Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSN IDs & Meetings

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Το Overwatch θα είναι τσαμπέ μέχρι τις 21 Νοεμβρίου,ψήνεται κανείς για κάψιμο;

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Το δικό μου είναι Zaneiga. Όποιος θέλει ας με κάνει add.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Mαλλον θα κανω κι εγω νεα accounts τοσο psn οσο και xbox live. Οποτε αναμεινατε στο ακουστικο σας.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το PS Vita PSN id μου είναι nomad_moogle, έστειλα ένα request στους βασικούς, accept me.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ekana kainourio Psn ID, ekana Add osous mporesa, opoios thelei na me kanei ADD to kainourio ID einai :

Ground_Odyssey

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kαλή ανάσταση

σήμερα βράδυ όσο αντέξω θα ειμαι μέσα, λέμε με τα παιδιά για Uncharted III, όποιος γουστάρει ας μπει;)

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Ξέρει κανείς κάποιο site για να σας προσθέσω, όπως κάνει κανείς μεσώ xbox.com ? Μην πάω τσάμπα και γράψω σα μαλάκας όλων τα nicks μέσα στo PSN.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι αλλά σε έκανα,δεν πιστεύω να το πήρες σοβαρά.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Σε έκανα add και μου στειλες μήνυμα SPM. Μην τον κάνει κάνείς add.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κάντε με add ρε ρεμάλια,μη σας ψάχνω έναν έναν.Όσους σας θυμόμουνα σας έκανα πάντως.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    NoobShyBot το δικό μου.

Leave a comment:

• Demonas
    replied
    ηταν το πρωτο παιχνιδι που ειχα παρει, πριν 2μισι χρονια αν θυμαμαι καλα... δεν θυμαμαι ακριβος να σου πω... παντος ηταν γυρο στην περιοδο που ειχε βγει!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Demonas View Post
    Demonas23 ειμαι και τωρα παιζω μεταλ γκιαρ ονλαιν, αντσαρτεντ 2, μπομπερμαν, φατ πρινσες, και τον ιουλιο ρεντ ντεντ ρεντεμψησιον και μοντνεισον ρεισερς
    Tώρα πήρες το MGS4;

Leave a comment:

• Demonas
    replied
    Demonas23 ειμαι και τωρα παιζω μεταλ γκιαρ ονλαιν, αντσαρτεντ 2, μπομπερμαν, φατ πρινσες, και τον ιουλιο ρεντ ντεντ ρεντεμψησιον και μοντνεισον ρεισερς

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Όποιοι θέλουν να παίξουμε αύριο απογευματάκι (5-6) οnline Red Dead Redemption ή αλλιώς GOTY 2010 ας το γράψουν....

Leave a comment:

Working...
X