Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Plewn den pernei tosh aspida apo creeps oso epairne, twra pairnei mono to 30% afths ektos kai an xtypisei kai paixth, ton prosgeiosan anwmala, opoios to paizei opws htan palia trwei poly ksylo, Morde feederia na dei to mati sou.
E ti malakia doulia htan afth na ekane ena skill kai na apoxtouse 2 mpares energeias?
Μετά από αρκετή προπόνηση με τον Talon και ακατάσχετη αναζήτηση ενός καλού build, ξαναγύρισα στα normal games με τον Cho μου. Και πόνεσε η καρδιά μου...
Δε θα περιγράψω το πώς πήρα το παιχνίδι εγώ κι ένας Riven επειδή η μεν Annie έτρεχε μακριά από κάθε μάχη όταν δε feedare και ο δε Talon δεν ήξερε να παίξει. Θα πω μόνο πως αφού την είπα μια φορά στην Annie (η πρώτη φορά, κα ήταν στο 40 περίπου...) θεώρησε σωστό να κάτσει afk, ακριβώς τη στιγμή που είχαμε βρει κάτι σα ρυθμό επειδή οι άλλοι παίζανε σα γίδια (με μια απαράδεκτη Caitlyn, ένα Jax που δεν την πάλευε και ένα xin που έπαιζε solo push και παρακάλαγε να φάει gank)) και κερδίσαμε μόνο και μόνο επειδή κάνανε surrender από σπασμένα νεύρα 5 δεύτερα αφού το καταλάβαμε πως έλειπε...
karagiozopouloss και ο char που τρώω ξύλο αυτό τον καιρό είναι η Morgana. Σε είχα βγάλει από τη λίστα μου μετά το server split, αλλά στείλε και τα λέμε.
Επίσης όπου μυριστείτε Τούρκο ΜΑΚΡΙΑ. Είχα τρεις στο προηγούμενο παιχνίδι μου και τέτοιο feeding είχα πολύ καιρό να δω.
Εμένα τις τελευταίες μέρες έχει στραβώσει άσχημα και στους δύο λογαριασμούς, και σκέφτομαι ή να ξαναρχίσω να παίζω Pantheon και να ανακαλύψω ένα build από το μηδέν ή να αγοράσω τον Talon.
Egw me to account mou pou paizw me Leona (27 level twra) vriskomai stis +21 nikes.
Ean den paizw 4 vs 5, h an den einai teleiws vlammenoi oi sympextes mou nikaw arketa efkola.
Me ton kanoniko logariasmo mou eimoun -10 kai apo thn stigmh pou arxisa na paizw Leona kai ekei to anevasa se +1
Τέλος πάντων, επειδή περνάω μια ελαφρά περίοδο κουλαμάρας στην οποία κατάφερα μεν να πάρω κάποιες νίκες παραπάνω από ήττες και να σταθεροποιηθώ στις 14, προτιμώ να τρώω ξύλο στον alt μου σα Morgana. Και τρωω πολυ ξυλο...
Leave a comment: