Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ειχανε δεν ειχανε της φουσκωσανε τα βυζια, βαλτε και την rachel μεσα να κανει cameo να δουμε τι ψαρια πιανει η physics engine του παιχνιδιου (ooops, με προλαβε ο brain !! )
Επί δεκαετίες, η Samus Aran έχει γίνει γνωστη ως μια από τις πρώτες γυναικείες πρωταγωνίστριες στα video games, και μια από τις πιο σημαντικές. Έχοντας διαπραγμaτευσει το στοιχειωμένο παρελθόν της για τη μοναχική ζωή του κυνηγού επικηρυγμένων, η Samus ™ λέει επιτέλους το δικh της ιστορία σε αυτήν την αποκάλυψη, την προσωπική ιστορία των αδυναμιών της, τις ατέλειες της και τελικά τα κίνητρα της. To Metroid: Other M είναι μια συνεργασία ανάμεσα της παγκοσμίου φήμης ομάδα ανάπτυξης Team Ninja με το ταλέντο του σχεδιασμού των δημιουργών του αρχικού Metroid.To Metroid: Other M είναι μια δραματική νέα κατεύθυνση για ένα θρυλικό franchise και ένα νέο τολμηρό μείγμα μεταξύ του κινηματογράφου,της αφήγησης και το καλύτερο, στην διαδραστική διασκέδαση.
Features
To Metroid: Other M παίρνει τα καλύτερα στοιχεία του 1st-person και το 3rd-person gaming για να δημιουργήσει ένα ομοιογενές μείγμα μεταξύ του παιχνιδιού, αφήγησης και δυναμικής κινηματογραφίας.Αισθάνεσαι σαν να μπορείς να ελέγξεις τη ταινία.Οι παίκτες κρατούν το Wii Remote ™ ενώ μάχονται σε 3rd-person . Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή, οι παίκτες μπορούν να στραφούν άμεσα προς στο κέρσορα του Wii Remote και να ελέγξουν το γύρο περιβάλλον σε 1st-person.
Οι Metroid οπαδοί γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με τις στολές και τα όπλα της Samus και τις κινήσεις τους . Αυτό είναι έτοιμo να αλλάξει. Η ιστορία αρχίζει μετά τα γεγονότα της Super Metroid ™, όταν ένα μωρό Metroid έδωσε τη ζωή του για την προστασία της Samus. Kαθώς εξερευνεί την καινούρια περιπέτεια της , η Samus θα συναντήσετε τον πρώτο της μέντορα και διοικητή τou Galactic Federation, Adam Malkovich.
Η ανάπτυξη του Metroid: Other M είναι μια συναρπαστική συνεργασία μεταξύ του Yoshio της Nintendo του Sakamoto και της Team Ninja.O Sakamoto ήταν ο διευθυντής της Super Metroid το 1994.H Team Ninja είναι η φημισμένη για την ανάπτυξη δράσης του Ninja Gaiden.To Metroid: Other M συνδυάζει τον σχεδιασμό του Sakamoto και της κλασικής σειράς Metroid με την υπογραφή της Team Ninja.
All Characters:
Samus Aran
Adam Malkovich
Anthony Higgs
Mother Brain
Βγηκε ενα ακομα, μεγαλυτερο βιντεο αυτη την φορα, στο gametrailers. Το εν λογω βιντεο δειχνει πολυ πιο διεξοδηκα το Other M και τις κινησεις της Samus. Επιστρεφουν καποια πραγματα, οπως Screw Attack και διαφορα αλλα, αλλα αυτο το οποιο φαινεται ειναι αυτο που ειπε ο Loggo: πως προκειται για ενα πολυ πιο fast pased Metroid, με auto-lock στους εχθρους και γρηγορους ρυθμους ανα τις πιστες.
Βεβαια σαν αλλαγη δεν θα ειναι και τοσο ασχημη εαν γινει σωστα, αλλα εχω πλεον και εγω καποιους προβληματισμους για το αν ειναι ενα normal Metroid οπως το εχουμε συνηθισει. Ειδωμεν.
To Super Metroid δεν είχε καμία σκηνή fast paced, υπήρχαν απλώς ελάχιστα σημεία στα οποία γινόταν ένας πανικός στην οθόνη από βλήματα (στον τελικό βασικά). Το ίδιο ίσχυε και στο Fusion πιστεύω. Γενικά τα Metroid δε σου δίνουν τη δυνατότητα να αντιδράς γρήγορα στις διάφορες καταστάσεις, είναι τέτοιος ο ρυθμός τους ώστε και με την αργή κίνηση της Samus να μπορείς να ξεφεύγεις άμεσα από διάφορες δύσκολες στιγμές.
Εγω παλι δεν ειδα κανεναν απο την περυσινη Ε3 και μετα να αποκαλει spin-off τον τιτλο. Μαλιστα θυμαμαι τους ιδιους τους ανθρωπους την Nintendo (Reggie κλπ) να λενε οτι ειναι το next big instalment στην σειρα, οτι βασιζονται στην συνεργασια με Team Ninja και οτι θεωρουν πως, μετα την Retro Studios, μπορει να δωσει ενα ακομα καλο Metroid.
Οπως ειπαμε και στο podcast, σημασια εχει να δουμε τον τιτλο ολοκληρωτικα, ή εστω σε demo. Ενα βιντεο ειναι, αν και ελπιδοφορο κατ' εμε.
Επισης, εαν θυμαμαι καλα Loggo, το Super Metroid και το Metroid Fusion (που εχω και πιο προσφατο) ειχε καποιες σκηνες αρκετα fast paced.
Συμφωνω οτι το gameplay και οχι το σεναριο ειναι αυτο που θα κρινει αν ο τιτλος ειναι κανονικο Metroid κι οχι spin off. Οντως δειχνει fast paced και στα gameplay footages εχουν δειξει κυριως action σημεια, ελπιζω να δουμε εμφαση και στο adventuring και το παιχνιδι να διατηρει το μοναχικο υφος που εχουμε συνηθισει.
Καλά η σεναριακή συνέχεια δε λέει κάτι, το αν ένας τίτλος είναι ή όχι spin off έχει να κάνει με τη gameplay λογική του.
Τι να σας πω ρε παιδιά, εγώ από τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο τίτλος για spin off άκουγα να μιλάει όλος ο κόσμος, που στη τελική είναι απόλυτα λογικό. Spin off δεν είναι μονάχα οι milking λογικές τύπου παίρνω τον Mario και τον βάζω να παίζει Golf και ποδόσφαιρο. Spin off είναι ταυτόχρονα κάθε τίτλος ενός franchise που μπορεί να παρεκκλίνει από τη κλασική λογική, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, με στόχο κυρίως τον πειραματισμό ή απλά τη δημιουργία μιας εναλλακτικής εμπειρίας μέσω του franchise. Έκτος από το Mario Party, spin off ήταν και τα Megaman X στα Megaman πχ. Τώρα αν τελικά δε το πάνε για spin off δε ξέρω, εγώ εκεί είχα μείνει.
Αν τελικά εκτός από το 2D, το οποίο και από μόνο του δε λέει κάτι, ο τίτλος όντως επιστρέφει σε μια εμπλουτισμένη λογική Super Metroid όπως λέει ο Ραμπίδης, τότε όντως έχουμε να κάνουμε με τίτλο της main σειράς. Πάντως, ποτέ, κανένα Metroid δεν είχε τόσο fast paced action κομμάτι.
Btw, το Metroid Prime, ειδικά το πρώτο, ήταν απόλυτα πιστό στη κλασική Metroid λογική και άσχετα από τι μπορεί να λέει ο κάθε hater που απέρριψε τη first person προοπτική πριν καν παίξει τον τίτλο, είχαμε να κάνουμε με μια απόλυτα πιστή μεταφορά της φόρμουλας του Metroid σε 3D. ίσως τη πιο πετυχημένη μετάβαση από 2D σε 3D μαζί με αυτή του Zelda.
Τέλος πάντων, μακάρι να είναι και ανώτερο των Super Metroid και Metroid Prime. Όπως είπα και πριν, τελικά δείχνει πολύ πιο ενδιαφέρον απ’ ότι περίμενα, ενώ από ένα γρήγορο search που έκανα για τη δομή του τίτλου, είδα τελικά ότι όντως πρόκειται για τίτλο της main σειράς. Εγώ είχα μείνει σ' αυτά που λέγανε περί έμφασης στο action κλπ. Τελικά μιλαμε για Metroid με τα όλα του.
Leave a comment: