Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Misadventures of P.B. Winterbottom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• The Misadventures of P.B. Winterbottom

Platform: Xbox 360 (XBLA)

Release Date: February 17, 2010
    Cost: 800 msp

Publisher: 2K Play
    Developer: The Old Gentlemen
    Genre: Platformer, Puzzle

Το παιχνιδι θυμιζει λιγο Braid (ιδιατερα τον κοσμο που χρησιμοποιουσες τις σκιες σου) αλλα διαφερει αρκετα. Ο βασικος μηχανισμος του ειναι να κανεις Record καποιες κινησεις δημιουργοντας εναν κλωνο που τις επαναλαμβανει. Αναλογα με το επιπεδο μπορεις να εχεις απο εναν εως και αρκετους κλωνους ταυτοχρονα. Και φυσικα ολοι οι κλωνοι αλληλεπιδρουν μεταξυ τους αλλα και με εσενα. Σκοπος ειναι να μαζεψεις ολες τις πιτες σε καθε επιπεδο.

Οσοι εχετε 360 κατεβαστε το trial. Εχει αρκετα επιπεδα ωστε να καταλαβετε περι τινος προκειται. Προσωπικα μολις τελειωσα το trial αμεσως το αγορασα, με ειχε κερδισει, ηδη απο το πρωτο επιπεδο συναντησα μερικα πολυ ενδιαφεροντα challenges. Δοκιμαστε το οπωσδηποτε.

ΥΓ: Εχει ωραια μουσικουλα.
    Do a barrel roll!

Ετσι ρε Ramp, ειχα ποσταρει καποιες πληροφοριες στο indy αλλα μονο ο loggo σχολιασε...προσωπικα με εχει κερδισει η αισθητικη και η μουσικη του. Περιμενω αναλυτικο post οταν το τελειωσεις για να δουμε λιγο τι παιζει. Λογικα θα δοκιμασω και εγω το demo μεσα στις επομενες μερες!!!

Εdit: Βλεπω πως η τιμη ειναι στα 800 msp...απλα τελεια.

Comment

Το θυμαμαι, απο το ποστ σου το ειχα υποψιν γι' αυτο και το δοκιμασα, διαφορετικα δε νομιζω να κατεβαζα το trial. Εχουν βγει τοσα games στο live που εχω χασει τη μπαλα δεν εχω ιδεα τι αξιζει. Το συγκεκριμενο περα απο την αισθητικη και τη μουσικη εχει πολυ ωραιους γριφους, απο τα πρωτα κιολας επιπεδα σε βαζει να σκεφτεις τις κινησεις σου.
      Do a barrel roll!

Comment

Ευτυχώς είναι στα 800 points τελικά και όχι στα 1200, Ραμπίδη πάρε μου points γρήγορα!
        Το demo το έπαιξε κανείς; Πείτε εντυπώσεις γιατί δε πρόλαβα να το δω ακόμα.

Btw, όταν πόσταρε τον τίτλο ο nooto τη περασμένη εβδομάδα, έκανα ένα γρήγορο research (ο περίεργος) γιατί μου κίνησε τη περίεργα. Κάπου λοιπόν πήρε το μάτι μου ότι ο Blow ήταν, μεταξύ άλλων, ένας από τους ανθρώπους που συμβούλεψε την ομάδα των παιδιών πίσω από το παιχνίδι.

Edit
        Many Game Career Guide articles or similar resources can be found on Game Developer via our Search function and filtering results by Topic.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Καλό φαίνεται. Ξέρει κανείς αν θα βγει και σε PSN;
          https://www.emulator-zone.com
          I am an iteration closer to my desired solution!
          The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
          Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
          Hyperdimension Neptunia

Comment

Εχω δει οτι θα βγει και για PC οχι PSN, ομως για την ωρα μονο στο 360 κυκλοφορησε και στο επισημο site μονο το 360 υπαρχει σαν πλατφορμα.
            Do a barrel roll!

Comment

Λοιπόν το έπαιξα 5 φορές το demo, αλλά όπως είναι λογικό απλά σου δίνει ένα μπούσουλα για το τι έπεται. Αισθητικά το παιχνίδι είναι κορυφαίο, με τη μουσική να είναι επίσης εξαιρετική και να συμβάλει πολύ στην όλη ατμόσφαιρα που θέλει να δημιουργήσει ο τίτλος. Τα Puzzles του demo ήταν, αναμενόμενα, αρκετά εύκολα, με δόση χιούμορ, ενίοτε και black. Όποιος πει ότι δεν έριξε σατανικό χαμόγελο τη πρώτη φορά που χρησιμοποίησε ύπουλα το αντίγραφο του εαυτού του λέει ψέματα. Κάποια σχόλια επίσης που κάνει το παιχνίδι μετά τους γρίφους είναι πολύ έξυπνα.

Τώρα εντάξει, περισσότερα μετά την αγορά και την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ήταν μικρό το demo. Γενικά πάντως δοκιμάστε το όλοι, νομίζω ότι ειδικά οι fans των Braid, Portal, Layton κλπ, θα το ευχαριστηθούν αρκετά.

Μαλακία που δε κυκλοφορεί στο PSN, αν και νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα βγει και εκεί.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Απ'οτι ειδα στο live και ο loggo κατεβασε την trial, οποτε θα εχουμε πιστευω σχολιασμο. Περιμενω εντυπωσεις Αυριο λογικα θα την κατεβασω και εγω. Btw μπραβο για τα 800msp, δεν ξερω, ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα το βγαλουν και αυτο στα 1200.

Εδω και ενα απο τα πρωτα review απο το eurogamer

What's perhaps most astonishing about the whole thing is the fact that, despite the game's fierce indie credibility and time-twisting preoccupations, the ghost of Braid refuses to haunt Winterbottom. This is, above all else, a supremely confident game: confident in its charm, in its challenges, and in its unique identity. If you thought Braid gave puzzle-platformers a soul, this one is all about personality.
                Edit: Nice!! Με προλαβες στο τσακ

Comment

Ναι κι εγώ φοβόμουν μήπως πάει 1200, αλλά ευτυχώς έγινε το σωστό.
                  Ραμπίδη πάρε μου points και θα τα βρούμε!

EDIT
                  ΟΚ το τσίμπησα μετά τη κίνηση Ραμπίδη.

Comment

Πολυ σωστη κινηση οι 800 ποντοι, αν ηταν 1200 θα το σκεφτομουν περισσοτερο και μαλλον δε θα το αγοραζα αμεσως. Τα 1200 απο τι στιγμη που ειναι η μεγιστη τιμη επρεπε να ζητουνται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις οπου πραγματικα υπαρχει νοημα κι οχι να ειναι το στανταρ. Πολλοι τιτλοι θα ειχαν καλυτερη πορεια αν ειχαν τη σωστη τιμη.

ΥΓ: ΟΚ Loggo, αγοραζω και σου στελνω email με κωδικο αμεσα.
                    Do a barrel roll!

Comment

Οοοοοχού τι μου κάνετε πάλι. Δεν μπορούσες ρε Rampo να το βάλεις κάπου που να μη φαίνεται;

Ευτυχώς δεν έχω λεφτά στην κάρτα.

Θυμίζει λίγο ταινίες του Tim Burton ή μου φαίνεται;
                      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Έχω φτάσει στον τρίτο κόσμο και συνεχίζω.

Μερικά puzzles είναι εξαιρετικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δυσκολευτεί όσο θα περίμενα. Απ’ ότι έχω καταλάβει το main quest είναι 5 κόσμοι, θα περίμενα να έχει ανέβει πιο πολύ η δυσκολία των puzzles μέχρι στιγμής. Μπορεί στη πορεία να γίνονται απάνθρωπα δε ξέρω, αλλά μέχρι στιγμής, με εξαίρεση 2-3 που όντως με παίδεψαν, περίμενα, και θα ήθελα, να με δυσκολέψει περισσότερο. Όπως και να χει, το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ το όλο σκηνικό.

Comment

Τελικα το αγορασα και εγω σημερα. Δεν εχω προλαβει να παιξω καθολου οποτε δεν εχω να πω κατι, θα το ξεκινησω αμεσως μετα το τελος του batman. Η εισαγωγη τα σπαει παντως! Περισσοτερα εν καιρω.

Comment

Ωραίος ρε nooto, το κάνεις σωστά.

Btw,τελείωσα τον τέταρτο κόσμο ο οποίος ήταν έπος, ο καλύτερος μέχρι στιγμής. Τα puzzles δυσκόλεψαν, ενώ, από του πουθενά, έκαναν την εμφάνισή του δυο πολύ ενδιαφέροντα clone concepts. Το φινάλε του κόσμου ήταν επίσης πάρα πολύ ωραίο.

Somari με τη πρώτη ευκαιρία πάρε το παιχνίδι, δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ευχαριστηθείς.

Comment

Λοιπόν παίδες σήμερα ανακάλυψα ότι το παιχνίδι έχει όμοια αισθητική με ένα ΒΙΒΛΙΟ του tim burton, το οποίο λατρεύω όποτε πάει αγορά asap

Aκόμα και τα ποιηματάκια έχουν κρατήσει...
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                              X