Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δεν κάνει Sound Recording...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman
    replied
    Πήρα νέο laptop Κι έχοντας ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις έχω ήχο...
    λογικά κάτι δεν πήγαινε καλά με τα drivers

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Τίποτα Ryu!

Kατέβασα τα επίσημα ( http://www.realtek.com.tw/downloads ):

High Definition Audio Codecs (Software)
    AC'97 Audio Codecs (Software)

δε ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Πάντως απ'όσο θυμάμαι, επιλογές stereo mix δεν είχα πριν που τα κατάφερνα.

Η ιδανική λύση είναι βεβαίως το format αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο εξωτερικό σκληρό και διστάζω

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied

Με το νέο πρόγραμμα οδήγησης δοκίμασες να ξαναπάς σε αυτό το menu και να δεις μπας και έχει βγάλει και άλλες επιλογές πέρα από Mic και CD Volume;

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Τίποτα. Τέσπα, δε βγαίνει άκρη

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Εκεί είναι το κλειδί. Αφού παλιά δούλευε κάπου θα υπάρχει λύση.

Ψάξε όλα τα standard και advanced options με σκοπό να κάνεις το πεδίο Sound Input του fraps να είναι καποιο από τα stereo mixer, direct stream, default, what you hear ή κάτι ανάλογο. Πάντως να μην είναι mic, cd player ή άλλη άσχετη πηγή ήχου.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Κατεβάζω πάλι τα HD audio drives & Ac97 drives ....

Αν και δε νομίζω ότι θα αλλάξει τπτ

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι έτσι είναι. Το είπα επειδή όπως είπε και ο scatman, παλια μπορούσε να κανει record ότι ακουγε απο τα ηχεια ενω τώρα μπορει να κανει record μονο τη φωνη απο μικροφωνο και τη μουσικη απο το cd player.

Scatman εννοειται κανε και οτι update μπορεις στην κάρτα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ground το έχω καταργήσει αλλά και πάλι..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Apo to mic record mporei na kanei mono hxo apo ekswterikh phgh, oxi apo ta hxeia tou ypologisth, afta den tha akougontai.
    To kalytero pou exei na kanei einai na apenergopoihsei apo pantou to mikrofwno, to sound recording prepei na ginetai eswterika...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ooooooooh i give up. Αν μου ρθει καμμια άλλη ιδέα θα στην πω. Δοκίμασε να βάλεις και το πρόγραμμα ελέγχου της realtek

Με τωρινά δεδομένα record μπορείς να κάνεις μόνο από το mic και το cd player. Θυμίσου χοντρικα τα settings που είχες όταν δουλευε.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ποστάρω μία προηγούμενη εικόνα :

Δε μπορώ να τα αλλάξω αυτά αφού δεν έχει άλλες διαθέσιμες επιλογές!!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Scatman πήγαινε στο control panel --> sound & audio --> Audio --> sound recording και διάλεξε Realtek HD Audio Output!

Επιβεβαίωσε ότι και το fraps έχει αυτη την επιλογή στο πεδίο Sound Device και δοκίμασέ το πάλι!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den kserw ti akrivws paizei telika, alla na ksereis hxo apo to game me to mikrofwno den tha grapseis pote IMO.
    Prepei opwsdhpote na to kaneis eswterika.
    Apekleise ta mikrofwna teleiws!

Kserw, skata vohtheia, alla etsi einai

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Απ'το μικρόφωνο αντιγράφει κανονικά ήχο χωρίς προβλήματα. Αναρωτιέμαι πως έκαΝα εγγραφή πριν. Τι στο διάοτΣο έgine?

Ground δε γεννεν τίποτα.

Θα κάνω μερικές δοκιμές και με το MICROPHONE

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι λογικο. Αν βαλεις ενα cd να παίξει θα το γράψει.
    Ρε γαμώτο πρέπει να είχε επιλογές εκτός από mic και cd και μια άλλη, όπως stereo mixer, what you hear ή direct stream όπως λέει και ο ground (κοιτα μηπως τα βγαλει στο advanced controls του sound recording αν δεν το εχεις κανει).

Δοκίμασε να βάλεις και το μικρόφωνο στην αντίστοιχη θύρα και μετά να γράψεις (επανέφερε και το mic volume). Κάπου διάβασα ότι εκτός από τη φωνή του μικροφώνου, γράφει και τον υπόλοιπο ήχο σε κάποιες κάρτες ήχου.

Leave a comment:

Working...
X