Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι browser χρησιμοποιείτε;;;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Αυτη η μοδα με τα ads που πλεον σκανε σαν νεα tabs τι σας λεει;
    Το Adblock Plus δεν τα μπλοκαρει σιγουρα.

FF εχω εδω και 2 χρονια, αλλα στο laptop που ειναι πιο lite εχω Chrome.
    Σκεφτομαι να το γυρισω σε Chrome γενικοτερα παντως, ειναι πολυ γρηγορος και ελαφρυς και οκ τον firefox τον ειχα κυριως λογω του AdBlock Plus.
    Αν δεν βρω καποια λυση για αυτο που εγραψα πιο πανω, τοτε δε βλεπω κανεναν λογο για να παραμεινω στον FF.

Εdit:
    Ωπα ρε Tanno, παναλαφρος ο Firefox; Δοκιμασε Opera ή Chrome και τα ξαναλεμε.
    Επισης ο ΙΕ δεν ειναι σε καμια περιπτωση αξιος τετοιου κραξιματος, οι τελευταιες εκδοσεις μια χαρα ειναι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Firefox δαγκωτό. Παράτησα το έκτρωμα της Microsoft για κάτι το πανέμορφο και κάτι το πανάλαφρο για τα γούστα μου.

Επειδή μου βγάζει άκυρα πράγματα ο ΙΕ, πήγα κατευθείαν στις ρυθμίσεις και τον διέγραψα και πήγα μετά στην αλεπού που έχει λιγότερα προβλήματα και πάντα η ομάδα ανάπτυξης της την ανανεώνει και έτσι μένω ήσυχος.

Οπότε για πάντα θα μείνω Firefox ότι και να λέει η Microsoft που πάει να βγάλει ΙΕ 8.

Microsoft = Not worth trusting...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Firefox ΜΟΝΟ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Το ξαναγύρισα σε firerfox... από ότι βλέπω αντιγράψανε και άλλα στοιχεία αλλων browsers όσο έλειπα... γμτ λιγο πιο ελαφρύς να ήταν θα ήταν ο τέλειος...

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    LOL έλεος, ο πιο γρήγορος browser, όπως λένε και τα Windows, και οι κατασκευαστές, είναι η Opera, και από δικής μου απόψεως, είναι και ο ομορφότερος!

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Εγώ χρησιμοποιώ Firefox, Opera αλλά και Safari (με μια ιδιαίτερη προτίμηση στον πρώτο) και έχω την εντύπωση ότι Safari είναι ο πιο γρήγορος, με τον Firefox να ακολουθεί και τον Οpera τελευταίο. Έχω και Ιnternet Explorer 7 αλλά δεν τον χρησιμοπιώ γιατί δεν έχει ωραία skins.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Opera πλέον καθώς έχει κάποιες μοναδικές και χρήσιμες λειτουργίες και είναι πιο γρήγορος. Αλλά έχω και τους Firefox 3, IE 7 για πλάκα (κρασάρουν που και που όμως). Ο IE 7 είναι έτη φωτός μπροστά από τον 6. Καμία σχέση όμως! Θα δοκιμάσω και Safari κάποια στιγμή.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    παλιά χρησιμοποιούσα τον explorer αλλά επειδή έχω βαρεθεί τα κολλήμτα που τρώει έχω αρχίσει πλέον και κάνω bookmarks στο firefox και στο safari κι έχω βρει πλέον την υγειά μου.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Χρησημοποιω FireFox ομως αν ηταν εφικτο θα αλλαζα σε Opera.Δεν ειναι διοτι μου βγαζει καποιο ειδος ασυμβατοτητας με τα Vista.Καθε φορα που τον ανοιγω crush-αρει.Απο μια μικρη δοκιμη που ειχα κανει παντως μου φανηκε εντυπωσιακος,καλο ειναι οσοι δεν τον εχουν αγγιξει καθολου να ριξουν μια ματια...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Mozilla αλλα μου κανει πουστιες τελευταια πχ ξαφνικα ενω κατεβαζω αρχεια (χωρις resume) μου λεει οτι παρουσιαστηκε καποιο prob και πρεπει να τον κλεισω - ξανανοιξω...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Σαντοου τα σπάει η υπογραφή.

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    το ιδιο κι εδω και περιμενω για τη κανονικη εκδοση του Firefox 3. αν και σερνετε αρχικα οταν ανοιγει ο υπολογιστης πολυ. ισως ειναι θεμα antivirus. το Konqueror το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν αξιζει κι αν ειναι πιο γρηγορο ισως ?

Leave a comment:

• ChainGangSoldier
    replied
    Firefox 3 Beta 5 Πλέον. ;)

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Mozilla Firefox!!

Leave a comment:

• Oxide
    replied
    Opera..Εγω να ανοιγω σελιδες θελω κ να κανω bookmark τιποτε αλλο οποτε μια χαρα ειμαι

Leave a comment:

Working...
X