Announcement

Collapse
No announcement yet.

League of Legends

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Περιμένω πως και πως για την Leona the Radiant Dawn!!
    Είναι Paladin!
    Είναι Blood Elf!
    Τέλος!
    sigpic

Comment

• dOOple πες Nick να σε addάρω ρε.
      Παίξαμε 2 παιχνιδάκια με τον Ground σήμερα. Τα είχαμε και τα δύο αλλά πήραμε μόνο το πρώτο γιατί στο 2ο είχαμε τρελό feedερι(Sona με 9 kills έχετε δεί ποτε; Ε, κιόμως έγινε ).

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
        O Xin efage nerf lol...
        Στο changelog που κοίταξα, μόλις, δε βλέπω κάτι τέτοιο. Μόνο για τον Yorick λέει.
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Έφαγε το ulti nerf. 15% του HP και 11 armor πλέον.

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
            Έφαγε το ulti nerf. 15% του HP και 11 armor πλέον.
            Κλάιν μάιν. :xp: Το χειρότερό του skill ήταν, ούτως ή άλλως.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• 550 riot points stous EU logo hackias lene, giafto taxates taxates peftoun oi servers synexeia logo "cyber bouliashs", ade na doume.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                dOOple πες Nick να σε addάρω ρε.
                Παίξαμε 2 παιχνιδάκια με τον Ground σήμερα. Τα είχαμε και τα δύο αλλά πήραμε μόνο το πρώτο γιατί στο 2ο είχαμε τρελό feedερι(Sona με 9 kills έχετε δεί ποτε; Ε, κιόμως έγινε ).

Έλα ρε, παίζω σε EU Server και το nick μου είναι Mavis Vermilion!
                23 lvl είμαι για την ώρα, δεν προλαβαίνω να παίξω και πολύ τώρα τελευτέα λόγο δουλείας αλλά αν σκαλώσουμε κανά game εγώ είμαι μέσα!
                sigpic

Comment

• Γιατί νομίζεις ότι μπορείς να παίξεις τώρα LoL???

Δύο μέρες downtime!!
                  My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                  Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

• Σήμερα υπήρξε μια συνάντηση κορυφής στο LoL.

Έπαιξα μαζί με τον ChrisTop και κάποιους φίλους του και τα πήγαμε αρκετά καλά. Κερδίσαμε 2 - 3 ματσάκια βασιζόμενοι κυρίως σε team play, παρά το ότι ήμουν τελείως σκουριασμένος λόγω αποχής από το παιχνίδι. Επειδή όμως ο χειρότερος εχθρός του Έλληνα είναι οι άλλοι Έλληνες, πέσαμε σε μια άλλη ομάδα που δεν ήταν καλύτερη αλλά απέκτησε έναν ταϊσμένο Kennen. Από εκεί και μετά μείναμε πίσω στο feeding και αναγκαστήκαμε να παραδοθούμε, αλλά σαν απολογισμός ημέρας ήταν καλός. Θα το ξανακάνουμε!

Σε άλλα νέα βλέπω ότι οι servers είναι πια άθλιοι. ΤΕΡΑΣΤΙΑ λίστα αναμονής, Lag, σπασίματα, πολλά παράπονα...Για να φτάσει στο σημείο να ακυρώσει ήττες και να δώσει τζάμπα riot points η εταιρία, φαντάζομαι σε τι χάλι είχαν φτάσει. Επειδή δεν είχα επαφή τον τελευταίο καιρό εσείς τι έχετε συναντήσει?
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Lene oti tous hackepsan, opoios thelei tous pistevei, egw pantos tha parw Freljord White skin Ashe.

"

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Titus View Post
                        Σήμερα υπήρξε μια συνάντηση κορυφής στο LoL.

Έπαιξα μαζί με τον ChrisTop και κάποιους φίλους του και τα πήγαμε αρκετά καλά. Κερδίσαμε 2 - 3 ματσάκια βασιζόμενοι κυρίως σε team play, παρά το ότι ήμουν τελείως σκουριασμένος λόγω αποχής από το παιχνίδι. Επειδή όμως ο χειρότερος εχθρός του Έλληνα είναι οι άλλοι Έλληνες, πέσαμε σε μια άλλη ομάδα που δεν ήταν καλύτερη αλλά απέκτησε έναν ταϊσμένο Kennen. Από εκεί και μετά μείναμε πίσω στο feeding και αναγκαστήκαμε να παραδοθούμε, αλλά σαν απολογισμός ημέρας ήταν καλός. Θα το ξανακάνουμε!

Σε άλλα νέα βλέπω ότι οι servers είναι πια άθλιοι. ΤΕΡΑΣΤΙΑ λίστα αναμονής, Lag, σπασίματα, πολλά παράπονα...Για να φτάσει στο σημείο να ακυρώσει ήττες και να δώσει τζάμπα riot points η εταιρία, φαντάζομαι σε τι χάλι είχαν φτάσει. Επειδή δεν είχα επαφή τον τελευταίο καιρό εσείς τι έχετε συναντήσει?
                        Ο τύπος που έπαιζε τον kennen ήταν μεγάλο ταλέντο.
                        Σπρώχναμε κανονικότατα top/bottom lane στα 2vs2 και χάναμε μόνο στο mid. Σε όλο το map ήταν ο &$@%^@ ο kennen.

Comment

• επειδή λοιπόν Τίτοι υπάρχουν πολλοί αλλά μόνο ένας είναι αυθεντικός, tru, original, μοναδικός, υπέροχος ΚΑΙ ανεπανάληπτος, ιδού μια φωτογραφία από το τελευταίο ματσάκι LoL που έπαιξα κι έληξε με surrender της άλλης ομάδας στα 20 λεπτά περίπου.

Με μπλε σημειώνεται ο Αυθεντικός, εγώ δηλαδή, και με κόκκινο ο ποταπός ελεεινός γλοιώδης διεκδικητής του θρόνου. Έπαθε αυτό που του άξιζε, και αν τον πετύχετε πουθενά κατραπακιάστε τον.

Πέρα από την πλάκα δεν έπαιξα στην ίδια λωρίδα με το παιδί, αλλά παραδόξως έπαιξα mid (???? ναι mid). Μέση δεν παίζω ποτέ και δεν έχω ιδέα από στρατηγικές, συν το ότι έπαιζα εναντίον Vayne πράγμα που με έκανε πολύ επιφυλακτικό. Αποδείχτηκε πως η Vayne ήταν αρκετά μονοδιάστατη και κατάφερα όχι μόνο να της πάρω kill και να την κρατάω σταθερά ένα level πιο κάτω από εμένα, αλλά και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει double kill και turret στην πάνω λωρίδα, με το πολυαγαπημένο μου ulti. Κόντεψα να χάσω πύργο λόγω κακού timing αλλά η ομάδα μου στάθηκε στο ύψος της, ο Trundle τους ήταν μάλλον πολύ κακός γιατί ήταν level 9 όταν εμείς ήμασταν 11 - 12, και κάνανε surrender ομαδικά.

Χιχιχιχιχι, όχι κι άσχημα για κάποιον που παίζει πια μόνο Σαββατοκύριακα!

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Kai mono h passive sou enantia se Vayne 1vs1 einai to downfall ths, den xreiazetai na psaxneis alla pragmata, ean den einai o allos para poly kalos, dyskola tha pesei o pantheon apo vayne 1 pros 1.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Δε θυμάμαι να έχω γυρίσει πιο ανάποδο ματς. Ε'ιχαμε μια AD Soraka που δεν ήξερε το Χριστό της και δεν καταλάβαινε τι γινόταν (οι άλλοι ήταν στη βάση μας κι έλεγε "πάμε να φάμε τους minions"), τέλειωσε το παιχνίδι με 6 kills - 30 deaths και 20+ assists. Επιπλέον, στο τέλος οι αντίπαλοι είχαν πάνω από 20 kills περισσότερα, και το παιχνίδι κράτησε 68 λεπτά. Πώς κερδίσαμε? Με το μόνο δυνατό τρόπο.

Έγιναν αλαζόνες, δε έπαιζαν όλοι μαζί και έχασαν την ψυχραιμία τους.

Μιλάμε για ένα φινάλε που είχε 4 γυρίσματα συνολικά. Φάγανε inhibitor, το γυρνάμε, φάγαμε κι εμείς, κάνουμε βλακείες και ξαναχάνουμε, στο τέλος το ξαναγυρνάμε, γυρίζουμε πίσω και τους τρώμε στην τελευταία επίθεση. Απογοητευτική η ομάδα μου, καθώς είχε καταφέρει να ταϊσει τον αντίπαλο warwick που τέλειωσε το παιχνίδι με καμιά 30ριά kills. Ευτυχώς που ούτε αυτοί είχαν στρατηγικό νου και ακόμα πιο ευτυχώς που μου έκοψε να αγοράσω Starks fervor για τον Cho gath μου ώστε να αντέχουν λίγο παραπάνω.

Ground, αυτό που με βοήθησε πολύ δεν ήταν το passive Μου, που έχει μια τάση να χάνεται εκεί που το χρειάζομαι περισσότερο, αλλά το stun - jump μου. Επειδή το combo του Pantheon είναι πολύ δυνατό early και mid game, αυτό που έκανα με πολλή προσοχή ήταν να σκάω ένα - δύο τέτοια, να τη στέλνω πίσω στη βάση και να σκοτώνω Minions ήρεμος. Το παν ήταν πως δεν της έδωσα ανοίγματα και έπαιξα πολύ προσεκτικά, γιατί και οι δύο χαρακτήρες είμαστε πολύ αδύναμοι.

Πάμε για άλλα λοιπόν!

Μόλις τώρα είδα ότι η Leona σεναριακά είναι παιδική φίλη του Pantheon. ΧΑχαχα, καλό, τη συμπάθησα!

Comment

• Mono na skefteis oti gia na kanei build ta silver arrow thelei na se xtypisei 4 anti gia 3 fores, kai mporreis na kaneis block kai thn prwth kai thn trith ths einai imba.
                                Entaksy epaikses kala, alla ok exeis to pleonekthma oti mporeis na kaneis ntou gia dive kathe fora pou exeis on thn aspida, den mporei na se apomakrynei me tpt kai eksalou h gomena ena combo einai apo Pantheon.
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X