Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3 Matchmaking

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Ανάσταση thread........................................

Done!

Λοιπόν,μια που κυκλοφόρησε το reach και το έχουμε κάμποσοι από εμάς,καιρός να επαναλάβουμε τα σκηνικά της περιόδου ιανουαρίου-μαρτίου.Ξέρετε τώρα,με θυμάσαι ρε πούστη,warthog με κόκκινο οδηγό και μπλε πολυβολητή κτλ κτλ και ότι ήθελε προκύψει.Άντε,ελάτε να προκαλέσουμε τον τρόμο και τον όλεθρο στα μη μέλη του gamers odyssey,πολύ τους αφήσαμε να χαλαρώσουνε.Το ψήνει κανείς για κανα ματσακι από βδομάδα;

Εναλλακτικά,αν δεν έχουμε πολλοί το παιχνίδι,μπορούμε να ξαναβάλουμε halo 3(σταθερή αξία)

Έλα να βλέπω συμμετοχές.

Aaah sweet memories!
    Δυστυχώς είμαι στρατούλη και δεν θα μπορέσω :phil:
    Δείχτε τους πως παίζεται το παιχνίδι!

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Εννοείτε μέσα για οτιδήποτε περιέχει την λέξη Halo.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Για Halo 3 είμαι κι εγώ μέσα.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Είμαι πολύ ψημένος αλλά δυστυχώς έχω μόνον το 3,αν κανονίσετε κάτι για το 3 είμαι μέσα με τα 1000

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ανάσταση thread........................................

Done!

Λοιπόν,μια που κυκλοφόρησε το reach και το έχουμε κάμποσοι από εμάς,καιρός να επαναλάβουμε τα σκηνικά της περιόδου ιανουαρίου-μαρτίου.Ξέρετε τώρα,με θυμάσαι ρε πούστη,warthog με κόκκινο οδηγό και μπλε πολυβολητή κτλ κτλ και ότι ήθελε προκύψει.Άντε,ελάτε να προκαλέσουμε τον τρόμο και τον όλεθρο στα μη μέλη του gamers odyssey,πολύ τους αφήσαμε να χαλαρώσουνε.Το ψήνει κανείς για κανα ματσακι από βδομάδα;

Εναλλακτικά,αν δεν έχουμε πολλοί το παιχνίδι,μπορούμε να ξαναβάλουμε halo 3(σταθερή αξία)

Έλα να βλέπω συμμετοχές.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κάτι σαν το Horde mode του Gears of War 2.Αλλά δεν το έχω παίξει για να ξέρω ακριβώς.Θα ψηθεί κανείς;

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Τί είναι αυτό το firefight επιτέλους;;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τι λέει θα κανονίσουμε κάνα ματσάκι ή και κάνα firefight άμα θέλετε;

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied

Είμαι Πύλο, ρίχτε καμμιά ατάκα για πάρτη μου!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το χριστινακι εμφανιζεται στις 11.50, λεει μια μλκ, δειχνει ενα βιντεο και αυτο ειναι ολο...

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    11 η ωρα εχει ραδιο-αρβυλα ρε βεβυλε, σιγα που θα χασω το χριστινακι για το χαλο Στις 12 θα ειμαι μεσα το νωριτερο

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ρεμάλιαααααα
    Ψηθείτε για αύριο 11 το βραδάκι , έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ;)

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Διακρινω επηροες απο Metroid....

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ καλο το post του Dj. Η λεξη επικοτητα για το χθεσινο ειναι πραγματικα λιγη. Απιστευτο γελιο και τρελος επιλογος με τα ματσακια στο lonewolf. ΑΜΕΝ . Καταγγελια για την συμμαχια των πρασινων :resp:.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ε δεν το πιστευω οτι είχε μπει ο Νoobo τώρα που έλειπα εγω!! Ε βέβαια το τσογλάνι όποτε με βλέπει online βάζει την κονσόλα του να προσποιηθεί RROD!
    Ρε μη φοβάσαι θα παίζουμε στην ίδια όμαδα στο υποσχομαι!

Leave a comment:

Working...
X