Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamers Odyssey Steam Community
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Το είδα και εγώ προ ολίγου. Κρίμα που δεν το έχω αυθεντικό το OB για PC (δηλαδή το έχω αλλά έφαγα ownage επειδή αγόρασα το ασιατικό - t3h n00b).
-
-
Μπορω να γραψω "μολις εκσπερματωσα" χωρις να παρεξηγηθω ? οχι ? CAREBEAR !!

και η τελευταια screenshot ειναι αφιερωμενη στον ραμπαρτερ και στους υπολοιπους γκρινιαρηδες του πλανητη

Προτεινω σε οποιον εχει ακρες με τα παιδια του greek dojo academy να τους πεισει να το εγκαταστησουν στα steam account τους, δεν μπορει ολο και μερικοι true N64 fans θα συχναζουν
Leave a comment:
-
"
Jan/Feb Media updates
posted by [GES: Dev] Wake @ 03:17PM on February 05, 2010
In case you have not been up with GE:S lately, check those 2 posts and get informed on the latest news, and upcoming release which should be in your graps before months end!
Thanks for your support guys, we love you all! "
Απτο επισημο group του mod στο steam που απαριθμει σχεδον 1200 μελη, οποιος εχει steam και δεν εχει το source sdk εγκατεστημενο στα tools του κανω gift το half-life 2 deathmatch ετσι ωστε να μπορει να παιξει οποιο sourcemod θελει
Leave a comment:
-
Πάρε κόσμε παιχνίδια που δεν θα πουλάνε με τίποτα σε λίγους μήνες. Για κορόιδα ψάχνουν; Σε πάω και στοίχημα ότι την άνοιξη στο Πλαίσιο θα κάνουν 10 ευρώ αυτά...
Leave a comment:
-
expansion και φουτσες μπλε, το παιχνιδι αξιζει 100% τα 25 ευρω που εδωσα για preorder, προς το παρων μονο 2 campaign στο normal - realism mode εχω παιξει με τους δικους μου, που να δω και τα υπολοιπα, ειλικρινα δεν επρεπε να βαλουν την pariah στο demo, καμια σχεση με τις υπολοιπες πιστες που εχω παιξει
Leave a comment:
-
Και που πέφτουν 9άρια τι έγινε; Το παιχνίδι είναι καθαρά expansion, αυτό είναι το παράπονο όλων. Το ότι είναι καλό παιχνίδι, όσοι έχουν παίξει το πρώτο το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.
Leave a comment:
-
Team Fortress 2
@ steam 2.5€!!!!!!
Ποσο πιο τσαμπα, ετσι μου ρχεται να παρω 2-3 να σας τα κανω δωρο μηπως και ενδιαφερθειτε.From now until 2:00pm PDT, Team Fortress will be available on Steam for the horrifyingly (to our accountants) low price of $2.49! What else can you buy for that price? That's not a rhetorical question, we're interested in all the things we can buy once those $2.49s start rolling in.
Leave a comment:
-
Αποτι φαινεται βρηκα το καταλληλο παιχνιδι για τον tannosuke και τους υπολοιπους ιαπω(ρ)νο-λαγνους

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
To mod εγινε ακομα καλυτερο τωρα με το patch, 7 καινουργια map κριμα που δεν το παιζει αρκετος κοσμος, αντε να το χωσουνε στο steamworks οπως το Insrugency ( btw εγινε updated σημερα ) να παιχτει λιγη διαφημιση
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Το συγκεκριμενο ειναι σχεδον ετοιμο αποτι κοιταζω στην επισημη σελιδα του (http://www.neotokyohq.com/ ) με το που βγει θα το ανακοινωσω εδω αν και προσωπικα δεν του βρισκω κατι το ιδαιτερο περα απτο στησιμο, γενικα παιζουν πολλα mods στην source, τοσα πολλα που χρειαζεσαι κανα 6μηνο μεχρι να τα παιξεις ολα
Δεν εχω βρει ομως προσφατα κατι πραγματικα καλο για single player οπως το mistake of pythagoras το causality effect και το minerva, για multi υπαρχουν το dystopia και το eternal silence που εχουν καποιες καλες ιδεες και μπολικο βαθος στο gameplay, heck μεχρι και το zombie master υπαρχει γι αυτους που εχουν βαρεθει το L4D και το killing floor
Leave a comment:
-

Neotokyo, Source mod.
Ριχτε μια ματια στο trailer:
Μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η μουσικη και η αισθητικη του.
Leave a comment:
Leave a comment: