Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μιας και ολοι μιλανε να πω κι εγω την εμπειρια μου, εστω με τους 2 πρωτους τιτλους της σειρας.
    Την 1η φορα το MGS1 μου πηρε ~ 6-7 ωρες και το 2 πρεπει να το εβγαλα σε 7+ ... Συνολο ουτε 15 κοινως.
    Το 3 το εχω παιξει μαζι με φιλο και παροτι παιζαμε χαλαρα, δεν πρεπει να καναμε πανω απο 10-11 ωρες.

Αν το 4 διαρκει 15 τοτε θα ειναι πολυ ικανοποιητικα.. παραπανω δε χρειαζεται ενας cinematic τιτλος, γιατι καπου κουραζει η δυσαναλογια της σειρας μεταξυ gameplay time / cutscenes / walls of text (codec -> οχι αλλο καρβουνο).

Comment

• ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ CODEC

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Τα 1 και 2 με ένα χαλαρό παίξιμο στο easy level(για first playthrough μιλάω) τα βγάζεις σε 3 με 4 ώρες το πολύ.Για το 3 δεν ξέρω.Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ.Αλλά τα πρώτα χωρίς τα cutscenes τόσο μας πήραν.
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Εγω σε μιση ωριτσα τα τελειωσα και τα 3 μαζι

MGS4 Confirmed 50GB Blu-ray?

Comment

• Άρα 50++ ώρες gameplay!

Comment

• μπα δε νομίζω.τίγκα στα βίντεο θα είναι προκειμένου να καλυφθούν πολλά ερωτήματα των προηγουμένων.αν και κάτι μου λέει πως για όσα ερωτήματα θα καλύπτει τόσα θα γεννιούνται.Έλα ρε ΘΕΕ Χιντέο.μη μας ξενερώσεις.βγάλε και πέμπτο κι ας είναι σε 6 χρόνια.
              Carpe diem

Comment

• H λογικη λεει οτι πανω απο 20ωρες δεν θα ειναι.Για να δουμε...

Comment

• Δεδομένου ότι θα διαδραματίζεται σε 5 διαφορετικά μέρη της γης, σίγουρα θα είναι το μεγαλύτερο σε gameplay διάρκεια metal gear. Οπότε δεν είναι απίθανο να διαρκεί (ως προς το gameplay) ακόμη και 20 ώρες, αν κι εγώ πιστεύω πως θα είναι γύρω στις 18 η διάρκεια του gameplay.

Τα 1 και 2 με ένα χαλαρό παίξιμο στο easy level(για first playthrough μιλάω) τα βγάζεις σε 3 με 4 ώρες το πολύ.
                  [/b]
                  Για το 1 ισχύει αυτό αν ξέρεις τις περιοχές του, για το 2 δύσκολα εκτός και αν είσαι speedrunner. Games σαν τα Half life, Super Mario 64 και άλλα μπορούν να τερματιστούν και μέσα σε 30 λεπτά! οπότε αρκετά πράματα είναι σχετικά, μέσα σε αυτά και η διάρκεια ενός videogame.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Για το 1 ισχύει αυτό αν ξέρεις τις περιοχές του, για το 2 δύσκολα εκτός και αν είσαι speedrunner. Games σαν τα Half life, Super Mario 64 και άλλα μπορούν να τερματιστούν και μέσα σε 30 λεπτά!
                    [/b]
                    Όχι ότι θέλω να φανώ προσβλητικός αλλά με τέτοια μπαμπάντζια κάτι μου λέει να μην μείνω αμέτοχος.Μάμησες πάλι Big Boss.

Comment

• Παιδια το λογικο ειναι να διαρκει 15-25 ωρες συνολικα ομως ( μαζι με τα cut-scenes ) . Κατα μεσο ορο εκει κυμενονται και τα προηγουμενα και ετσι πρεπει μιας και τετοιου ειδους τιτλοι θα κουραζαν αν ειχαν μεγαλυτερη διαρκεια. Θα συμφωνησω πως καποιος μπορει να τα τελειωσει και πιο γρηγορα αλλα σιγουρα οχι στο πρωτο playthrough στην περιπτωση που παιζει κανονικα ( επειδη γραψατε για τριωρα μισαωρα κλπ , αν τα καταφερατε με τετοιους χρονους αδικησατε πολυ τον τιτλο με το παιξιμο σας ) . Οσο για την χωρητικοτητα νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε πως τον χωρο του blu ray δεν τον καλειπτει το ''τεραστιο'' μεγεθος του παιχνιδιου αλλα τα cut-scenes τα οποια λογικα γινεται προσπαθια να δωθουν σε πολυ καλη ποιοτητα και αντιστοιχες αναλυσεις .

Comment

• Αν η διαρκεια του gameplay ειναι 18 ωρες, τοτε ολο το παιχνιδι θα ειναι αλλο τοσο ξερω γω... ca c'est impossible.

Comment

• Games σαν τα Half life, Super Mario 64 και άλλα μπορούν να τερματιστούν και μέσα σε 30 λεπτά! οπότε αρκετά πράματα είναι σχετικά, μέσα σε αυτά και η διάρκεια ενός videogame.
                          [/b]

Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τι λέτε ρε παιδιά έμενα μέχρι να ανεβάσω τον Snake 99lvl να πάρω το ultima weapon να βρω το card key για την Midgar και από κει να βγω στο Lost Woods και να πάρω το master sword και μετά να βγάλω το tetris marathon και καθώς πλησιάζοντας προς το τέλος να περάσω την μέδουσα,τον χάρο και τέλος τον Alucard μου πήρε πάνω από 50 ώρες......Και όλα αυτά μόνο στο πρώτο Metal Gear και χωρίς να βάζω μέσα και το χρόνο codec και cut sceens.

Comment

• Καποιος που δεν εχει παιξει κανενα MGS θα του εχει δωθει η εντυπωση με αυτα που εχουν ειπωθει παραπανω οτι ειναι μικρα σε διαρκεια .
                              Καμια σχεση.Θα συμφωνησω με τον songoku οτι η διαρκεια τους ειναι αυτη που πρεπει.

<div class='quotetop'>(songoku &#064; Mar 15 2008, 07&#58;31 PM) [snapback]14510[/snapback]</div>
                              Παιδια το λογικο ειναι να διαρκει 15-25 ωρες συνολικα ομως ( μαζι με τα cut-scenes ) . Κατα μεσο ορο εκει κυμενονται και τα προηγουμενα και ετσι πρεπει μιας και τετοιου ειδους τιτλοι θα κουραζαν αν ειχαν μεγαλυτερη διαρκεια.[/b]

Comment

• Φυσικα και ειναι αυτη που πρεπει. Απλα καποιοι το πανε στο αλλο ακρο χωρις λογο... Επειδη πολλοι λενε πως κρατανε οσο οντως κρατανε, αυτο δε σημαινει πως ειναι αρνητικο - μια εμπειρικη διαπιστωση αποτελει και μονο.

Comment

Working...
                                X