Έχεις ακούσει αυτό που λέει "το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς";
Το θέμα δεν είναι ότι λέει συνέχεια πόσο καλό είναι αλλά το ότι την λέει σε όποιον έχει αντίθετη απόψη και πει έστω και μισό κακό λόγο για το παιχνίδι.[/b]
Το θέμα δεν είναι ότι λέει συνέχεια πόσο καλό είναι αλλά το ότι την λέει σε όποιον έχει αντίθετη απόψη και πει έστω και μισό κακό λόγο για το παιχνίδι.[/b]
<div class='quotetop'>(NickTG @ May 25 2008, 04:14 PM) [snapback]24778[/snapback]</div>
Δεν έχεις καταλάβει καλά. Το ότι μπορεί να συμπαθώ κάποια εταιρεία δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαι και fanboy.[/b]
<div class='quotetop'>(NickTG @ May 25 2008, 04:14 PM) [snapback]24778[/snapback]</div>
Αν δε μου άρεσε το παιχνίδι δεν θα παρακολουθούσα το θέμα. Επειδή μου αρέσει έχω βαρεθεί την όλη κατάσταση. Αν θέλετε μόνο να ακούτε καλά λόγια για την κάθε εταιρεία και το κάθε παιχνίδι πάω πάσο.[/b]
Αυτο δεν σε ενοχλει?
Προς BigBOSS.Χωνεψε το ρε γαμωτο οτι τα γραφικα ειναι αρκετα καλα αλλα οχι οπως τα παρουσιαζεις.
Για μενα ισχυει αυτο που λεει ο UEG.Καλα γραφικα στους χαρακτηρες,μετριας λεπτομεριας textures.Βεβαια μπορει να μου φανουν καλυτερα ή χειροτερα οταν θα παιξω το game.
Eπίσης τρέχει στα 60 frames.

Leave a comment: