Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Δεν πρόκειται . Αν δεν το έχω τερματίσει μέχρι αύριο που είναι να το επιστρέψω (με μισή καρδιά θα το πάω πίσω...), με το που γυρίσω από τη σχολή (υπάρχει και μία εξεταστική, lol) θα πέσει το πιο τρελό λιώσιμο της ζωής μου . Αγώνας δρόμου με το χρόνο, κάψιμο που είχα να κάνω μήνες ολόκληρους αλλά που να πάρει το παιχνίδι είναι πολύ μπροστά xD .

Χτες το βράδυ (2-3:40) που έπαιξα είδα τα cut scenes με το πρώτο κομμάτι του τρίτου act. Έμεινα λίγο με τις αποκαλύψεις. Κάποιες υποθέσεις που είχα κάνει βγήκαν αληθινές, αλλά στο σύνολο έμεινα wtf.

Το παίζω και σε hdtv και σε crt (δυστυχώς αναγκάζομαι γιατί στο σαλόνι υπάρχει κόσμος - όταν είμαι μόνος το λιώνω) και τα γραφικά σε sd είναι και πάλι πάρα πολύ καλά.

Μόλις ξύπνησα και πάω για συνέχεια. Ευτυχώς που διάβασα για τα μαθήματα ένα μήνα πριν .

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Είσαι πράγματι μετά από την μέση. Keep playing, μην τολμήσεις να το επιστρέψεις πριν το τελειώσεις.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κοίτα, επειδή έχω νοικιάσει το μηχάνημα και το παιχνίδι με νοιάζει να ξέρω αν θα το τερματίσω μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα. Αν μου λες ότι είμαι λίγο μετά τη μέση είμαι ΟΚ ;) .

Leave a comment:

• Steiner
    replied
    Παιδιά πόσα act έχει το παιχνίδι; Είμαι στο τρίτο όπως είπα και παραπάνω και λέω τώρα το βράδυ, μετά από μία εκπομπή που παρακολουθώ, να βάλω να παίξω λίγο ακόμα. Ελπίζω να το τερματίσω μέχρι Πέμπτη βράδυ...
    [/b]
    Καλύτερα να μη μάθεις, είναι κατά κάποιο τρόπο spoiler.^^ Είσαι περίπου λίγο μετά τη μέση, αφού έχεις να δεις και τα πολλά cutscenes στο τέλος. Από εδώ και πέρα η ιστορία θα κορυφωθεί.
    Είμαι περίεργος να δω εντυπώσεις από τον Act 4.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παιδιά πόσα act έχει το παιχνίδι; Είμαι στο τρίτο όπως είπα και παραπάνω και λέω τώρα το βράδυ, μετά από μία εκπομπή που παρακολουθώ, να βάλω να παίξω λίγο ακόμα. Ελπίζω να το τερματίσω μέχρι Πέμπτη βράδυ...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Tις συνομιλίες codec τις ελάττωσαν αρκετά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    ACT III

Το παιχνίδι εξελίσσεται αργά, παίρνει το χρόνο του και προσφέρει θαυμάσιο gameplay. Επιτέλους σωστή αναλογία cut scenes-gameplay. Λίγο codec, εκπληκτικές σκηνές, τα γραφικά σπέρνουν (καθώς και η Naomi, αλλά w/e ), η δράση είναι τελείαααααα. Το απολαμβάνω τρελά. Επίσης μου κάνει εντύπωση η ποικιλία στα όπλα και στις τοποθεσίες.

Τα πάντα είναι τέλεια .

Μάχη vamp-raiden=wtf. Καλύτερη και από τα trailers .

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έλα ρε συ Evans είσαι λίγο υπερβολικός... ;)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Είμαι κοντά στις 10 ώρες και προς το τέλος (φαντάζομαι) του ACT II (spoilers:μόλις σκότωσα την Laughing Octopus).

Το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο, το σενάριο φαίνεται φοβερό (εξιγεί πολλά και με κατανοητό τρόπο, ενώ τα νέα θέματα τα ορίζει ξεκάθαρα), το gameplay όμως είναι το κάτι άλλο. Πραγματικά δεν το περίμενα έτσι. Mass murderer έχω γίνει. Stealth στοιχεία+killing machine=win .-

Θέλω να σταθώ λίγο παραπάνω στο σενάριο. Μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι παίρνει όλα όσα έχουν συμβεί στα προηγούμενα της σειράς ως δεδομένα. Πάρα πολλές λεπτομέρειες που τις παρατηρείς μόνο αν τα παίζεις στα σοβαρά αναφέρονται, τίποτα δε μένει στην τύχη του και αυτό είναι φοβερό. Πραγματικά ο Kojima έχει δημιουργήσει μία πολύ solid ιστορία από κάθε πλευρά. Μπράβο .

Συνέχεια λίγο αργότερα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έχει και extreme, υπάρχει επίσης μεγάλη διαφορά στο AI των εχθρών από το normal στο hard. Extreme δεν ξέρω ακόμη πόσο καλό είναι το AI.
    [/b]
    'Οταν ξεκινάς δεν έχει extreme.Το ξεκίνησες στο δυσκολότερο επίπεδο που υπήρχε διαθέσιμο στην αρχή δηλαδή στο hard.

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Η οθόνη των τίτλων δεν είναι η καλύτερη που έχετε δει σε παιχνίδι;

ΥΓ: Το PS3 έχει χάλια μενού συγκριτικά με το Χbox360 .
    [/b]
    +1 και στα δύο

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μόλις τελείωσα το πρώτο act.

Το παιχνίδι είναι τέλειο, τα γραφικά από άλλο πλανήτη και το gameplay ανανεωμένο όσο δεν περίμενα. Τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι φοβερά(Ααααααααα) και η δράση άψογη. Τα πάντα μου φαίνονται τέλεια god damn me . Όπως είπε και ο UEG, πρώτη φορά παίζω mgs και θέλω περισσότερο gameplay από όσο μου δίνουν.

Είδα την εισαγωγή του ACT II και μπορώ να πω ότι το σενάριο εξελίσσεται με πολύ ενδιαφέρον. Ο snake έχει ήδη θήξει κάποια ζητήματα που έπρεπε να τον απασχολούν (και αυτόν και τον κόσμο) και χαίρομαι για αυτό. Πολλά παιχνίδια έχουν την τάση να "ξεχνάνε". Γενικά βλέπω ότι σου δίνονται λίγες λίγες πληροφορίες και σου στήνεται μία εικόνα σιγά σιγά.

Η Naomi θεά.-

Το gameplay πάντως τα σπάει άσχημα, πραγματικά δεν το περίμενα. BigBoss, feel free to call me names, είχα άδικο σε ότι έλεγα.

Τέλος (των αρχικών εντυπώσεων): Η οθόνη των τίτλων δεν είναι η καλύτερη που έχετε δει σε παιχνίδι;

ΥΓ: Το PS3 έχει χάλια μενού συγκριτικά με το Χbox360 .

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Σε καταλαβαίνω ρε μαν, δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να λιώνεις επιτέλους ένα τίτλο που εδώ και χρόνια περιμένεις.

Την Πέμπτη διαθέσιμη η MGS Database στo ευρωπαϊκό PS store
    http://www.gamers-odyssey.com/index.php?op...&id=75&Itemid=1

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Επος απλα.το επαιξα στην αρχη στο solid normal και τωρα στο big boss hard.Η ΑΙ τα σπαει,σε βλεπουν με το παραμικρο.Σημερα ελιωσα σκοτωνα αραδα στο act2 ολους headshot λεμε και τρωει flash back o Snake ξαφνικα που του ελεγε ο Liquid στο MGS1 οτι απολαμβανει να σκοτωνει και εκεινη τη στιγμη κανει μια πισινα εμετο.

τα Bosses δεν ειναι πολυ καλα αλλα η ιστορια εληξε μια χαρα imo.Tο gameplay απλα ξεγευγει οπως και η συλλεκτικη τσαντα απο το Πλαισιο.

δεν εχω χρονο να γραψω αλλα.Απλα επος.

τελικα τα δυο καλυτερα πραγματα στη ζωη περιεχουν τη λεξη "metal" μεσα.Ηeavy metal και metal gear solid.

ηθικο διδαγμα:αν εχεις χρονιο κοψιμο,επιβιωνεις στο πολεμο και παντρευεσαι και ενα κουκλι στο τελος.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Metal Gear Solid 5 Could Be a Prequel
    http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168338
    [/b]
    Αν ειναι με Big Boss οκ, αν μας βαλουν Cobra Unit ομως και Boss να σκοτωνει τον Sorrow σε ενα τραγικο μας προβλεψιμο φιναλε θα ξενερωσω.

Το mgs4 spoilers το θεμα δεν το εχω αγγιξει καθολου και δεν ξερετε ποσο δυσκολο ειναι (μαλλον καποιοι μπορει να ξερετε) Να μην τολμας να πατησεις στο wikipedia metal gear solid ή στο youtube, γιατι σιγουρα καποιος μλκας θα μαρτηαρει πραμματα που γινονται, ακομα και το uncyclopedia θα λεει "spoilers may follow like..."

Υπομονη και ουρανος θα γινει πιο γαλανος. Και με μπαντανες...

Leave a comment:

Working...
X