Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cemu - Wii U emulator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    Πολύ κατατοπιστικά τα ποστ σου Σομάρι, κατάφερα να περάσω τα εν λόγω σημεία. Τώρα είναι εφικτό να ολοκληρώσει κανείς το παιχνίδι 100% μέσω του emulator.

Θα δώσω και εγώ το παρών στα γνωστά στέκια του ιντερνετ λίγες μέρες από τώρα, το θεωρώ πιθανό να πέσει η ιστοσελίδα του cemu από την αυξημένη επισκεψιμότητα από τις 3/3 και μετά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Αυτήν την εβδομάδα δοκιμάζω κι εγώ τον emu. Καταλάβατε...
    Όλοι μας περιμένουμε τα πρώτα tests νομίζω

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Αυτήν την εβδομάδα δοκιμάζω κι εγώ τον emu. Καταλάβατε...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Υπάρχει και key binding για φύσημα ;)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μπορεί να κάνω λάθος,αλλά,αν θυμάμαι καλά,υπάρχει μια πίστα στην οποία πρέπει να φυσήξεις στο χειριστήριο,αλλιώς δεν προχωράς.Μπορεί να το μπερδεύω με κάτι άλλο βέβαια.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Απλά είναι τα πράγματα. Κάνετε κλικ στην οθόνη (αν παρατηρήσετε ο cemu δεν εξαφανίζει ποτέ τον κέρσορα για αυτόν ακριβώς τον λόγο)! Παίζει ρόλο βέβαια πως σε αυτό το game η οθόνη της τιβι και η οθόνη του χειρηστηρίου δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Σε άλλα games, πατάς tab και σου δείχνει την οθόνη του χειρηστηρίου
    Last edited by Somari; 27-02-2017, 02:57 AM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Προς το παρόν δεν τις παίζω και τις αφήνω, τι να κάνω; Σίγουρα παίζουν κάποιες ρυθμίσεις (λογικά έχεις ως κέρσορα τους αναλογικούς όπως γίνεται στον Wii emulator) αλλά δεν το έχω ψάξει. Θα το ψάξω όταν τελειώσω όλες τις άλλες, και θα πάω ένα σερί μόνο με αυτές, για να μην αλλάζω συνέχεια σετάρισμα στο χειριστήριο. Θα το κάνω μία κι έξω.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Μου πέταξε 2 φορές BSOD σε μία συγκεκριμένη πίστα του 7ου κόσμου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω και να το παρατήσω. Τελικά το όλο πρόβλημα ήταν η θύρα που συνδέεται το Dual Shock 3 (το οποίο με την σειρά του εξομοιώνω σε Χ360 με το betterDS3). Το συνέδεσα στις πίσω θύρες του κουτιού και πλέον δουλεύει κομπλέ. Τελικά οι πρώτες πίστες ήταν που κολλούσαν περισσότερο, πλέον είναι αρκετά ομαλό. Παίζει να κάνει λίγες καθυστερήσεις στην αρχή της κάθε πίστας, ανάλογα με το πόσο φορτωμένη είναι με φώτα κλπ, όμως μετά στρώνει και τρέχει ομαλά και ακατέβατα στα 45-50 fps.

Βγήκε και ο 7ος κόσμος, απαίσιο boss, λες και πάλευα boss Sonic ήτανε, τόσο χάλια Μέχρι στιγμής πάντως είναι παιχνιδάρα, το 8+ το έχει στο τσεπάκι του από εμένα, και να δούμε και post game τι παίζει που έχω ακούσει ότι έχει άπειρο.

Το στοίχημα τώρα είναι με το Breath Of The Wild τι θα γίνει. Την Παρασκευή θα κριθούν οι δημιουργοί του emulator
    Το ξεκίνησα και εγώ στο cemu, παίζει πάρα πολύ καλά σε γενικές γραμμές αν και έχει μερικά κολληματάκια και frame drops αριστερά και δεξιά. Το έχω φτάσει δεύτερο κόσμο.

Φαντομ σε κάποιες πίστες πρέπει να χρησιμοποιείς την ταμπλέτα, πως τις περνάς αυτές τις πίστες; Αναφέρομαι σε κάποιες που πρέπει να χρησιμοποιείς την οθόνη αφής της ταμπλέτας.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μου πέταξε 2 φορές BSOD σε μία συγκεκριμένη πίστα του 7ου κόσμου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω και να το παρατήσω. Τελικά το όλο πρόβλημα ήταν η θύρα που συνδέεται το Dual Shock 3 (το οποίο με την σειρά του εξομοιώνω σε Χ360 με το betterDS3). Το συνέδεσα στις πίσω θύρες του κουτιού και πλέον δουλεύει κομπλέ. Τελικά οι πρώτες πίστες ήταν που κολλούσαν περισσότερο, πλέον είναι αρκετά ομαλό. Παίζει να κάνει λίγες καθυστερήσεις στην αρχή της κάθε πίστας, ανάλογα με το πόσο φορτωμένη είναι με φώτα κλπ, όμως μετά στρώνει και τρέχει ομαλά και ακατέβατα στα 45-50 fps.

Βγήκε και ο 7ος κόσμος, απαίσιο boss, λες και πάλευα boss Sonic ήτανε, τόσο χάλια Μέχρι στιγμής πάντως είναι παιχνιδάρα, το 8+ το έχει στο τσεπάκι του από εμένα, και να δούμε και post game τι παίζει που έχω ακούσει ότι έχει άπειρο.

Το στοίχημα τώρα είναι με το Breath Of The Wild τι θα γίνει. Την Παρασκευή θα κριθούν οι δημιουργοί του emulator

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ωπ τί έγινε ρε παιδιά; Θα κάνουμε κι άλλο διαγωνισμό;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Όντως, είναι πολύ τραβηγμένο, αλλά κι όμως αληθινό. Φαντάσου τώρα σε ένα υποθετικό σενάριο, να διέρρεε κάποιος της Ν έναν emulator για το Switch, και να το σηκώνουν τα σημερινά καλά PCs. Αντίστοιχο σκηνικό κι αυτό.
    Για το Switch θα βγει ο emu κατευθείαν σε android

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Somari, αντίστοιχα stats έχουμε πάνω κάτω. Όντως, είναι πολύ τραβηγμένο, αλλά κι όμως αληθινό. Φαντάσου τώρα σε ένα υποθετικό σενάριο, να διέρρεε κάποιος της Ν έναν emulator για το Switch, και να το σηκώνουν τα σημερινά καλά PCs. Αντίστοιχο σκηνικό κι αυτό.

Τέσπα, κι εγώ είμαι στον 4ο κόσμο, και βρήκα και ένα shortcut στην 4-2 που με πήγε κατ' ευθείαν στον 5ο κόσμο. Έχω φάει κόλλημα, το παιχνίδι είναι ΤΟΡ πράμα μέχρι στιγμής, θα αρρωστήσουμε πάλι Οι τύποι ξέρουν να φτιάχνουν παιχνιδάρες, τελεία και παύλα. Μακάρι να ξέρανε να φτιάχνουνε και κονσόλες να τα τινάξουν όλα στον αέρα, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν τους αρέσουν τα λεφτά, δεν πειράζει, θα την παλέψουμε κι έτσι Έχουμε και thread βλέπω.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Απο οτι βλεπω εχει γινει super προοδος, ηξερα πως παει πολυ καλα αλλα δεν ηξερα πως τα παιχνιδια εγιναν πια τοσο πολυ playable, φοβερη δουλεια ανταξια του dolphin. θα εχω υποψην μου τις απαιτησεις για οταν κανω αναβαθμιση στον cpu.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Λοιπόν όσο κράξιμο ρίχνω στην Ν για το hardware, άλλο τόσο κόλλημα τρώω με τα 1st party της. Είμαι ήδη στον 4ο κοσμο στο Μάριο
    ΥΓ: Συνειδητοποιώ πως τρέχω emulator με μηχάνημα που το αγόρασα ΟΤΑΝ βγήκε το WiiU,και μάλιστα δεν ήταν και κανένα υπερτούμπανο, ήταν απλά ΚΑΛΟ. Δηλαδή αν βγάλεις τον χρόνο development του emu και υποθέσεις πως για κάποιο μαγικό τρόπο υπήρχε εξαρχής, μιλάμε για μηχάνημα που όταν βγήκε μπορούσε να προσομοιωθεί απευθείας σε υλικό της εποχής -και όχι τρομερά δυνατό.( i5 3rd gen, 12 gigs ram, amd hd7770, χωρίς SSD)
    Last edited by Somari; 27-01-2017, 09:09 PM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κοροιδευετε αλλα το Wii U εχει παιχνιδαρες και ειναι πανω απο 10

Leave a comment:

Working...
X