Firefox ΜΟΝΟ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι browser χρησιμοποιείτε;;;
Collapse
X
-
Firefox δαγκωτό. Παράτησα το έκτρωμα της Microsoft για κάτι το πανέμορφο και κάτι το πανάλαφρο για τα γούστα μου.
Επειδή μου βγάζει άκυρα πράγματα ο ΙΕ, πήγα κατευθείαν στις ρυθμίσεις και τον διέγραψα και πήγα μετά στην αλεπού που έχει λιγότερα προβλήματα και πάντα η ομάδα ανάπτυξης της την ανανεώνει και έτσι μένω ήσυχος.
Οπότε για πάντα θα μείνω Firefox ότι και να λέει η Microsoft που πάει να βγάλει ΙΕ 8.
Microsoft = Not worth trusting...sigpic
Comment
-
Αυτη η μοδα με τα ads που πλεον σκανε σαν νεα tabs τι σας λεει;
Το Adblock Plus δεν τα μπλοκαρει σιγουρα.
FF εχω εδω και 2 χρονια, αλλα στο laptop που ειναι πιο lite εχω Chrome.
Σκεφτομαι να το γυρισω σε Chrome γενικοτερα παντως, ειναι πολυ γρηγορος και ελαφρυς και οκ τον firefox τον ειχα κυριως λογω του AdBlock Plus.
Αν δεν βρω καποια λυση για αυτο που εγραψα πιο πανω, τοτε δε βλεπω κανεναν λογο για να παραμεινω στον FF.
Εdit:
Ωπα ρε Tanno, παναλαφρος ο Firefox; Δοκιμασε Opera ή Chrome και τα ξαναλεμε.
Επισης ο ΙΕ δεν ειναι σε καμια περιπτωση αξιος τετοιου κραξιματος, οι τελευταιες εκδοσεις μια χαρα ειναι.
Comment
-
Originally posted by Xeno View PostΕdit:
Επισης ο ΙΕ δεν ειναι σε καμια περιπτωση αξιος τετοιου κραξιματος, οι τελευταιες εκδοσεις μια χαρα ειναι.
Για το Ad-Block όντως δεν τα εμποδίζει τελείως... Εμποδίζει μόνο εικόνες... Καλά θα ήταν να εμπόδιζε και αναδυόμενα παράθυρα.
Για add-ons, χρησιμοποιώ μόνο Sxipper και Speed Dial.sigpic
Comment
-
Αυτη η μοδα με τα ads που πλεον σκανε σαν νεα tabs τι σας λεει;Νομίζω για αυτά θες popup blocker.
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by Xeno View Post
Εdit:
Ελαφρύς μόνο για ελαφριές δουλειές, αν έχεις κάνει επάγγελμα το "κάψιμο" όμως γονατίζει το σύμπαν
Όπως βλέπετε 300+ ΜΒ ραμ για 5 tabsOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Originally posted by Somari View PostΝαι και κάθε φορά που θα βάλεις στον chrome ένα extension παραπάνω αρχίζει να γονατίζει το σύστημα...άσε που για κάθε παραπάνω extension/tab σου ανοίγει και από ένα καινούριο exe... δλδ πατάς cntrl + alt + del και βλέπεις...15 chrome.exe!!!
Comment
Comment