Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metro 2033

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    Don't even try, παρτο στο 360 καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου υσηχο, εδω περα αλλοι με 2 5870 το δοκιμασανε και ξενερωσαν την ζωη τους, ειναι nvidia optimized του κερατα http://www.thelab.gr/showthread.php?t=71730&page=6

Πηγαινε παρε κανενα stalker clear sky απτο steam καλυτερα, και θα σου τεντωσει το συστημα με τις γραφικαρες του και θα σου κανει σμπαραλια τα νευρα ( ειδικα αμα εχεις περιορισμενη εμπειρια στα fps ) και θα μαθεις 5 πραγματα παραπανω για το τσερνομπιλ απο πρωτο χερι

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σύντομα θα το δοκιμάσω κι εγώ. Να δούμε τι μπορεί να κάνει και ο υπολογιστάκος μου .

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Review απο το Authority:

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Να και το πρωτο review http://www.computerandvideogames.com...VG-General-RSS

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by bullethell View Post
    Thanks για το παιχνίδι Scatman, είμαι λάτρης των παιχνιδιών με cyberpunk και post-apocalyptic θεματολογία οπότε θα το κοιτάξω σίγουρα. Shadowrun, Phantom Dust, Fallout σειρά, Half-Life σειρα κτλπ...Είναι αρκετά, θα ανοίξω ένα thread να τα μαζέψουμε όσα ξέρουμε.
    Καλά θα κάνεις ! Έτσι να ξέρω κι εγώ τι άλλο λείπει από κείνα τα διαμάντια που τόσο τα army-lovin' games(Modern Warface 2, Medal of Honor etc) βιάζουν.

Leave a comment:

• bullethell
    replied
    Thanks για το παιχνίδι Scatman, είμαι λάτρης των παιχνιδιών με cyberpunk και post-apocalyptic θεματολογία οπότε θα το κοιτάξω σίγουρα. Shadowrun, Phantom Dust, Fallout σειρά, Half-Life σειρα κτλπ...Είναι αρκετά, θα ανοίξω ένα thread να τα μαζέψουμε όσα ξέρουμε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τώρα μάλιστα. Φέρνει το Style Bioshock και Half Life 2 με τέτοια γραφικά και gameplay.

καλά θα κάνω να το αγοράσω πάση θυσία !

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Μα ποιος ειπε οτι θα το επαιρνα ετσι κι αλλιως ? τα "on-rails" shooter εχουν παψει να μου κανουν κλικ εδω και πολυ καιρο, ειδικα αυτο το preview προσωπικα δεν μου ανοιγει καθολου την ορεξη http://www.byteme.gr/gaming-articles...o_2033/?page=1 τωρα οποιος θελει ας το παρει, τι και αν παρει καλες κριτικες απτον τυπο τι οχι carebear

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πάρτο τότε για X360 και μη προβληματίζεσαι για το τίποτα.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    ωραιο βιντεο αλλα δεν θυμιζει σε τπτ τα σταλκερ, σαν cod μεσα στις κατακομβες το κανανε, γραμμικο και ρηχο με πολυ ομορφα γραφικα ομως ρε γμτ, απ'την αλλη εξωτερικους χωρους δεν παιζει να εχει, η μιση μαγεια στο SoC/clear sky ειναι η εξερευνηση στα 30 τετραγωνικα χιλιομετρα του chernobyl μαζι με τα στοιχεια rpg.

Η εκδοση για το PC προβλεπω να βγει και αυτη με ενα σωρο προβληματα στο hardware physics acceleration οπως το batman ( ή το flop το cryostasis ) που για να το χαρω "the way it's meant to be played" στην bravia συμφωνα με την ιδια nvidia χρειαζομαι 2η καρτα (8800 και πανω) να εκτελει χρεη PPU ( physics proscessing unit )

Επισης παλι συμφωνα με την nvidia, εαν η πρωτευουσα καρτα γραφικων στο συστημα ειναι ΑΤΙ αυτοματα αχρηστευεται η 2η (ΕΚΤΟΣ αμα παιχτει καποια μοντα απο πλευρας του χρηστη)

Imo θα ητανε καλυτερα για ολους αμα κυκλοφορουσε το παιχνιδι για 360 - ps3 και μονο

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Νέο video

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    thanks big boss

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πληροφορίες σχετικά με το game από το τεύχος ram δεκεμβρίου που έπεσε στα χέρια μου.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Να σημειωσω εδω πως μεσα στην ομαδα αναπτυξης υπαρχουν 2 ατομα κλειδια που εργαστηκαν στο shadow of chernobyl της GSC ( ισως το καλυτερο singe player fps για εμενα μετα το no one lives forever και το half-life 1 )

Επισης ο τιτλος συμφωνα με τους ιδιους τους δημιουργους φτιαχτηκε πρωτα για pc και μετα για 360, οπως το risen πχ, πολυ καλα νεα για τους συναδελφους μου τους πισαδες που τρωνε console ports στην μουρη απτο 2006 κακα νεα για το φορουμ

πιστευω αυτη η συνεντευξη θα λυσει πολλες αποριες http://worthplaying.com/article/2010...erviews/71469/

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι κι εγώ ξενέρωσα όταν είδα ότι πρόκειται για FPS. Στη wiki πάντως γράφει αυτό:
    Metro 2033 is an upcoming action-oriented video game with a combination of horror, survival, RPG, and first-person shooter elements
    Οπότε ίσως και να ναι κάτι λίγο πιο κοντά σε Bioshock; Για να δούμε.

Leave a comment:

Working...
X