Announcement

Collapse
No announcement yet.

PC για Gaming

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    Αντιπαράθεση mode on...

wat?

Αντιπαράθεση mode off...

Εγώ έχω το Windows 7 Pro 64bit GR version... Οπότε δεν ψάχνεστε και καλά...

Μας κοροιδεύεις; Αυτό δεν είναι το πακέτο του Pro, είναι το "Get Genuine Kit", ότι να'ναι, που δε ψαχνόμαστε και καλά.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Μην παρεις 32bit οποια εκδοση και να προτιμησεις(Pro για εμενα..) To xp compatibility μπορει να χρειαστει.. 64bit σιγουρα για την RAM.. Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι το συστημα..

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Έχει γίνει θέμα ότι στο θέμα χωρίς τα XP η συμβατότητα των παλιών παιχνιδιών είναι πολύ μικρή σε βαθμό. Έχω ακούσει ότι κάποια παλιά παιχνίδια ΔΕΝ δουλεύουν με τίποτα...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Απλά έτυχε να είναι έτσι οι τιμές. Τα Pro είναι κατά κανόνα πιο ακριβά από τα Home Premium. Λογικό κιόλας αφού τα Pro είναι τα Home Premium με έξτρα χαρακτηριστικά. Μία από τις διαφορές είναι πως τα Home Premium δεν έχουν XP mode αλλά δε ξέρω πόσο χρησιμεύει σε παιχνίδια. Αν τρέχεις τα παιχνίδια στο περιβάλλον των Windows 7 δεν υπάρχει καμία διαφορά, μην ακούς τον Τάννο (εκτός κι αν χρησιμοποιείς πάνω από 16GB μνήμη που είναι μάλλον χλωμό).

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Wat?

Λειτουργικά συστήματα | Windows10 Pro, Windows10 Home ή κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα; Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στείλε την απόδοση στα ύψη!

http://www.plaisio.gr/Computers/Soft...ull-Retail.htm
    Αντιπαράθεση mode on...

wat?

Αντιπαράθεση mode off...

Εγώ έχω το Windows 7 Pro 64bit GR version... Οπότε δεν ψάχνεστε και καλά...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    IDE είναι οι παλαιότεροι (αλλά ακόμα σε χρήση) σκληροί δίσκοι και οδηγοί CD / DVD (είδος συνδεσμολογίας)

Αυτό:

To νεότερο σύστημα είναι το SATA.

Αυτό:

Leave a comment:

• Nukas
    replied
    τελικα pro ή home pre
    και κατι ακομα. στα mobos λεει οτι δεν υποστηριζουν συσκευες IDE. με επηρεαζει σε κατι αυτο? θα εχω προβλημα με καποιο απο τα parts?

Leave a comment:

• Somari
    replied

Nukas, ε όχι και ανάποδα. Έτσι είναι. Ρώτα και διάφορα μαγαζιά και θα σε πουν το ίδιο. Το Home Premium είναι πιο ακριβό.
    Wat?

Λειτουργικά συστήματα | Windows10 Pro, Windows10 Home ή κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα; Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στείλε την απόδοση στα ύψη!

Διάλεξε το νέο σου υπολογιστή στο Plaisio.gr. Desktop, Laptop και περιφερειακά απ' τα μεγαλύτερα brands όπως Apple, HP, Dell, Lenovo.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Somari, τρέχει και RPG.

Nukas, ε όχι και ανάποδα. Έτσι είναι. Ρώτα και διάφορα μαγαζιά και θα σε πουν το ίδιο. Το Home Premium είναι πιο ακριβό.

Leave a comment:

• Nukas
    replied
    Θα σε συμβούλευα να πάρεις Windows 7 Professional 64bit, γιατί το Home Premium είναι πιο πολύ multimedia παρά gaming. Το Home Premium το χρησιμοποιούν και οι εταιρείες, οπότε δεν θέλεις τέτοιο πράγμα...

Από κόστος, το Home Premium είναι πιο ακριβό από το Professional.

Άμα θέλεις να βλέπεις ταινίες και να παίζεις FPS παιχνίδια, τότε χαλαρά το Win 7 Pro 64bit είναι το ιδανικό σου λειτουργικό περιβάλλον.

μηπως αναποδα?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    RPG δε τρέχει δηλαδή;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Θα σε συμβούλευα να πάρεις Windows 7 Professional 64bit, γιατί το Home Premium είναι πιο πολύ multimedia παρά gaming. Το Home Premium το χρησιμοποιούν και οι εταιρείες, οπότε δεν θέλεις τέτοιο πράγμα...

Από κόστος, το Home Premium είναι πιο ακριβό από το Professional.

Άμα θέλεις να βλέπεις ταινίες και να παίζεις FPS παιχνίδια, τότε χαλαρά το Win 7 Pro 64bit είναι το ιδανικό σου λειτουργικό περιβάλλον.

Leave a comment:

• Nukas
    replied
    κουτι
    CoolerMaster-Storm Enforcer Midi (SGC-1000-KWN1)
    Τροφοδοτικο
    CoolerMaster-GX Series 750W PSU (RS750-ACAAE3-EU)
    cpu
    Intel-Core i5 2500K(s1155, 3,30GHz, 6MB)
    Μobo
    Gigabyte-P67A D3 B3 (s1155, P67, DDR3)
    Μνημες
    Corsair-Cerulean Blue Vengeance 4GB DDR3-1600 Kit (2x2GB, PC3-12800, 9-9-9-24)
    HDD
    Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata III)

GPU
    MSI-R6950 Twin Frozr III PE/OC (PCI-Express, GDDR5, 2GB)
    Οπτικo μεσα
    LG-CH10LS20 Internal Blu-ray Combo Drive LightScribe Sata Black Retail
    OS
    Microsoft-Windows 7 Home Premium 64bit Greek/Eng OEM
    Οθονη
    LG-E2260S-PN LED Monitor 21.5''

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Μην πάρεις caviar blue. Μονο black.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Microsoft-Windows 7 Home Premium 32bit Greek/Eng OEM (νομιζω οτι με 32bit δεν εχω προβλημα αναγνωρισης των 4gb ram,σωστα?)
    Φυσικά και έχεις. Γιατί να πάρεις 32 μπιτ;

Leave a comment:

Working...
X