Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι browser χρησιμοποιείτε;;;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• John
    replied
    Firefox Αν και τώρα τελευταία το σκέφτομαι για Konqueror

Leave a comment:

• Missing Score
    replied
    Opera. Απο συνηθεια βασικα Μ'εχει βολεψει

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    Safari .. Den exei ta plug-ins tou Firefox, alla niotho oti einai pio grigoros ..

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Τα add-ons του FireFox δεν υπάρχουν πουθενά αλλού συν οτι έχει πολύ λιγότερες τρύπες. Αλεπού δαγκωτό.

Leave a comment:

• ChainGangSoldier
    replied
    FireFox, αλλα ακούω καλά λόγια και για τους Opera Browsers.. ^o)

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Φυσικά, Πύρινη Αλεπού. Γιατί, εκτός από όλα τα παραπάνω, έχει κάτι που ο Windows Internet Explorer δε θα έχει ποτέ: ΤΑΧΥΤΗΤΑ. :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Έχει extensions?Δεν νομίζω...

Leave a comment:

• belmont
    replied
    ΙΕ χρησιμοποιώ.

Αυτά που λέτε για τον Mozilla υπάρχουν στη νέα έκδωση του ΙΕ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Τελικά η υποψία μου βγήκε αληθινή...
    Και εγώ Mozilla,κυρίως λόγω της παραμετροποίησης του (extensions,tabs,debuggers κλπ)

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Εδω 3 χρονια σχεδον Firefox.

Δεν ξερω γιατι αλλα οταν πλεον τυχαινει να μπω με IE νιωθω αβολα οτι κατι δεν παει καλα, σερνεται με λιγα λογια...

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Firefox ftw

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Mozilla Firefox

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Ο Μοζιλλας με χρησιμοποιεί.

Αν και ο IE των vista μου αρέσει πάρα πολύ και είναι και αρκετά γρήγορος, αλλά τώρα που έχω πάλι XP χρησιμοποιώ Mozilla

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Mozilla Firefox.

Leave a comment:

• OniBocho
    replied
    Ο γρηγορότερος, ομορφότερος και πιο παραμετροποιήσιμος browser που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα, είναι ο Konqueror για KDE GUI σε Linux. Επίσης αποτελεί και βασικό shell browser του γραφικού περιβάλλοντος KDE.

χρησιμοποιώ και Mozilla FireFox, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του οποίου (πριν τον ΙΕ6) είναι τα tabs και τα extensions/add-ons με τα δεύτερα να παραμένουν αποκλειστικό προνόμιο.

Δεν αγγίζω, ούτε κατά διάνοια, ούτε καν αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο τον ΙΕ, όταν τύχει να καθήσω σε pc με winblowz. Χίλιες φορές να ανοίξω τον απλό explorer (το κακογραμμένο shell των Winblowz δηλαδή) παρά τον ΙΕ. Ούτως ή άλλως, είναι το ίδιο άσχημοι, ευάλωτοι και κακογραμμένοι και οι δύο.

Leave a comment:

Working...
X