Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια για καινούριο κουτί

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sith Lord Bahamut
    replied
    <div class='quotetop'>(Sith Lord Bahamut &#064; May 5 2008, 12&#58;52 PM) [snapback]21085[/snapback]</div>
    Προφανώς τα λέω κάααααπως υπερβολικά αλλά πάνω κάτω πιστεύω καταλάβατε τι ήθελα να πω.
    [/b]

    καλά πλάκα κάνω εννοείται&#33;


    Πάντως είναι παλιό το μηχάνημα και θέλει αλλαγή όλο.
    5700 είναι GP σωστά? και οι RAM είναι DDR άρα πρέπει να πας σε PCI-Exp και DDR2 και DDR3 μιας και είναι της γενιάς.

    Leave a comment:


  • Alexandros
    replied
    Το PC είναι δυστυχώς από τα πράγματα που όσο λειτουργεί ---έστω και με παράλογο τρόπο--- ΔΕΝ περιράζεις τπτ, αλλά όταν χαλάσει κάτι την έκατσες, το πετάς και παίρνεις καινούργιο.
    [/b]
    Δεν συμφωνώ. Μπορείς πολύ εύκολα και με πολύ λιγότερα χρήματα να κάνεις μόνος σου μια αναβάθμιση η οποία θα στο κάνει να πετάει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, λόγω της παλιάς MB μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές αλλαγές. Χρόνο και διάθεση να έχεις και όλα γίνονται.

    Leave a comment:


  • Sith Lord Bahamut
    replied
    Το WoW θα σου παίζει μέχρι τα 58lvl σου όσο θα είσαι στο Azeroth δλδ αλλά μετά στην Shatrath θα κάνεις ένα βήμα κάθε μισή ώρα.

    Το PC είναι δυστηχώς από τα πράγματα που όσο λειτουργεί ---έστω και με παράλογο τρόπο--- ΔΕΝ περιράζεις τπτ, αλλά όταν χαλάσει κάτι την έκατσες, το πετάς και παίρνεις καινούργιο.

    Προφανώς τα λές κάααααπως υπερβολικά αλλά πάνω κάτω πιστεύω καταλάβατε τι ήθελα να πω.

    Altair να πάρεις νέο PC σίγουρα, δν έχει νόημα να κάνεις αναβάθμιση, μιας και ουσιαστικά πρέπει να τα αλλάξεις όλα, από κάρτες και ram μέχρι mobo και cpu.

    Αυτό που έχεις τώρα δν θα παίζει Starcraft2 και το Diablo σχεδόν σίγουρα, το WoW στο εγγυόμαι ότι δν θα κουνιέσαι όταν πας σε Outlands ή όταν θα έχεις πολλά εφε να συμβαίνουν, όταν θα έχει κόσμο και Lag κτλ...κτλ... ;)

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    προκειμένου να μην ανοίξω καινούριο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ.
    θέλω ένα πισί να παίζω wow & starcraft 2 & diablo 3(όταν αυτό με το καλό ανακοινωθεί)& crysis αξιοπρεπώς.
    η σύνθεση που έχω είναι η εξής:
    P4 2,8 ghz
    512 mb ram
    gforce fx 5700 128 mb ram.

    αξίζει να αναβαθμίσω αυτόν ή πιο φτηνά μου έρχεται να πάρω λάπτοπ;τα φώτα σας παρακαλώ.

    Leave a comment:


  • Alexandros
    replied
    Για να παίξεις άνετα τα παιχνίδια που ανέφερες δύσκολα θα την βγάλεις χωρίς καλή κάρτα γραφικών. Ευτυχώς η nVidia έχει βγάλει την φτηνή σειρά των 8800 (τώρα έχει και την σειρά 9) που είναι πάρα πολλή καλή και σε προσιτή τιμή. Είχα πάρει για έναν υπολογιστή στο σπίτι στην Ελλάδα μία 8800GTS 320mb και έπαιζε το Unreal Tournament 3 με όλα στο full σε 60 fps&#33;

    Leave a comment:


  • Titus
    started a topic Βοήθεια για καινούριο κουτί

    Βοήθεια για καινούριο κουτί

    Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό να έφτασε η ώρα που το κουτί μου να με αποχαιρετήσει, και να αντικατασταθεί από ένα νεότερο. Και λέω "δυστυχώς", γιατί αυτή την εποχή και για εμένα προσωπικά είναι ο ορισμός του "πεταμένα λεφτά". Τέλος πάντων...Το πρόβλημά μου είναι πως, σε ό,τι αφορά τους desctop υπολογιστές, έχω μείνει πολύ έξω από το χορό και κατά συνέπεια δεν έχω ιδέα του τι αξίζει τα χρήματά μου και τι όχι. Επειδή έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το κουτί που έχω τώρα, προτιμώ την AMD από την Intel και την ATI από την nVidia, αλλά σε τελείως οπαδική βάση. Αυτό που ψάχνω λοιπόν είναι:

    Κουτί με όλα τα αξεσουάρ μέσα - τροφοδοτικό, motherboard, μνήμες, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών. Σκληρό και drives ξέρω τι θα βάλω.

    Απαιτήσεις - το συνηθισμένο μου mid - to high (με πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη δει πολύ gaming προσανατολισμό από άποψη χρήσης), χωρίς τίποτα το κορυφαίο πάνω αλλά στραμμένο στη διαχρονικότητα. Ακόμα πιο λιανά - θέλω να παίξω άνετα Witcher, GTA 4, Mass Effect και Dragon Age, και για τα υπόλοιπα αδιαφορώ.

    Περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης, overclocking και λοιπών μέσων απλά δεν υπάρχει.

    Τιμή σχετικά χαμηλή. Επαναλαμβάνω ότι ψάχνω κυρίως κάτι που θα μου επιτρέψει να παίξω σχετικά άνετα τα ανωτέρω παιχνίδια, χωρίς πολλές πολλές απαιτήσεις από μέρους μου, και που θα δει κυρίως χρήση γραφείου και media centre πέραν αυτού. Δεν πρόκειται δηλαδή για αμιγώς gaming PC.

    Όσοι πιστοί...Και, παιδιά, όντως χρειάζομαι βοήθεια, γιατί δε θέλω να δαπανήσω πολλά. Όσο το δυνατόν λιγότερα, σε βαθμό τσιφουτιάς, μένοντας όμως σε κάτι αξιοπρεπές, και βλέπουμε.
Working...
X