Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ειναι η ιδεα μου η τα τελευταια χρονια βγαζουν και απο ενα καθε χρονο; Δε προλαβε να βγει το Empire, ανακοινωθηκε το Napoleon, βγηκε το Napoleon και τωρα εχουμε Shogun 2. Τεσπα, no pc, no party...
    Do a barrel roll!

    Comment


    • To Medieval II TW κυκλοφόρησε Νοέμβριο 2006. Το Empire TW Μάρτιο 2009. Για το Shogun II TW δεν ανακοινώθηκε ακόμη ημερομηνία. Το Νapoleon TW (ή τα Kingdoms του Medieval II TW) είναι expansions ή αυτό που στις κονσόλες λέμε DLCs.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

      Comment


      • Makes sense, δε ξερω γιατι αλλα ειχα την αισθηση οτι το Napoleon ηταν ολοκαινουριο game. Αρα συνεχιζουν να βγαζουν expansions οπως παλια, θυμαμαι στο Rome ειχαν βγει δυο, μαλιστα το ενα ηταν το Alexander. Κυριως με το Rome ειχα ασχοληθει περισσοτερο, πολλες ωρες ομως.

        edit
        Κι ομως το Napoleon δεν ειναι expansion αλλα stand alone. Καλα θυμομουν οτι το ειχα δει στο Steam για 40€. Πολλα λεφτα αν ηταν expansion.
        Επισης απο wiki:
        Napoleon: Total War is a turn-based strategy and real-time tactics video game released for the PC, developed by The Creative Assembly and published by Sega. Napoleon was released in North America on 23 February 2010, and in Europe on 26 February. The game is the sixth stand-alone installment in the Total War series, and focuses on the politics and major military campaigns at the beginning of the 19th century.
        Αρα εχουμε Shogun (2000), Medieval (2002), Rome (2004), Medieval II(2006), Empire (2009), Napoleon (2010) και οπως φαινεται θα εχουμε Shogun II (2011).
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Το Napoleon ουσιαστικά expansion είναι, στην ίδια εποχή με αρκετά όμοια units με το Εmpire. Aπλώς τα expansions των TW games είναι κάτι παραπάνω από expansions και στέκονται άνετα και μόνα τους. Το Kingdoms που βγήκε μετά το Medieval II TW προσθέτει άλλες τέσσερις πιο εξιδικευμένες εκστρατείες (Αμερική, σταυροφορίες, Βρετανία, τευτονικές εκστρατείες). Αυτό κάνει και το Napoleon, είναι ένα Empire TW που ασχολείται αποκλειστικά με την εποχή του Ναπολέοντα. Ίσως δεν το μετράνε ως expansion επειδή δεν απαιτεί το Empire TW για να τρέξει.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Deus Ex: Human Revolution

            Screenshots
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • Activision GoldenEye game in November

              Eurogamer has learned that Activision is working on a James Bond: GoldenEye title for Wii and DS that should be released this November.



              The new title may be a remake of the classic Nintendo 64 first-person shooter, originally developed by Rare, and according to our source the publisher intends to unveil it at E3.
              Δεν ειναι επισημα επιβεβαιωμενο απο την Activision αλλα το Eurogamer το αναφερει σαν πραγματικη ειδηση κι οχι σαν φημη. Λογικα θα ξεκαθαριστει συντομα το πραμα. Δε ξερω βεβαια αν με ενδιαφερει καν αυτη η ειδηση, ακομη κι αν ειναι remake του παλιου Goldeneye το πιθανοτερο ειναι η Activision να το αναθεσει σε καποιο studio της πλακας και απλα να κοιταξει να εκμεταλλευτει το ονομα. Τα γραφικα θα ειναι αθλια, ο χειρισμος τις περισσοτερες φορες θα λειτουργει χειροτερα κι απο το πρωτο Red Steel ενω τα ηχητικα θα εχουν ηχογραφηθει με Windows sound recorder. Το voice acting θα το αναλαβουν οι καθαριστριες των ερηπωμενων πλεον γραφειων της Infinity Ward ενω στα διαφημιστικα σποτακια του τιτλου θα βλεπουμε και σκηνες απο το original Goldeneye 007 για να πιστεψουμε οτι ειναι πιστο remake. Ισως μαλιστα προσλαβουν και τον Sean Bean (006) για να λεει στο τελος της διαφημισης "for the England James?".
              Γενικα ειναι μια κακη αρπαχτη.
              Τελικος βαθμος: 4 / 10

              ΥΓ: Τωρα που βλεπω πιο προσεκτικα το παιχνιδι φερεται να το αναπτυσει η Eurocom (Athens 2004, Ice Age 2, NBA Hoopz και πολλα αλλα διαμαντια...)
              Do a barrel roll!

              Comment


              • Ο 007 δεν πουλάει πλέον.

                Wir entführen Dich in das Jahr 2027.Eidos-Montreal ist extrem stolz darauf, einen der atemberaubendsten Trailer des Jahres präsentieren zu können. Der Traile...

                ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • To trailer τουλάχιστον είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Ίσως πρέπει να κάτσω να παίξω τα παλιά Deus Ex πριν κυκλοφορήσει, να έχω μία εικόνα για το τι είναι η σειρά. Βλέπω να βγει και στο PC . Ελπίζω να μην το ακυρώσουν τελευταία στιγμή.

                  Comment


                  • Vanquish Gameplay Trailer


                    Gears of War στο διαστημα;
                    Do a barrel roll!

                    Comment


                    • Εντάξει, η δράση είναι απείρως πιο γρήγορη και πολύ πιο εντυπωσιακή. Πλέον όλα τα third person shooters έχουν cover σύστημα.

                      Comment


                      • Από τη στιγμή που δε συμμετέχει ο Spector στο Deus Ex 3, εξακολουθώ να διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις. Τουλάχιστον την ανάπτυξη την έχει αναλάβει η Eidos Montreal, και η Square Enix θα ασχοληθεί κυρίως με τα cutscenes και το publishing. Από εκεί και πέρα, αισθητικά περίμενα χειρότερα πράγματα, και ήταν ευχάριστη έκπληξη το ότι στο τρέιλερ δεν το παρακάνανε. Χρονικά, το Deus Ex 3 είναι prequel του 1 (προηγείται 25 χρόνια), οπότε έχουν μεγαλύτερη σεναριακή ελευθερία. Έχουν χρησιμοποιήσει επίσης το σεναριογράφο των άλλων δύο παιχνιδιών, τον Sheldon Pacotti, ο οποίος τουλάχιστον θα ξέρει περί τίνος πρόκειται. Από gameplay, το regenerating mod που έχει βάλει η Eidos έχει ήδη ξεσηκώσει αρνητικά την κοινότητα, και πραγματικά δε βλέπω καμία απολύτως χρησιμότητα - όλη η δουλειά στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν να σχεδιάζεις προσεκτικά τις κινήσεις σου και να είσαι φειδωλός, ένα τέτοιο εργαλείο αλλάζει τα φώτα στο design.

                        Α, το voice over του κεντρικού χαρακτήρα το κάνει Έλληνας, ο Ηλίας Τουφεξής!

                        Από θέμα gameplay, προβλέπω ένα shooter της σειράς. Από σενάριο, δεν ξέρω τι να περιμένω. Από level design, περιμένω κάτι απλώς άνω του μετρίου.

                        Πάω να παίξω Deus Ex 1, το παιχνίδι πραγματικά δεν υπήρχε αλλά εμφανισιακά έχει γεράσει πολύ άσχημα...
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                        Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                        Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                        Comment


                        • Αυτά είναι. Αναπτύσσεται από την Platinum Games το Vanquish στο ps3 και μετά θα γίνει port στο 360. Ελπίζω πραγματικά σε κάτι πολύ καλό μιας και εχω έρωτα με mechs και battlesuits ως γνωστόν( Guyver!!!! Tekkaman!!!)

                          Χώρια που είναι και ο Mikami επικεφαλής! Δώσεεεεεε!

                          ΕDIT:

                          Τέταρτος και τελευταίος τίτλος που εκδίδει η Sega από την Platinum. MadWorld, Infinite Space, Bayonetta και το Vanquish. Ελπίζω να ανανεωθεί η συνεργασία γιατί έτσι το logo της Sega θα συνοδεύει ποιοτικούς τίτλους( έλα κακία είπα πάλι:xp
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                          Comment


                          • Η Nintendo πρεπει να δωσει ενα game στη Platinum, Starfox ή κατι αλλο...
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Originally posted by Ramparter View Post
                              Η Nintendo πρεπει να δωσει ενα game στη Platinum, Starfox ή κατι αλλο...


                              Μακάρι να δούμε νέο StarFox όπως πρέπει να είναι...
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                              Comment


                              • Originally posted by Burai_Fighter View Post
                                Αυτά είναι. Αναπτύσσεται από την Platinum Games το Vanquish στο ps3
                                Για αυτό έχει τόσο γραφικάρες:resp:

                                Originally posted by Evans View Post
                                Εντάξει, η δράση είναι απείρως πιο γρήγορη και πολύ πιο εντυπωσιακή. Πλέον όλα τα third person shooters έχουν cover σύστημα.
                                Επιβάλλεται να έχεις κάπου να καλυφθείς για να μην τις τρως όλες. Παίξε κάτι παλιά 3rd person shooter και δεν θα ξες πως να προφυλαχθείς. Το σύστημα κάλυψης το πρωτοξεκίνησε ένα 3rd person shooter της Namco ή Capcom (αν δεν κάνω λάθος) στις προηγούμενες κονσόλες.
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                                Comment

                                Working...
                                X