Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3 Matchmaking

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    Εγώ θα μπω κατά τις 11,άντε να δείξουμε στους ξένους τι θα πει pro gaming.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Λογικά θα είμαι μέσα παιδιά

ΜΕ ΘΥΜΑΣΕ Π****Η?

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Κατάρα! Το ηξερα οτι δεν επρέπε να αναφέρω το champions league στο παραπάνω ποστ!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ωχ, ναι ρε!
    Να δούμε και λίγη μπαλίτσα! Μπορεί να αργήσω λίγο

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Κατα τις 11 θα είμαι μέσα για halo αδέρφια. Οσοι πιστοι προσέλθετε! Να γνωρίζετε απλά οτι θα παιχτει τόσο τεράστια μπάλα που κανεις δεν θα θυμάται αυριο τον αγώνα Μιλαν - Μαντσεστερ.
    Λογικα θα ειναι και ο ryu οπως μου αποκάλυψε σε μια ακρως απορρητη κουβέντα που είχαμε (στο chatbox)
    Ψηθείτε λέμε.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Παίξαμε για άλλη μία φορά μεγάλη μπάλα.

Me-Bart und Pilgrim κρατήσαμε ΨΗΛΑ την σημαία του Gamers Odyssey

Για άλλη μία φορά σας κάναμε περήφανους

Ψηθήτε αύριο κατά τις 11 για μεγάλο ματσάκι όμως...

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Halo 3 , από τις 9 και μετά όποιος ψήνεται ας το πει !!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    ( ποσα χρονια ακομα θα ειναι η ελλαδιτσα LIVEless ? )

Νομίζω πως αν δεν έχει γίνει τόσα χρόνια, δε θα γίνει ποτέ. Εξ' άλλου τι τους νοιάζει, αφού όσοι θέλουν μπαίνουν με ξένους λογαριασμούς.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι και γω σήμερα λέω να δω το Invincible Tiger. Εννοείται ότι θα τα ξαναπούμε όμως!

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    count me out, θελω να δω το demo του sonic racing με το που γυρισω απο δουλεια, να κανω μπανιο και να πελατιασω εναν αμπαλο κονσολιερη στο mars wars ( ut2004 mod βασισμενο στο multplayer του πρωτου red faction ) επειδη ομως η ξεπετα αναμενεται να ειναι ιδιαιτερα συντομη υπαρχει περιπτωση να μπω στο LIVE απ'τις 12 και μετα.

Δυστηχως το μπανιο θα το κανω πρωτο πρωτο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να κρεμασω το μικροφωνο στο μπουρνουζι οπως τις προαλλες ( sorry ryu ) btw οποιος εχει προβληματα με το online της αμπαλης υπηρεσιας που πληρωνουμε ασχετα αν δεν δικαιουμαστε ( ποσα χρονια ακομα θα ειναι η ελλαδιτσα LIVEless ? ) καλο ειναι να κοιταξει αυτα τα 2 link http://support.microsoft.com/kb/908874 http://portforward.com/ ειναι αρκετα κατατοπιστικα πιστευω

Leave a comment:

• Bartman
    started a topic Halo 3 Matchmaking

Halo 3 Matchmaking

Μιας και στο Halo 3 έχουμε μαζευτεί αρκετοί από το forum , πιστεύω καλό θα είναι να υπάρχει ένα ξεχωριστό thread αποκλειστικά για το multiplayer κομμάτι του τίτλου.
    Εδώ μπορούμε να κανονίζουμε ημερομηνίες και ώρες για το πότε θα μαζευόμαστε να παίζουμε.Η κάθε ημέρα και ώρα που θα κανονίζεται θα γίνεται update στο αρχικό post.
    Επίσης μπορούμε να ανεβάζουμε photos και video από τα match που έχουμε παίξει...

Δηλώστε το παρόν.

Σήμερα στις 11 είναι ok ;
Working...
X