Announcement
Collapse
No announcement yet.
PSN IDs & Meetings
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mαλλον θα κανω κι εγω νεα accounts τοσο psn οσο και xbox live. Οποτε αναμεινατε στο ακουστικο σας.
Leave a comment:
-
Το PS Vita PSN id μου είναι nomad_moogle, έστειλα ένα request στους βασικούς, accept me.
Leave a comment:
-
Ekana kainourio Psn ID, ekana Add osous mporesa, opoios thelei na me kanei ADD to kainourio ID einai :
Ground_Odyssey
Leave a comment:
-
Kαλή ανάσταση
σήμερα βράδυ όσο αντέξω θα ειμαι μέσα, λέμε με τα παιδιά για Uncharted III, όποιος γουστάρει ας μπει;)
Leave a comment:
-
Ξέρει κανείς κάποιο site για να σας προσθέσω, όπως κάνει κανείς μεσώ xbox.com ? Μην πάω τσάμπα και γράψω σα μαλάκας όλων τα nicks μέσα στo PSN.
Leave a comment:
-
Σε έκανα add και μου στειλες μήνυμα SPM. Μην τον κάνει κάνείς add.
Leave a comment:
-
Κάντε με add ρε ρεμάλια,μη σας ψάχνω έναν έναν.Όσους σας θυμόμουνα σας έκανα πάντως.
Leave a comment:
-
ηταν το πρωτο παιχνιδι που ειχα παρει, πριν 2μισι χρονια αν θυμαμαι καλα... δεν θυμαμαι ακριβος να σου πω... παντος ηταν γυρο στην περιοδο που ειχε βγει!
Leave a comment:
-
Demonas23 ειμαι και τωρα παιζω μεταλ γκιαρ ονλαιν, αντσαρτεντ 2, μπομπερμαν, φατ πρινσες, και τον ιουλιο ρεντ ντεντ ρεντεμψησιον και μοντνεισον ρεισερς
Leave a comment:
-
Όποιοι θέλουν να παίξουμε αύριο απογευματάκι (5-6) οnline Red Dead Redemption ή αλλιώς GOTY 2010 ας το γράψουν....
Leave a comment:
Leave a comment: