Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamers Odyssey Steam Community

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Somari View Post
    ΟΧΙ. Αυτό σημαίνει πως το pc σου / συνδεσή σου είναι αποτυχία, όταν είσαι στο 0,01% που έχουν τέτοια προβλήματα ενώ το 99,9% παίζει κανονικά
    (λολ, μίλησε και ο Αλταίρ για φανμποισμό που συνέχεια ποστάρει τύπου "αααααρ, ACIII GOTDecaaade, ZELDA sucks, Tim Burton's batman is for babieeeeees" απροκάλυπτα και μόνο για πρόκληση)
    Θα σου απαντήσω για τελευταία φορά,παρόλο που είμαι σίγουρος ότι δε θα καταλάβεις τίποτα.
    Το πισί μου είναι ολοκαίνουριο και σηκώνει άνετα Witcher 2,πολύ πιο βαρύ από Portal 2.Επίσης,γιατί από τότε που άλλαξα πάροχο,δνε έχω πια προβλήματα με τη σύνδεσή μου εδώ και 3-4 χρόνια;Κι επίσης γιατί έχω κανονικά ίντερνετ,xbl,psn και το μόνο μου πρόβλημα είναι με το Στημ;

    Όσον αφορά το AC3 αν κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις τα πρώτα μου ποστ σχετικά με τον τίτλο,θα δεις ότι είχα ένα σωρό παράπονα.Κι ακόμα τα έχω,κάποια πράγματα δεν άλλαξαν,απλά μετά ο τίτλος,βελτιώθηκε και μου έδωσε άλλα πράγματα,που καθιστούν τα όποια παράπονά μου άνευ σημασίας.Αν ο τίτλος παρέμενε προβληματικός σε όλα,τότε όχι μόνο δεν θα το αποθέωνα,αλλά θα το έκραζα κιόλας.Για τα Ζέλτνα,εννοείται ότι ήταν χαβαλές κι έχω να πω κάτι τέτοιο χρόνια,άλλωστε,αν το πίστευα,δε θα είχα μόλις πρόσφατα ολοκληρώσει τη συλλογή μου με δαύτα.Your point is invalid.

    Όσον αφορά τα Tim Burton's Batman,ναι,αυτά suckάρουν άσχημα για το δικό μου γούστο.Τα έβλεπα μικρός και ενώ ήταν ευχάριστα,με κάνανε να θεωρώ τον Batman,πριν αρχίσω να διαβάζω κόμικς,μια καρικατούρα.Έναν χαρακτήρα,για μικρά παιδιά,που ποτέ δε μπορούσα να πάρω στα σοβαρά.Γενικά,ήταν γελοίες οι 4 πρώτες ταινίες για το γούστο μου και την αισθητική μου.Εσένα σου αρέσουν.Οκ.Σεβαστή η άποψή σου,θα έλεγα,αν δεν ήταν δική σου,αλλά οποιουδήποτε άλλου μέλους.Μην μου ξαναπαντήσεις,δε γουστάρω παρτίδες μαζί σου.
    Carpe diem

    Comment


    • Originally posted by Altair View Post
      Μην μου ξαναπαντήσεις,δε γουστάρω παρτίδες μαζί σου.


      Κλασσική απάντηση πάντως κάποιου που χάνει το argument, να σαι καλά.

      NEWSFLASH: Γράφεις σε μια κοινότητα, INTERACTIVE, που σημαίνει, είτε σου αρέσει είτε όχι, θα δέχεσαι απαντήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δε, που είναι altair vs everyone, και εσύ ξεκίνησες τις απολυτότητες και τον επιθετισμό (oh, bollocks, "ήμουν ήπιος" = steam sucks big time, χωρίς ούτε καν το ακρωνυμο "IMO") ετοιμάσου για τις αντίστοιχες απαντήσεις. Με λίγα λόγια, όχι , θα σου ξαναπαντήσω όταν σε κάποιο άλλο θέμα ξεκινήσεις με παρόμοιο ύφος. Τα υπόλοιπα άστα στους admins και το κωλόχερο που μου βάζουν ΑΥΤΟΙ. Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να αγνοήσεις τα ποστ μου, αν είναι παπαρδέλες θα γίνω αντικείμενο χλευασμού από τους άλλους χρήστες (όπως έχει γίνει παλιότερα), αλλιώς, θα έχω δίκιο, το οποίο προσπαθείς με τέτοιου τύπου υπεκφυγές να αποφύγεις.

      Κι επίσης γιατί έχω κανονικά ίντερνετ,xbl,psn και το μόνο μου πρόβλημα είναι με το Στημ
      Ομοίως, γιατί είσαι Ο ΜΟΝΟΣ (και ο παίχτης αλλά πριν 10 χρόνια) που έχεις πρόβλημα με το στημ;
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

      Comment


      • Πάντως αυτα περί σεβασμού των απόψεων των άλλων κι εγω δεν τα καταλαβαίνω. Λεει κάποιος κατι δημόσια, προφανώς και θα κριθεί, θετικά ή αρνητικά, και προφανώς οι απόψεις του θα ειναι σεβαστες ή οχι με βαση το τι υποστηρίζουν και πώς εκφράζονται. Τωρα ολη αυτη η επιχειρηματολογία σχετικά με την επίθεση επι προσωπικού ή οχι ειναι τελείως αβάσιμη, θιγεις τον άλλον οχι μονο οταν απευθύνεσαι σε αυτόν αλλα και οταν απαντάς απόλυτα σε κατι που λεει, βάζοντας φρένο στη συζητηση και ουσιαστικά αγνοώντας τα δικά του επιχειρήματα.

        Τα περι steam δε θέλω να τα ξανασχολιασω, και να ισχύουν τα οσα λεει ο Altair, αποτελούν τη συντριπτική μειοψηφία και οταν μιλάμε για τεχνικά θέματα (υπολογιστές που κολλάνε, συνδέσεις που δε λειτουργούν καλα κτλ) η μειοψηφία ειναι ασήμαντη. Οπως σε κάποιους κολλάει το ΧΥΖ προγραμμα λόγω του λειτουργικου, της μνήμης, της κακής εγκατάστασης του, λάθος χρήσης ή δεν ξερω κι εγω τι, ετσι και στην προκειμένη περιπτωση, θεωρητικα, κόλλησε η steam. Αυτο προφανώς και δε λεει απολύτως τιποτα (πέραν του οτι ο Altair βγάζει λάθος συμπεράσματα).

        Comment


        • Originally posted by Altair View Post
          Θα σου απαντήσω για τελευταία φορά,παρόλο που είμαι σίγουρος ότι δε θα καταλάβεις τίποτα.
          Το πισί μου είναι ολοκαίνουριο και σηκώνει άνετα Witcher 2,πολύ πιο βαρύ από Portal 2.
          τι pc έχεις; άμα τρέχει καλα το witcher 2 έχασες τρελή προσφορά πριν κάποιες μέρες στο steam.

          κατα τ'αλλα ουτε εγώ θέλω να σχολιάσω περεταίρω τις απόψεις σου περί steam.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Evans,BB περί Στημ,τα είπαμε.Εγώ αυτήν την εμπειρία έχω,αυτήν καταθέτω.Από τη στιγμή που είναι αρνητική,αρνητική θα είναι και η άποψη μου.
            Evans,κανένα πρόβλημα να κριθώ για τα λεγόμενά μου,αλλά από άτομα που μου απαντάνε με σεβασμό,όχι άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να τρολάρουν ή να επιτίθενται γιατί την είδανε υπερσπιστές ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Για παράδειγμα,ότι πρόβλημα και να είχα παλιότερα με σένα ή με άλλα μέλη,τα έχω λύσει.Βέβαια υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι,απλά απαντάνε γιατί νομίζουν ότι μεγαλώνει το e-penis έτσι.Αυτά και θα το αφήσω εδώ το θέμα.Δεν ξαναπαντάω σε κομπλεξικά άτομα.

            edit:BigBOSS τι να το κάνω το Witcher;Έχω το 1 και μου σπάει τα νεύρα χωρίς χειριστήριο.Ξεσυνήθισα.Πήρα το 2 στο Χ360,το κατέβασα και στο πισί να δω πως τρέχει και λίγο που το δοκίμασα μου άρεσε πιο πολύ στο Χ360 λόγω χειρισμού και μόνο.Τα γραφικά εννοείται κατώτερα,αλλά και τι να το κάνω;Θα μου πεις,πάρε έναν αντάπτορα,να βάλεις το χειριστήριο του Χ360,αλλά για να μπορέσω να παίξω 2 τίτλους μόνο,δεν ψήνομαι να δώσω τόσα λεφτά.
            Carpe diem

            Comment


            • Ενσύρματο χειριστήριο δεν έχεις; Επίσης υπάρχουν και μούφα αντάπτορες στη φάση 5€, απλά χαλάνε κάποια στιγμή (εμένα μου κράτησε 1 χρόνο βέβαια, οπότε δεν είναι τόσο τραγικοί).

              Αν έχεις υπολογιστή που σηκώνει Witcher 2 θεωρητικά θα σηκώνει και PS2 emulator, ψάξε το λίγο γιατί μπορείς να το συνδέεις με HDMI σε TV.

              Τεσπα, κάποιος mod ας κάνει μερικές μεταφορές στο τοπικ της steam και του pc helpdesk or anywhere, του βγάλαμε τα μάτια του topic .

              Comment


              • Προφανως ολοι εχουν δικιο.

                Η πραγματικοτητα του altair ειναι οτι δοκιμασε steam και ξενερωσε.Δεν γουσταρει να ξαναδοκιμασει οπως ολοι δεν θα αγοραζαμε ξανα απο το καταστημα που μας εδωσε 2-3 φορες σκαρτο προιον,δε πα να γυρισει ο κοσμος αναποδα.Αρκετα λογικο και σεβαστο.

                Απο την αλλη η πραγματικοτητα ολου του πλανητη(και η αισθηση τελικα που εχω εγω χωρις να εχω δοκιμασει ΠΟΤΕ steam) ειναι οτι μαμει και δερνει,οποτε μεχρι να το δοκιμασω(αν το δοκιμασω ποτε) αυτην την αισθηση θα εχω και αυτο θα πιστευω.

                Comment


                • Παντως και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω στο μελλον. Αν παρω καποια στιγμη καλο PC, θα περασω και το χειριστηριο του 360 και θα μεταφερθω σε αυτη την πλευρα. Τα τελευταια χρονια τα παντα βγαινουν και σε PC (απο τις πιο πλουσιες βιβλιοθηκες που φιλοξενουν πλεον και τους σημαντικοτερους ιαπωνικους τιτλους) με τις εκδοσεις να εχουν την καλυτερη φυσικα οπτικη αποδοση.

                  Απο τη στιγμη που το software εχει αρχισει και ενοποιειται σε επιπεδο συστηματων, imo το PC ειναι η πιο δελεαστικη επιλογη δεδομενης τοσο της ποιοτητας που απολαμβανεις τα παιχνιδια οσο και της τιμολογησης που προσφερουν υπηρεσιες οπως το steam. Αν υπολογισει κανεις οτι μπορεις να παιξεις και με οτι τροπο χειρισμου θελεις (Χ360 controller- πληκτρολογιο και ποντικι) το πραγμα για μενα γινεται αυτονοητο.

                  Θα δουμε δεν ξερω, παντως εχω αρχισει καιρο να σκεφτομαι τα παραπανω (τωρα που πλησιαζουμε και στην επομενη γενια). Καθοριστικο ρολο επαιξε βεβαια οταν ειδα το πως φαινεται το Artorias edition του Dark Souls .

                  Comment


                  • Originally posted by nooto View Post
                    Αν υπολογισει κανεις οτι μπορεις να παιξεις και με οτι τροπο χειρισμου θελεις (Χ360 controler- πληκτρολογιο και ποντικι) το πραγμα για μενα γινεται αυτονοητο.
                    oh yeah.
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                    Comment


                    • Originally posted by nooto View Post
                      Παντως και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω στο μελλον. Αν παρω καποια στιγμη καλο PC, θα περασω και το χειριστηριο του 360 και θα μεταφερθω σε αυτη την πλευρα. Τα τελευταια χρονια τα παντα βγαινουν και σε PC (απο τις πιο πλουσιες βιβλιοθηκες που φιλοξενουν πλεον και τους σημαντικοτερους ιαπωνικους τιτλους) με τις εκδοσεις να εχουν την καλυτερη φυσικα οπτικη αποδοση.

                      Απο τη στιγμη που το software εχει αρχισει και ενωποιειται σε επιπεδο συστηματων, imo το PC ειναι η πιο δελεαστικη επιλογη δεδομενης τοσο της ποιοτητας που απολαμβανεις τα παιχνιδια οσο και της τιμολογησης που προσφερουν υπηρεσιες οπως το steam. Αν υπολογισει κανεις οτι μπορεις να παιξεις και με οτι τροπο χειρισμου θελεις (Χ360 controler- πληκτρολογιο και ποντικι) το πραγμα για μενα γινεται αυτονοητο.

                      Θα δουμε δεν ξερω, παντως εχω αρχισει καιρο να σκεφτομαι τα παραπανω (τωρα που πλησιαζουμε και στην επομενη γενια). Καθοριστικο ρολο επαιξε βεβαια οταν ειδα το πως φαινεται το Artorias edition του dark souls .
                      Well... έτσι ακριβώς είναι . Και ειδικά με τη στασιμότητα που χαρακτηρίζει την εξέλιξη στο hardware (god bless the consoles for that), οι απαιτήσεις σε hardware μειώνονται. Μπορείς με σύστημα 600-700 ευρώ να τρέξεις αποδοτικότατα τα πάντα και να έχεις και ένα καλό μηχάνημα για κάθε είδους δουλειά.

                      Ένας 4-core για παράδειγμα δε θα σε βοηθήσει μόνο στο να πάρεις λίγα παραπάνω frames, αλλά και στο να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη σε mathlab και photoshop. Ένας SSD δε θα μειώσει (εξαφανίσει ) τα loading times, θα εξαφανίσει και την αναμονή για όλες σχεδόν τις λειτουργίες του υπολογιστή. Μία κάρτα γραφικών των 300€ είναι το μοναδικό ουσιαστικό έξοδο για gaming, η οποία όμως, με τα τωρινά δεδομένα, θα σου κρατήσει 3-4 ίσως και παραπάνω χρόνια και παίζει πάντα η δυνατότητα μεταπώλησης και αγοράς νέας. Οι δικιές μου 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους πιάνουν άνετα 100€ στο ebay (και η μία μόνο από αυτές σηκώνει μέχρι και το Witcher 2 σχεδόν με όλα στο τέρμα).

                      Απλά το στήσιμο ενός υπολογιστή μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση και είτε το αναθέτεις σε άτομα που γνωρίζουν πλήρως τι κάνουν είτε το παραγγέλνεις έτοιμο από μαγαζί (και πληρώνεις παραπάνω λεφτά).

                      Comment


                      • Στην παρουσα φαση ο μοναδικος τροπος για να περασω στο steam ειναι το steambox που φημολογειται.

                        Aν αυτο το ''κουτι'' μπορεσει να δωσει νεα φορμουλα,πακετο(δεν βρισκω την καταλληλη λεξη),ανωτερη απο αυτην των κονσολων(ειχα γραψει σε αλλη κουβεντα οτι αποτελουν τoν καταλληλο/ιδανικο για την αγορα σημερα ''μεσο ορο''),τοτε δεν θα εχω κανενα θεμα να παω προς τα εκει,ειτε ονομαστει κονσολα ,ειτε pc το steambox.
                        Μακαρι να δουμε κατι διαφορετικο.

                        Comment


                        • Originally posted by Evans View Post
                          Μία κάρτα γραφικών των 300€ είναι το μοναδικό ουσιαστικό έξοδο για gaming, η οποία όμως, με τα τωρινά δεδομένα, θα σου κρατήσει 3-4 ίσως και παραπάνω χρόνια και παίζει πάντα η δυνατότητα μεταπώλησης και αγοράς νέας.
                          έτσι είναι αν πάρεις μια κάρτα απο τις καλυτερες της σειράς κρατάει άνετα 3 χρόνια και παραπάνω, πχ εγώ πήρα hd 5850 κάρτα 3 ετών, θηρίο οταν βγήκε οκτώβριο 2009 και τρέχει ακόμη τα πάντα είτε σε very high, ή very high/high ή high/medium ανάλογα και με το game. Πχ το mass effect 3 με very high το τρέχει 60 fps 1080p, το metro 2033 το τρέχει σε DX11 high 1080p διχως tessalation + dof με 45-60fps κτλ.

                          Θα την αλλάξω μέσα στο 2013 για οτι game θα βγει απο τότε και στο εξής με πρώτο και κύριο το rome 2 total war, games που θα τρέχουν με unreal engine 4 κτλ
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • Τι λετε ρε παιδια, και μια κονσόλα κρατάει 6 χρόνια και κάνει 250€... Η κάρτα αν θέλει 300€ για αναβάθμιση κάθε 3 χρόνια τότε το pc ολόκληρο θα θέλει 600
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                            Comment


                            • Δεν χρειάζεσαι 300Ε πάντως για κάρτα.
                              Μπορείς απλά να περιμένεις. Εγώ πήρα 5850 καινούρια στα 115Ε.
                              I'm back bitches... Version 2.0

                              Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

                              Comment


                              • Και πέραν τούτου τα γραφικά που παράγει μια τέτοια κάρτα ειναι απείρως καλυτερα απο μια κονσόλα. Αναφερομουν σε αναβαθμισεις καθε 3 χρόνια με μεταπωληση της παλιότερης, αλλα ολα ειναι σχετικα, δεν υπαρχει μια συγκεκριμένη τιμή.

                                Edit:

                                Ενσωματωμένη λειτουργία για user created game guides στη steam με δυνατότητα ανεβασματος τοσο κειμένου, οσο εικόνας και βίντεο.

                                Valve began rolling out a new Steam beta feature today: game guides. The aim is exactly what you're thinking it is.


                                Ολα τα λεφτα στο Gabe, μονοπώλιο ftw λεμε!

                                Comment

                                Working...
                                X