Announcement

Collapse
No announcement yet.

League of Legends

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    ολο λεω να το πιασω το LoL και ολο κατι γινεται και πιανω κατι αλλο , τι κακο ειναι αυτο απο τον αυγουστο το πηγαινοφερνω

η επομενη pic παρακαλω αμα θελει να βαλει κανεις στο +30 πλεον και μονο αν μπαινει με randoms

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Titus: πω πω, όταν φτάσω τις +20 θα τραβήξω φωτογραφίες και θα τις βάλω παντού

Kanena apo afta ta games den htan me static party, ola random.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Peira dwrean Tristana, Kayle kai Alister me gamata skins.
    O Alister kai h Kayle mou aresan para poly, paw na dw kai Tristana.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Καλη φαση το dominion αλλα πολυ unbalance στους champions.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Plewn den pernei tosh aspida apo creeps oso epairne, twra pairnei mono to 30% afths ektos kai an xtypisei kai paixth, ton prosgeiosan anwmala, opoios to paizei opws htan palia trwei poly ksylo, Morde feederia na dei to mati sou.

E ti malakia doulia htan afth na ekane ena skill kai na apoxtouse 2 mpares energeias?

Tespa mphke to Dominion.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    To nerf pou efage o Kaizer magalh douleia.
    Ενημέρωσε κι εμάς που δεν το παρακολουθήσαμε. Τι nerf ακριβώς έφαγε;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To nerf pou efage o Kaizer magalh douleia.
    Agorasa Riven xthes alla den mporesa na thn paiksw akomh, lol oloi thn pairnoun prin prolavw.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μετά από αρκετή προπόνηση με τον Talon και ακατάσχετη αναζήτηση ενός καλού build, ξαναγύρισα στα normal games με τον Cho μου. Και πόνεσε η καρδιά μου...

Δε θα περιγράψω το πώς πήρα το παιχνίδι εγώ κι ένας Riven επειδή η μεν Annie έτρεχε μακριά από κάθε μάχη όταν δε feedare και ο δε Talon δεν ήξερε να παίξει. Θα πω μόνο πως αφού την είπα μια φορά στην Annie (η πρώτη φορά, κα ήταν στο 40 περίπου...) θεώρησε σωστό να κάτσει afk, ακριβώς τη στιγμή που είχαμε βρει κάτι σα ρυθμό επειδή οι άλλοι παίζανε σα γίδια (με μια απαράδεκτη Caitlyn, ένα Jax που δεν την πάλευε και ένα xin που έπαιζε solo push και παρακάλαγε να φάει gank)) και κερδίσαμε μόνο και μόνο επειδή κάνανε surrender από σπασμένα νεύρα 5 δεύτερα αφού το καταλάβαμε πως έλειπε...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    karagiozopouloss και ο char που τρώω ξύλο αυτό τον καιρό είναι η Morgana. Σε είχα βγάλει από τη λίστα μου μετά το server split, αλλά στείλε και τα λέμε.

Επίσης όπου μυριστείτε Τούρκο ΜΑΚΡΙΑ. Είχα τρεις στο προηγούμενο παιχνίδι μου και τέτοιο feeding είχα πολύ καιρό να δω.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Όλοι μαζί πήγαμε!
    Πάντως σας προτείνω να κάνετε και εσείς την αλλαγή. Καμία σχέση οι παίχτες λέμε.
    Τι nick έχεις να σε addάρω!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Chris μετακομισατε ομαδικά η παρέα σου ή μόνο εσύ?

Θα σου έλεγα να παίζαμε κανά ματσάκι αλλά στο West είμαι μόνο για χαλαρά ματς, εκμάθηση και προπόνηση, και θα σας πάρω στο λαιμό μου.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Εγώ έχω κάνει migration στον West τώρα. Κλάσεις καλύτεροι οι παίχτες όχι τόσο skill-wise όσο στο οτι δεν κάνουν ότι τους κατέβει στην κεφάλα.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Εμένα τις τελευταίες μέρες έχει στραβώσει άσχημα και στους δύο λογαριασμούς, και σκέφτομαι ή να ξαναρχίσω να παίζω Pantheon και να ανακαλύψω ένα build από το μηδέν ή να αγοράσω τον Talon.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw me to account mou pou paizw me Leona (27 level twra) vriskomai stis +21 nikes.
    Ean den paizw 4 vs 5, h an den einai teleiws vlammenoi oi sympextes mou nikaw arketa efkola.

Me ton kanoniko logariasmo mou eimoun -10 kai apo thn stigmh pou arxisa na paizw Leona kai ekei to anevasa se +1

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Πω πω γράφω μόνος μου και γουστάρω...

Τέλος πάντων, επειδή περνάω μια ελαφρά περίοδο κουλαμάρας στην οποία κατάφερα μεν να πάρω κάποιες νίκες παραπάνω από ήττες και να σταθεροποιηθώ στις 14, προτιμώ να τρώω ξύλο στον alt μου σα Morgana. Και τρωω πολυ ξυλο...

Leave a comment:

Working...
X