Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εμένα τον i3 μου τον έκανε overclock ένας φίλος από 2.93 σε 3.75, παραπάνω τα βρήκε σκούρα λόγω μάπας MOBO. Η 5850 από 725MHz core clock μου την πήγε 970 και το Memory Clock από 1000MHz στα 1200.
Η GT 240 είναι GeForce, την πήρα για να έχω PhysX. Ουσιαστικά η βασική κάρτα που κάνει όλους τους υπολογισμούς για τα γραφικά είναι η 5850, ενώ η GT 240 υπολογίζει μόνο τα PhysX (για αυτό και δε χάνω ουσιαστικά κανένα frame με ενεργοποιημένο PhysX). Χτες μάλιστα ανανέωσα drivers της GT 240 και έβαλα το τελευταίο PhysX.
Την 5850 την πήρα 217€ από ότι θυμάμαι (Φεβρουάριο με Μάρτιο) και την GT 240, 60€.
core i7 2.66 Ghz (overclock στα 4,2 Ghz, ζήτημα αν το κάνω όμως)
5850 (ή 5870 αλλά χρειάζομαι και νέο PSU). Η 5850 βλέπω πάνω κάτω κάνει 300 ευρώ ενώ η 5870 350 με 370 ευρώ.
6 GB ram 1333 Μhz.
To gt 240 τι είναι;
Άμα είναι να πάρεις ι7 πάρε και την 5870 αφού θα ξοδέψεις που θα ξοδέψεις τόσα λεφτά. Πάντως για μένα η ειδανική επιλογή με βάση την απόδοση/τιμή είναι ι5/5850/4gb ram. Παίζεις τα πάντα και γλυτώνεις και μια 300αρα ευρώ.
Ναι αυτό σκέφτομαι, απλώς δεν θα το πάρω τώρα, μέσα στον Σεπτέμβριο, καθώς θα χρειαστώ και νέο PSU για την 5870, τα 650W δεν φτάνουν, είμαι στο όριο (625W με 5870).
edit: απλώς το πρόβλημα ειναι πως με 5870 + νέο PSU θα χρειαστώ πάνω από 1000 ευρώ ενώ έτσι όπως το έχω σχεδιάσει θα δώσω γύρω σρα 915 ευρώ.
Αγαπητε BigBoss γιατι ασχολεισαι με καρτες που εχουν βγει εδω και 10 μηνες ? την παλευκεις ? ολος ο κοσμος περιμενει AMD radeon 68xx και AMD bulldozer και εσυ θες να δωσεις λεφτα σε i7 ενω ενας i5 οπως λεει και ο christop θα σε εξυπηρετησει πολυ καλυτερα και θα ξοδεψεις πολυ λιγοτερα λεφτα για cpu + mobo+ ram, αν θες ντε και καλα καρτα τωρα και δεν μπορεις να περιμενεις 1-2 μηνες τουλαχιστον παρε μια φρεσκια που να βγαζει τα λεφτα της( gtx 460 ) , οχι ξαναζεσταμενο φαγητο με 100 ευρω καπελο λογω ΦΠΑ-gay Πολιτικης πλαισιου/AMD - προβληματων στην παραγωγη του cypress
Επισης ενα 600αρι επωνυμο τροφοδοτικο μεχρι και gtx480 σηκωνει αρκει να μην το εχεις παραφορτωσει το συστημα με σκληρους και drives
470 εχω απτον ιουνιο, μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα για τα προβληματα με το gpu usage σε ενα σωρο παιχνιδια ( χαμηλο gpu usage = stuttering και γενικα χαλια αισθηση στο gameplay, γι αυτο και εχω σταματησει το bad company Μηνες τωρα ) , ευτυχως οι αχρηστοι στην nvidia δεν κανουν τα στραβα ματια και υποσχεθηκαν νεο driver μεσα στην βδομαδα, και μην κοιτας απο youtube για το πως τρεχει η ταδε καρτα το ταδε game, δεν βγαζεις ακρη ετσι, εκτος αμα ο αλλος τραβαει την οθονη του με καμερα και εχει βαλει το fraps να δειχνει το framerate πανω δεξια
anyway σαν καρτα δεν λεει, η μαμησια ψυξη ειναι αθλια εχω μολις 75 βαθμους στο desktop :S ενω οταν ζεσταινεται ακουγεται σαν διαολος, μην μιλησω για την καταναλωση, εφοσον δεν μπορεις να βρεις πλεον 5850 σε σοβαρη τιμη ή ψαχνεις για μεταχειρισμενη εντος εγγυησης ή πας σε 460 που ειναι καλυτερη στο θεμα της θερμικης συμπεριφορας/καταναλωσης πιο φθηνη και ελαφρως πιο αργη.
Μόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω μάλλον αλλά δε βαριέσαι.
Βγήκα στη Μόσχα, η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ ωραία. Επίσης είναι κάπως τρομαχτικό ώρες ώρες . Το σύστημα με τα όπλα μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, υπάρχει ποικιλία πάντως για να βρεις (μάλλον) ένα δικό σου στυλ. Έβαλα και τα very high να δω μπας και δεν κολλάει και όντως στο σημείο που είμαι τώρα τρέχει άψογα. Θα το κρατήσω έτσι μέχρι το πρώτο σούρσιμο . Το σύστημα με τις μάσκες είναι επίσης ωραίο, αν και από ότι βλέπω έχεις κάπως άπειρες .
Μου εμφανίστηκε και ένα bug που δε λειτουργούσε σχεδόν κανένα κουμπί, ευτυχώς ξεκόλλησε γρήγορα.
Εδιτ: Πήγα σε ένα σημείο που μία φωνή έλεγε save (s..a..v..e..) life (l..i..f..e..) και εμφανίστηκε μία σκιά να φεύγει και τρόμαξα και το έκλεισα . Αύριο πάλι.
Εμένα περίμενες να το τσιμπήσεις; Τέλος πάντων, το πάρεις δεν το πάρεις τα σκηνικά που περιέγραψα δε θα τα δεις, οπότε συνέχισε να παρακολουθείς το topic για να έχεις μία εικόνα.
Καλά το παιχνίδι έχει κάποια πολύ ωραία σκηνικά. Η ατμόσφαιρα πραγματικά άψογη. Μπλέκει μέσα και αρκετό sci-fi, οπότε καλό είναι όποιος ασχοληθεί να μην περιμένει μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση του όλου concept. Επίσης να πω ότι κατά βάση πρόκειται για story driven τίτλος, όπως είπε και ο ren. Με τα γραφικά του και τη μουσική του βέβαια πετυχαίνει μία χαρά αυτό που θέλει. Τα σημεία με δράση είναι συγκεκριμένα και ως τώρα παρεμβάλλονται ανάμεσα σε διάφορες σκηνές και γεγονότα, δεν υπάρχει μία συνεχόμενη ροή. Αυτό προσωπικά μου αρέσει, γιατί δίνεται βαρύτητα τόσο στο action κομμάτι, όσο και στο σενάριο, μια που η παρατήρηση των περιβαλλόντων είναι βασικότατη. Ώρες ώρες πάντως με πιάνει τελείως απροετοίμαστο .
ΥΓ: Με τα very high τρέχει εξαιρετικά, σε ελάχιστα σημεία πέφτω στα 25 frames, αλλά μιλάμε όντως για ελάχιστα σημεία (2 από τότε που το έβαλα). Α ρε τι τούμπανο PC έχω λέμεεεε . Άντε μην πετάξω πάνω και μία δεύτερη 5850 να γίνει το έλα να δεις .
Comment