Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μicrosoft Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Καλά ρε πάρταλε, εσύ δε μου έλεγες ότι είναι pointless η αγορά ps3 ;

Όπως και να έχει, μέχρι τις 4 Ιουλίου να το έχεις. Το MGS4 το βάζω εγώ .

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Θα του πω με κάποιο τρόπο να το μεταφέρει-μιας και δεν είναι ιντερνετικός τύπος.
    Για το PS3 αν υπάρξουν οικονομίες για κανά δύο μήνες(αρκεί να μην παρασυρθώ σε άλλες αγορές ) και το πάρω-η αρχίσω να ξεπουλάω ό,τι δε θέλω-ευχαρίστως να σε φιλοξενήσω

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και άλλο αρνητικό στη λίστα . Lost Odyssey...meh γιατί έτσι ρε Sakaguchi; Τα έδωσες όλα στο Blue Dragon και άφησες το Lost Odyssey στη μοίρα του;

Burai πες στον αδελφό να γράψει καμιά εντύπωση...

Όσον αφορά το PS3... όταν το πάρεις θα με φιλοξενήσεις να παίξουμε MGS4 ;

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    burai , τωρα ειδα αυτα που εγραψες και απλα πληροφορω οτι το lost odyssey κατα καιρους μου το παρουσιαζει και εμενα αυτο που λες . Δεν νομιζω να ειναι θεμα overheating παντως γιατι στη δικια μου περιπτωση γινοταν στα αρχικα loadings μετα απο 5λεπτα παιχνιδιου lol . Αnyway ειμαι τριτο δισκο τωρα και εχει αρκετο καιρο να μου το παρουσιασει...θα δουμε.
    [/b]
    Μην αγχώνεσαι έτυχε στην περίπτωση ο αδερφός μου μάλλον.

Του συνέβη κατά τον τερματισμό του game,περίμενε να κάνει loading μία σκηνή και του σταμάτησε...Τελικά είδε το τέλος στο youtube γιατί είχε παίξει αρκετή ώρα χωρίς να υπάρχει save ή κάτι τέτοιο από όσο μου είπε.

Σε ξένα fora,το αναφέρουν και άλλοι ότι δεν έγινε καλή δουλειά από τη Mistwalker και κάτι άλλα κατεβατά πιο αναλυτικά αλλά είπα να μην αναλωθώ σε λεπτομέρειες.Αν μου χαλάσει χάλασε.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    burai , τωρα ειδα αυτα που εγραψες και απλα πληροφορω οτι το lost odyssey κατα καιρους μου το παρουσιαζει και εμενα αυτο που λες . Δεν νομιζω να ειναι θεμα overheating παντως γιατι στη δικια μου περιπτωση γινοταν στα αρχικα loadings μετα απο 5λεπτα παιχνιδιου lol . Αnyway ειμαι τριτο δισκο τωρα και εχει αρκετο καιρο να μου το παρουσιασει...θα δουμε.

Leave a comment:

Working...
X