Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cemu - Wii U emulator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ChrisTop
    replied
    100.000 άτομα να μην αγοράσουν Switch/Wii U/Zelda (και οποιοδήποτε άλλο game της Ninty) επειδή υπάρχει ο emulator κατευθείαν πάει η ζημιά στις τάξεις των δεκάδων εκατομμυρίων δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο.

Νομίζω είστε ρομαντικοί όσον αφορά τους λόγους που θα αγόραζε κάποιος μια κονσόλα ή 1 game. Το 90% των φίλων μου δεν αγοράζει PS4/PS3 επειδή δεν θέλει και δεν μπορεί να δίνει 60άρι στο να αγοράζει νέα Games, χεσμένη την έχουν την μαγεία απόκτησης καινούργιας κονσόλας αν μπορούν να περιμένουν ένα 3μηνο και να τα παίξουν τσάμπα. To πιο τρανό παράδειγμα ήταν το GTA4 (και 5). Απίστευτα πολύς κόσμος δεν αγόρασε νέες κονσόλες επειδή ξέρανε οτι θα βγει και σε PC. Δεν περιμένω ένα νέο Zelda να 'χει την απείχηση ενός GTA, αλλά και το 1/10 αυτής να έχει πάλι η ζημιά είναι τεράστια.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Η μικρομεσαία δισκογραφική παραγωγή (δεν μιλάω για Adele) έχει καταστραφεί από την πειρατεία, και πριν το CD γίνει εντελώς ξεπερασμένο, οπότε δεν μιλάμε απλώς για υποτιθέμενη ζημιά. /offtopic

Leave a comment:

• straier
    replied
    Η ζημιά εκατομμυρίων έχει τόση βάση στην πραγματικότητα όσο και οι ζημιές δισεκατομμυρίων που υποτίθεται πως έχουν οι δισκογραφικές και οι κινηματογραφικές εταιρείες από την πειρατεία...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι δε καταλαβα απο που προκυπτει η ζημια εκατομμυριων. Ειναι λαθος να πιστευουμε οτι καποιος θα σκεφτει οτι θα παιξω το zelda στο pc και γι αυτο δε θα παρω switch. Ασε που χρειαζεσαι και πολυ δυνατο pc. Ακομη κι αν μιλαμε για 5-10 χιλιαδες παικτες αμφιβαλλω αν μπορουμε να θεωρησουμε ολους αυτους υπιψηφιους αγοραστες switch, ουτε καν σιγουρους αγοραστες του παιχνιδιού δε τους λες.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, πώς εξηγείται το οτι κάνουν emulate τον πρώτο μήνα τον μοναδικό λόγο που αγοράζει ο κόσμος μια καινούργια κονσόλα και δεν τους έχουν κλείσει τα πάντα?
    Λογικά μιλάμε για ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων το λιγότερο.
    Αυτό που είπε ο somari+Το ότι δεν παίζει τέλεια+το ότι δεν παίζει από το κρεβάτι+το ότι κονσόλα παίρνεις για μια πενταετία κι όχι για Ένα μήνα+το ότι έχει μερικά ακόμα παιχνίδια που μπορεί να ενδιαφέρουν καποιον+το ότι παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν+το ότι έχει πλάκα κι ενδιαφέρον να αγοράζεις νέο hardware+το ότι πολλοί δεν έχουν καν καλό υπολογιστή και δεν ενδιαφέρονται να αγοράζουν και πιθανότατα όσοι όντως έχουν να μην ενδιαφέρονται καν για το παιχνίδι... και μπορώ να συνεχίσω κι άλλο άμα θέλεις.

Δε νομίζω ότι μιλάμε καν για ζημιά, η κο σόλα ήδη πούλησε 1.5m, που όπως δήλωσαν είναι πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν. Το ποσοστό των ανθρώπων που δε θα αγοράσουν το παιχνίδι για να το παίξουν σε emulator θα είναι ασήμαντο.
    Last edited by Evans; 23-03-2017, 12:04 AM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ένας τύπος έστειλε mail στην Ν για να παραπονεθεί που δεν παίζει καλά το παιχνίδι στον emulator, μιλάμε για γκασμά Του απάντησαν πως το software δεν είναι επίσημο, είναι επικίνδυνο, θα του σκάσει ο υπολογιστής, θα πάρει φωτιά το σπίτι του () κλπ, αλλά τίποτα περισσότερο πέρα από μία συμβουλή στο να χρησιμοποιεί μόνο κονσόλες της Nintendo.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Διότι το emulation καθεαυτό δεν είναι παράνομο

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, πώς εξηγείται το οτι κάνουν emulate τον πρώτο μήνα τον μοναδικό λόγο που αγοράζει ο κόσμος μια καινούργια κονσόλα και δεν τους έχουν κλείσει τα πάντα?
    Λογικά μιλάμε για ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων το λιγότερο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Oi devs δεν αστειεύονται

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μεγαλο progress στον 1.7.4 - release 9 Απριλιου

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οταν θα ναι playable θα χει ξεφουσκωσει το hype και δε θα τον νοιαζει πια.

Leave a comment:

• straier
    replied
    ναι, αν τρέχει καλά και δεν εχει προβληματα
    Αυτό δεν γίνεται 100% όπως είπε ο Evans.
    Πόσα άλλα Zelda έχεις παίξει;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Μάλλον θα το παίξω αύριο που θα αγοράσω την κονσόλα γιατί ο Evans μου λέει ότι δεν πρέπει να χάνω ούτε δευτερόλεπτο σε αλλά παιχνίδια αυτήν την περίοδο.
    Fixed

(Περνάω έξω)

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Εγώ δεν νομίζω να το παίξω στον εξομοιωτή, όσο καλή δουλειά και να γίνει πολύ δύσκολα θα τρέχει απροβλημάτιστα το παιχνίδι. Μάλλον θα το παίξω αρκετά αργότερα, όταν θα αγοράσω την κονσόλα δηλαδή.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Σκοπεύεις να το παίξεις BigBoss;
    ναι, αν τρέχει καλά και δεν εχει προβληματα

Leave a comment:

Working...
X