Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Αναβολή της ευρωπαϊκής BETA του Metal Gear Solid Online.H Konami λυγίζει κάτω από το βάρος των περιστάσεων, αύριο η ανακοίνωση της ημερομηνίας για την επανεκκίνηση των δοκιμών.
Για να ζορίζεται το PS3 μάλλον συμβαίνει ένα από τα παρακάτω δύο πράγματα.
1. Το παιχνίδι θα είναι τρομερό και θα αξιοποιήσει την δύναμη της κονσόλας όπως της αρμόζει.
2. Οι προγραμματιστές έχουν ακόμα προβλήματα με το να αξιοποιούν την δύναμη του Cell και θα έχουμε παρόμοιες καταστάσεις με πολλά παιχνίδια ως τώρα που φέρουν πολύ ασταθές framerate.
Προσωπικά, ως νέος (αλλά εξίσου πορωμένος με τους παλιούς) MGS fan, ελπίζω με όλη μου την ψυχή να είναι το #1.
Για να ζορίζεται το PS3 μάλλον συμβαίνει ένα από τα παρακάτω δύο πράγματα.
1. Το παιχνίδι θα είναι τρομερό και θα αξιοποιήσει την δύναμη της κονσόλας όπως της αρμόζει.
2. Οι προγραμματιστές έχουν ακόμα προβλήματα με το να αξιοποιούν την δύναμη του Cell και θα έχουμε παρόμοιες καταστάσεις με πολλά παιχνίδια ως τώρα που φέρουν πολύ ασταθές framerate.[/b]
να προσθέσω και άλλα τρία
3. ο Kojima μπλοφάρει ώστε να μην προκαλέσει υπέρμετρες προσδοκίες και μετά απότομο προσγείωμα, και αυτό είναι πολύ καλό. Υπάρχει σύνδεση αυτής της εκδοχής με την πρώτη.
4. η SCE δεν έδωσε τα κατάλληλα developement tools στην Konami
5. η ομάδα του Kojima δεν έχει τις ίδιες ικανότητες στην απελευθέρωση της δύναμης του ps3 όπως πχ μια Naughty Dog, μια Insomaniac, Guerilla ή Evolution Studios.
Όπως και να έχει εμένα μου τρέχουν τα σάλια.
Πολύ καλά boy, κι έλεγα να αγοράσω το συγκεκριμένο τεύχος τουEDGEγια αυτήν την συνέντευξη. Μια ερώτηση, στις φωτογραφίες είναι οι δημοσιογράφοι που τερμάτησαν το MGS4;
Tα cut-scenes προβλέπονται απολαυστικότατα, κοιτάξτε σαν CGI είναι.
Πολύ καλά boy, κι έλεγα να αγοράσω το συγκεκριμένο τεύχος του EDGE για αυτήν την συνέντευξη. Μια ερώτηση, στις φωτογραφίες είναι οι δημοσιογράφοι που τερμάτησαν το MGS4;[/b]
Ti polu kalo pera apo to game exei i apli?To game sketo exei...
[/b]
Το εξώφυλλο. Κάτι άλλο δεν ξέρω. Φυσικά και οι δύο εκδόσεις θα περιέχουν και το Metal Gear Online. Παιδιά η συλλεκτική δεν θα βρίσκεται στα καταστήματα αλλά μόνο μέσω gamestop θα είναι δυνατή η αγορά της;
Comment