Announcement

Collapse
No announcement yet.

Laptop for gaming???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Ειναι σιγουρα βολικο να παιζεις games στο laptop απλα μη περιμενεις να μπορεις να παιξεις τα πιο απαιτητικα games σε full settings ειδικα οταν μιλαμε για τιτλους που δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη.

Leave a comment:

• Costas
    replied
    Τα games ίναι όντως για τα desktop pc αλλα δεν είναι κ ασχημο να μπορείς να παιζεις και κανα παιχνιδάκι στις διακοπές (πέρσυ κουβάλησα το desktop pc στις διακοπές μου,καθόλου ευχαριστη αίσθηση).
    Συμφωνείτε δηλαδή όλοι να αναζητήσω κάποιον με χαρακτριστικά όπως αυτά που προτείνει ο Ground Zero??

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Afto to pc pou sou protine o Ground Zero einai para poly kalo se ola kai na kita3eis paromia xaraktiristika se ala laptop. Apo ekei kai pera egw eimai ths apopshs na parw laptop gia kapia sigekrimenh xrish programatos, internet kai tetia pragmata oxi games, ta games stis paixnidomixanes kai sta desktop pc.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τότε θέλεις Laptop ισάξιο του PC. Αρκεί να είναι και δυνατός και σε κάρτα γραφικών και σε RAM. Τα άλλα δεν έχουν σημασία. Μόνο σε αυτά τα 2 να υπολογίζεις να τα σηκώσει.

Leave a comment:

• Costas
    replied
    Θέλω να μπορεί να παίξει τα σύγχρονα RPGs πχ dragon age σε σχετικά καλές αναλύσεις αλλα να μπορεί να σηκώσει και τα μελλοντικά RPGs εστω σε πιο χαμηλές αναλύσεις.
    Do i ask too much?

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Για πες, ποια παιχνίδια ακριβώς σκέφτεσαι να παίξεις.
    Με το Laptop που σου έδειξε ο Ground Zero μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν σήμερα αλλά σε medium-low settings.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Εαν δεν κανω λαθος το Plaisio ή το eshop σου διδει τη δυνατοτητα να χτισεις το δικο σου Laptop. Στα λεφτα που σκοπευεις να δωσεις, μπορεις να χτισεις ενα καλο συστημα. Κοιταξε το
    Αυτό που λες επιβεβαιώνεται... Το έκανε ο Vuzzi με τα δικά του λεφτά που πήγε και ξόδεψε τρελά λεφτά για ένα PC όνειρο. Το fail που έκανε ήταν που πήγε και αγόρασε Windows Vista.

Όταν θα χτίσεις τον PC, φίλε κώστα, σε συμβουλεύω να μιλήσεις με τον μαγαζάτορα για να μπορέσεις να συννενοηθείς μαζί του για τα windows 7 και να μάθεις και τις απαραίτητες συμβατότητες των διαφόρων κάρτων αντάξιων των Windows 7. Αυτά.

Κι εγώ σε λίγο καιρό θα πάρω Win 7. Απλά άκουσα ότι βαρύνανε και περιμένω να ετοιμάσουν ένα patch ώστε να το fix.

Leave a comment:

• Costas
    replied
    thanks για τις ιδέες παιδιά.
    Αν προκύψει τίποτα άλλο ενημερώστε με.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Εαν δεν κανω λαθος το Plaisio ή το eshop σου διδει τη δυνατοτητα να χτισεις το δικο σου Laptop. Στα λεφτα που σκοπευεις να δωσεις, μπορεις να χτισεις ενα καλο συστημα. Κοιταξε το

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mporeis na mpeis sto http://www.e-shop.gr/ kai na psakseis gia times kai epidoseis.
    Egw eimai ikanopoihmenos apo thn ACER pantws.

Tha sou proteina ton sygekrimeno me 549 evrw:
    Ο φορητός υπολογιστής της ACER, ASPIRE 5738ZG-434G32MN έχει την σχεδίαση Gemstone και SKU:PER.906739

Leave a comment:

• Costas
    replied
    Πρέπει να τον πάρω με Windows 7 για να δικαιούμε μια επιδότηση 400ευρώ απο το πανεπιστήμιο.
    Όσο για blueray & HD δεν νομίζω οτι μου χρειάζονται.
    Αυτό που θέλω είναι να μην βάλω πολλά λεφτά πάνω απο τα 400ευρώ αλλα να μπορώ να παίξω κ παιχνίδια.
    :phil:
    Το θέμα είναι οτι δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι καλές κάρτες γραφικών κ οι καλοί επεξεργαστές για laptop.
    Γι'αυτό ζητάω την βοήθειά σας.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Λογικα τωρα θα εχει windows 7. Αφου το θες για gaming κοιτα να εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων κι οχι τις φθηνο-ενσωματομενες στην motherboard.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Filos to laptop pou xrhsimopoiw egw, shkwnei to Last Remnant kai to Street Fighter 4 se mesaia settings kai ta 2.

To agorasa perysi tetoio kairo, vevaia plhrwsa 1000 evrw giafto, omws diathetei HD othonh kai Bluray Disc drive, opote thewrw oti mporei na petyxeis kati antistoixo sth timh pou thes, xwris afta ta extra omws.

To poio kyrio apola einai na mhn exei Windows Vista, apo ekei kai ystera, mporw na sou pw ta specs tou laptop mou wste na psakseis kati antistoixo.

Leave a comment:

• Costas
    started a topic Laptop for gaming???

Laptop for gaming???

Θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με το ποιό laptop να αγοράσω με ενα budget 500-600ευρώ (το πολύ 700ευρώ για καποια πολύ καλη περίπτωση).
    Δεν ξέρω αν είναι δύνατο αλλα θα ήθελα πολύ να μπορεί να σηκώσει και καποια σύχγρονα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα.
    Καμία πρόταση???
Working...
X