Λεει invite only σε εμενα..
EDIT: Ok καποιος με εκανε και μπηκα..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamers Odyssey Steam Community
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Βάλτε κι εμένα μπας κι έχω περισσότερα άτομα στα boards, πολύ μοναξιά έχει πέσει "duck.phantom"
Leave a comment:
-
Μπειτε και στο group του φορουμ στο steam να μην ψαχνομαστε μεταξυ μας
Private Group of Gamer's Odyssey members. Visit http://www.gamers-odyssey.com and check the forum. CAUTION: It's in Greek. 25/1/2015 ΗΡΘΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ - ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ 22/6/2016 RISE AGAIN - http://gamers-odyssey.net/forum.php \m/ DISCORD https://discord.com/channels/500391197920067584/500391198544887814 Gamers-Odyssey
Leave a comment:
-
Ειχε προχθες playclaw τζαμπε σε site με give-aways, πολυ καλο και ευχρηστο, εμενα μου αρκει που εχει screenshots και την δυνατητα να κανεις link τα upload σου στο youtube και να φαινονται στο game hub του ταδε game ή/και στο προφιλ σου, το μονο που με εχει χαλασει τους τελευταιους μηνες μιας και παρακολουθω την εξελιξη της πλατφορμας απο το 2003 ( τοτε που το σκατονουμπο ο Κοντης την εθαβε στο pcmaster
ειναι αυτο που λενε, " η δυσφημηση ειναι η καλυτερη διαφημιση " ) ειναι τα λεγομενα discussions στο καθε game hub, μιας χαρα ητανε τα steam forums ( http://forums.steampowered.com/forum...splay.php?f=53 ) , ποιος ο λογος να εχει 2 και 3 διαφορετικα forum to ΙΔΙΟ game ?
Μιας και εχετε τοσοι πολλοι πλεον steam account βαλτε και το GES να κατεβαινει να παιξουμε κανα ματσακι να σας βιασω, ΤΖΑΜΠΑ ειναι ! http://www.moddb.com/mods/goldeneye-source, μην γκρινιαζει και ο somari πιο πανω
Leave a comment:
-
Πολύ καλή κίνηση όντως, αλλά για να είναι ακόμα πιο καλή μπορούν να προσθέσουν στο steam τη δυνατότητα εγγραφής video την ώρα που παίζεις, χωρίς να χρειάζεται ο παίχτης να χρησιμοποιεί και άλλο software.Originally posted by Evans View Post
Leave a comment:
-
Και πέραν τούτου τα γραφικά που παράγει μια τέτοια κάρτα ειναι απείρως καλυτερα απο μια κονσόλα. Αναφερομουν σε αναβαθμισεις καθε 3 χρόνια με μεταπωληση της παλιότερης, αλλα ολα ειναι σχετικα, δεν υπαρχει μια συγκεκριμένη τιμή.
Edit:
Ενσωματωμένη λειτουργία για user created game guides στη steam με δυνατότητα ανεβασματος τοσο κειμένου, οσο εικόνας και βίντεο.
Ολα τα λεφτα στο Gabe, μονοπώλιο ftw λεμε!
Leave a comment:
-
Δεν χρειάζεσαι 300Ε πάντως για κάρτα.
Μπορείς απλά να περιμένεις. Εγώ πήρα 5850 καινούρια στα 115Ε.
Leave a comment:
-
Τι λετε ρε παιδια, και μια κονσόλα κρατάει 6 χρόνια και κάνει 250€... Η κάρτα αν θέλει 300€ για αναβάθμιση κάθε 3 χρόνια τότε το pc ολόκληρο θα θέλει 600
Leave a comment:
-
έτσι είναι αν πάρεις μια κάρτα απο τις καλυτερες της σειράς κρατάει άνετα 3 χρόνια και παραπάνω, πχ εγώ πήρα hd 5850 κάρτα 3 ετών, θηρίο οταν βγήκε οκτώβριο 2009 και τρέχει ακόμη τα πάντα είτε σε very high, ή very high/high ή high/medium ανάλογα και με το game. Πχ το mass effect 3 με very high το τρέχει 60 fps 1080p, το metro 2033 το τρέχει σε DX11 high 1080p διχως tessalation + dof με 45-60fps κτλ.Originally posted by Evans View PostΜία κάρτα γραφικών των 300€ είναι το μοναδικό ουσιαστικό έξοδο για gaming, η οποία όμως, με τα τωρινά δεδομένα, θα σου κρατήσει 3-4 ίσως και παραπάνω χρόνια και παίζει πάντα η δυνατότητα μεταπώλησης και αγοράς νέας.
Θα την αλλάξω μέσα στο 2013 για οτι game θα βγει απο τότε και στο εξής με πρώτο και κύριο το rome 2 total war, games που θα τρέχουν με unreal engine 4 κτλ
Leave a comment:
-
Στην παρουσα φαση ο μοναδικος τροπος για να περασω στο steam ειναι το steambox που φημολογειται.
Aν αυτο το ''κουτι'' μπορεσει να δωσει νεα φορμουλα,πακετο(δεν βρισκω την καταλληλη λεξη
),ανωτερη απο αυτην των κονσολων(ειχα γραψει σε αλλη κουβεντα οτι αποτελουν τoν καταλληλο/ιδανικο για την αγορα σημερα ''μεσο ορο''),τοτε δεν θα εχω κανενα θεμα να παω προς τα εκει,ειτε ονομαστει κονσολα ,ειτε pc το steambox.
Μακαρι να δουμε κατι διαφορετικο.
Leave a comment:
-
Well... έτσι ακριβώς είναιOriginally posted by nooto View PostΠαντως και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω στο μελλον. Αν παρω καποια στιγμη καλο PC, θα περασω και το χειριστηριο του 360 και θα μεταφερθω σε αυτη την πλευρα. Τα τελευταια χρονια τα παντα βγαινουν και σε PC (απο τις πιο πλουσιες βιβλιοθηκες που φιλοξενουν πλεον και τους σημαντικοτερους ιαπωνικους τιτλους) με τις εκδοσεις να εχουν την καλυτερη φυσικα οπτικη αποδοση.
Απο τη στιγμη που το software εχει αρχισει και ενωποιειται σε επιπεδο συστηματων, imo το PC ειναι η πιο δελεαστικη επιλογη δεδομενης τοσο της ποιοτητας που απολαμβανεις τα παιχνιδια οσο και της τιμολογησης που προσφερουν υπηρεσιες οπως το steam. Αν υπολογισει κανεις οτι μπορεις να παιξεις και με οτι τροπο χειρισμου θελεις (Χ360 controler- πληκτρολογιο και ποντικι) το πραγμα για μενα γινεται αυτονοητο.
Θα δουμε δεν ξερω, παντως εχω αρχισει καιρο να σκεφτομαι τα παραπανω (τωρα που πλησιαζουμε και στην επομενη γενια). Καθοριστικο ρολο επαιξε βεβαια οταν ειδα το πως φαινεται το Artorias edition του dark souls
.
. Και ειδικά με τη στασιμότητα που χαρακτηρίζει την εξέλιξη στο hardware (god bless the consoles for that), οι απαιτήσεις σε hardware μειώνονται. Μπορείς με σύστημα 600-700 ευρώ να τρέξεις αποδοτικότατα τα πάντα και να έχεις και ένα καλό μηχάνημα για κάθε είδους δουλειά.
Ένας 4-core για παράδειγμα δε θα σε βοηθήσει μόνο στο να πάρεις λίγα παραπάνω frames, αλλά και στο να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη σε mathlab και photoshop. Ένας SSD δε θα μειώσει (εξαφανίσει
) τα loading times, θα εξαφανίσει και την αναμονή για όλες σχεδόν τις λειτουργίες του υπολογιστή. Μία κάρτα γραφικών των 300€ είναι το μοναδικό ουσιαστικό έξοδο για gaming, η οποία όμως, με τα τωρινά δεδομένα, θα σου κρατήσει 3-4 ίσως και παραπάνω χρόνια και παίζει πάντα η δυνατότητα μεταπώλησης και αγοράς νέας. Οι δικιές μου 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους πιάνουν άνετα 100€ στο ebay (και η μία μόνο από αυτές σηκώνει μέχρι και το Witcher 2 σχεδόν με όλα στο τέρμα).
Απλά το στήσιμο ενός υπολογιστή μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση και είτε το αναθέτεις σε άτομα που γνωρίζουν πλήρως τι κάνουν είτε το παραγγέλνεις έτοιμο από μαγαζί (και πληρώνεις παραπάνω λεφτά).
Leave a comment:
Leave a comment: