Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι browser χρησιμοποιείτε;;;
Collapse
X
-
Safari .. Den exei ta plug-ins tou Firefox, alla niotho oti einai pio grigoros ..
Leave a comment:
-
Τα add-ons του FireFox δεν υπάρχουν πουθενά αλλού συν οτι έχει πολύ λιγότερες τρύπες. Αλεπού δαγκωτό.
Leave a comment:
-
FireFox, αλλα ακούω καλά λόγια και για τους Opera Browsers.. ^o)
Leave a comment:
-
Φυσικά, Πύρινη Αλεπού. Γιατί, εκτός από όλα τα παραπάνω, έχει κάτι που ο Windows Internet Explorer δε θα έχει ποτέ: ΤΑΧΥΤΗΤΑ. :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
Leave a comment:
-
ΙΕ χρησιμοποιώ.
Αυτά που λέτε για τον Mozilla υπάρχουν στη νέα έκδωση του ΙΕ.
Leave a comment:
-
Τελικά η υποψία μου βγήκε αληθινή...
Και εγώ Mozilla,κυρίως λόγω της παραμετροποίησης του (extensions,tabs,debuggers κλπ)
Leave a comment:
-
Εδω 3 χρονια σχεδον Firefox.
Δεν ξερω γιατι αλλα οταν πλεον τυχαινει να μπω με IE νιωθω αβολα οτι κατι δεν παει καλα, σερνεται με λιγα λογια...
Leave a comment:
-
Ο Μοζιλλας με χρησιμοποιεί.
Αν και ο IE των vista μου αρέσει πάρα πολύ και είναι και αρκετά γρήγορος, αλλά τώρα που έχω πάλι XP χρησιμοποιώ Mozilla
Leave a comment:
-
Ο γρηγορότερος, ομορφότερος και πιο παραμετροποιήσιμος browser που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα, είναι ο Konqueror για KDE GUI σε Linux. Επίσης αποτελεί και βασικό shell browser του γραφικού περιβάλλοντος KDE.
χρησιμοποιώ και Mozilla FireFox, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του οποίου (πριν τον ΙΕ6) είναι τα tabs και τα extensions/add-ons με τα δεύτερα να παραμένουν αποκλειστικό προνόμιο.
Δεν αγγίζω, ούτε κατά διάνοια, ούτε καν αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο τον ΙΕ, όταν τύχει να καθήσω σε pc με winblowz. Χίλιες φορές να ανοίξω τον απλό explorer (το κακογραμμένο shell των Winblowz δηλαδή) παρά τον ΙΕ. Ούτως ή άλλως, είναι το ίδιο άσχημοι, ευάλωτοι και κακογραμμένοι και οι δύο.
Leave a comment:
Μ'εχει βολεψει
Leave a comment: