Όσο για το gameplay, ούτε εγώ θα ήθελα να κόβω βόλτες all guns blazing. Θα ήθελα όμως να μπορώ, αν το διαλέξω, να εξερευνήσω τα πάντα και να μαζέψω τις σελίδες. Και με τις παρούσες ικανότητές μου, απλά δε γίνεται. Εδώ μου τελειώνουν τα ammo και τρέχω να ξεφύγω όταν δεν go out of my way για να εξερευνήσω και όσες φορές το έκανα, ψόφαγα συνεχώς. Θα πρέπει να παιδεύομαι για μέρες για να τα μαζέψω και αν μπορέσω τελικά. Αν μιλούσαμε για achievement ή Easter eggs, δε θα παραπονιόμουν. Πρέπει να υπάρχει και κάτι για τους πιο hardcore για να αξίζει η δουλειά και ο κόπος τους. Όχι όμως οι σελίδες που εξηγούν την υπόθεση. Ναι μεν θα βγούν online σύντομα και θα μπορώ να τις διαβάσω, αλλά δεν είναι άδικο να μη μπορώ να τις βρω; Ή τις οθόνες και τις άλλες τοποθεσίες; Και δεν είμαι καν τόσο χάλια player. Ρώτα και τον somari. Δεν είμαι εντελώς για τα μπάζα gamer και του έχω κόψει τον κ.... κολίανδρο και μερικές φορές. Υπάρχουν πολύυυ πιο αδυναμοι gamers απο εμένα και δε θέλω να φανταστώ τι απογοήτευση θα είναι αυτό το θέμα για εκείνους.
Αν δεν είχα κάποια άλφα εμπειρία με παιχνίδια, δε θα έβγαινα σα μαλάκας να πω "είναι δύσκολο". Έχωντας όμως επειρία, μπορώ να πω οτι είναι απο τα δύσκολα και οτι ένα easy mode το χρειάζεται. Δε μου χαλάει το παιχνίδι υπερβολικά, αλλά μου τη σπάει λίγο και με κάνει να φοβάμαι να ξαναπαίξω. Ο σκοπός είναι να φοβάμαι τους Taken, αλλά με τρόπο που να θέλω να ξαναπαίξω.

)
Leave a comment: