Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νintendo Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    μαλλον θα ενοεις στο υχοσυστημα σου, εχουμε και λεμε παιρνεις το component, ξεχωριζεις τα δυο καλωδια του ηχου, πας μεχρι το media markt και περνεις ενα συστημα καλωδιων που παιρνει τα δυο και τα βγαζει σε ενα καρφι, αυτο πας και το χωνεις στο aux in του ενισχυτη που εχει το ηχοσυστημα.

εχει και aux in απλα δε θα την ειδες.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Λοιπον παιδες χρειαζομαι λιγη βοηθεια.Χθες αγορασα ενα ηχοσυστημα της Logitech (Ζ-5500) και καταφερα με ευκολια να κανω ολες μου τις κονσολες να παιξουν με surround sound εκτος απο το μικρο ασπρο κουτακι της Ninty.Οι θυρες που διαθετει το συστημα μου ειναιptical,coaxial,direct (υποδοχες ακουστηκων).To Wii ειναι συνδεμενο στην TV με component ομως το καλωδιο αυτο δε με βοηθαει.Εχει κανεις γνωσεις επι του θεματος ωστε να μπορει να με βοηθησει;Ευχαριστω εκ των προτερων.

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Ρε παιδιά, πείτε μου αν ξέρετε. Θέλω να κάνω format στο Wii. Άμα δε σβήσω το Wii Shop Channel Account, μετά μπορώ να κατεβάσω τα games, σωστα; Και, μπορώ να κρατήσω τα saves σε SD Card και τα Miis σε Wii Remote?

Με άλλα λόγια, είναι δυνατόν να κάνω format και να μη χάσω τίποτα..;

Leave a comment:

• Getta Robo
    replied
    Ναι. Ολα τα παιχνιδια παιζουν σε ολα τα μηχανηματα.
    Απο εκει και περα, για προβληματα παιχνιδιων μεταξυ τους εχω ακουσει ενα δυο προβληματακια.. πχ παλαιοτερα ο ground zero ανακαλυψε πως τα saves του αμερικανικου με του ευρωπαικου final fantasy tactics δεν συνεργαζοντουσαν. Δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ, αλλα δεν υπαρχουν γενικοτερα προβληματα στα παιχνιδια και στις κονσολες gameboy απο αλλες περιοχες.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Re paidia to game boy ine region free?

Leave a comment:

• The_Legend_Reborn
    replied
    Μολις γυρισα με ενα ολοκαινουριο ds στα χερια μου!Τωρα το μονο που μενει ειναι να καταφτασει με το ταχυδρομειο η M3.
    Eυχαριστω για τις απαντησεις paixtis & boy_without_a_fairy.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    παίζει μάλλον, αλλά θέλει φόρτιση ναι.
    Διάβασε εδώ από το DS lite manual, φίλε The_Legend_Reborn:

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Eίναι έτοιμο για χρήση όταν το πάρεις.Τώρα για το πόσες ώρες θέλει στην πρώτη φόρτιση θέλει σίγουρα περισσότερες αλλά δεν ξέρω πόσες ακριβώς.

Leave a comment:

• The_Legend_Reborn
    replied
    Ahem...Θα ηθελα να ρωτησω, οταν αγοραζει κανεις το DS, ειναι ετοιμο για χρηση ή θελει φορτιση?Και αν θελει,ποσες ωρες χρειαζεται για την πρωτη φορτιση?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Yπoθέτω αναφερόμαστε σε PAL Wii σωστά;
    Αν ναι: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Virtu..._games_(Europe)

Some--->50Hz ή/και μικρά borders

Αν μιλάμε για αμερικάνικο, όλα είναι οκ
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Virtu...orth_America%29

Leave a comment:

• inboygr
    Guest replied
    Τελικά όλα τα παιχνίδια της Virtual Console του Wii υποστηρίζουν 60Hz και full screen ή κάποια? Υπάρχει λίστα?

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Μήπως έχει πιάσει σκόνη και ακαθαρσίες από κάτω από πλήκτρο και μεταξύ αυτού και του ds;
    Καθάρισέ το με μια μπατονέτα ή μια οδοντογλυφίδα από τα πλάγια

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Kaθαρισε το / ανοιξε το αν δεν εχεις προβλημα να δεις τι παιζει αλλιως... λογικα το να το πας ή να το στειλεις στην αντοπροσωπεια ειναι μονοδρομος... Κανε ενα τηλεφωνημα γι αρχη αν δεις πως δεν παιζει αλλη λυση,

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Το 'L' του nds lite μου έχει χαλάσει ανταποκρίνεται μετά από πολύ πίεση ενώ μερικές φορές καθόλου , μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω ;

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Χθες το απόγευμα ήρθε το router ( LINKSYS WAG54GS-EU WIRELESS-G ADSL GATEWAY SPEEDBOOSTER (ADSL OVER PSTN) ) μια χαρά συνδέθηκε το PC και το laptop , αντιμετώπισα πρόβλημα όμως με το DS όπου όταν πατάω πάνω στην επιλογή του router μου βγάζει : The access point's are not supported by the Nintendo DS....
    Το Wii συνδέεται στο DS υπάρχει το πρόβλημα

Leave a comment:

Working...
X