι τέτοιο ΔΕΝ υπάρχει στα menus μου.

Υπάρχει κανένας με παρόμοιo prob?
Working...
X