Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XII International Zodiac Job System

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

G_0 μιας και το δικό μου PC είναι λίγο χρέπι, βάλε όταν μπορέσεις μια τα configuration για τον 0.9.7

Σε default, πάει λίγο αργά και σπάει σε σημεία ο ήχος.
    sigpic

Comment

Κάτσε, σε PC το παίζεις ή σε laptop; Δε γίνεται το PC σου (εκείνο που έπαιζε με τουλάχιστον medium το Crysis) να μην τρέχει καλά τον emulator.

Comment

Στο PC παίζω, απλά σε default σετάρισμα του emulator το FF τρέχει ένα κλικ πιο κάτω σε ταχύτητα και έχω αρκετά σπασίματα στον ήχο.
        sigpic

Comment

Με τι ανάλυση; Βασικά έμπα μσν .

Comment

Opa, egw twra phra empros, paizeis to FF12 IZJS Deus Dope? Kalh arxh!

Mallon sta eipe kai o Evans, alla egw to epaiksa sto Laptop opote gia na trexei kala evala aplws mikrh analysh kai den kserw kata poso eisai diatethimenos na paikseis to game me elafrws xeirotera grafika apo to PS2.

Apo ekei kai ystera perimenw entypwseis.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Epeidh thn prwth fora to teleiwsa xwris na kanw osa hthela na kanw kai epeidh to IZJS to ksanaksekinaw gia plaka, tha to paiksw kai egw oso me pernei.

Tha prospathisw afth th fora na kanw perissotera.
              Exw ena save state apo prin parw thn Penelo me ton Vaan sta 30 level kai tha synexisw apo ekei.
              "

Greek Gaming Videos

Comment

Ωραίος deus dope,την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.

Θέλω και εγώ να το ξεκινήσω σε κάποια φάση από την αρχή γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι που δεν είδα/έκανα επειδή η κυκλοφορία του συνέπεσε με εξεταστική για πτυχίο.Το τελείωσα αλλά δεν έβγαλα πολλά marks,προαιρετικά bosses κ.α και μου έχει μείνει απωθημένο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

τρομερη εκδοση, δεν το εχω παιξει το IZJS αλλα αν κρινω απο τις αλλαγες που εχω διαβασει ειναι το ''ff12 done right'' καποια στιγμη (σε καποια αλλη ζωη ισως) θα το ξαναπαιξω σιγουρα

αληθεια το εχει τελειωσει κανενας? στα trials εχει παει να μας πει την εμπειρια?

Comment

Ντάξει πήγα και το δοκίμασα στο PC του bro που έχει 4gb ram επάνω και την HD 5700 της Radeon και έμεινα κορόιδο. Μέχρι και το DKR στο Wii emu που εμένα σέρνει, εκεί πήγαινε σφαίρα και έδειχνε πανέμορφο. Παραγγελιά στο eshop αύριο πρωί πρωί!
                    sigpic

Comment

Egw to exw teleiwsei mia fora to IZJS alla den exw kanei polla prgmata, kyriws marks kai item hunting.
                      To paixnidi to epaiksa 90% me turbo button sto "ON", einai para poly ethistiko.
                      Ean to sinithiseis, meta to kanoniko game sou fenetai apistefta argo :/
                      Mono drawback einai oti antexw 2-3 wres to poly se turbo mode, zalizesai apo ena shmeio kai meta...
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
                        Ντάξει πήγα και το δοκίμασα στο PC του bro που έχει 4gb ram επάνω και την HD 5700 της Radeon και έμεινα κορόιδο. Μέχρι και το DKR στο Wii emu που εμένα σέρνει, εκεί πήγαινε σφαίρα και έδειχνε πανέμορφο. Παραγγελιά στο eshop αύριο πρωί πρωί!
                        Κάνε μου μία χάρη και γράψε μου ένα minifaq με το τι πρέπει να κατεβάσω και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω, pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase.

Comment

Originally posted by Evans View Post
                          Κάνε μου μία χάρη και γράψε μου ένα minifaq με το τι πρέπει να κατεβάσω και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω, pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase.
                          Αφού εσύ έχεις Wii τι καίγεσαι
                          sigpic

Comment

Βρε θα βοηθήσεις ή όχι;

Comment

Πάνε http://www.dolphin-emulator.com/ και κατέβασε τον emu σε πρώτη φάση. Από κάποιο τορεντάδικο βρες και κάποιο game. Ρυθμίσεις λογικά ΔΕΝ θα χρειαστεί να κάνεις στα settings του εμιουλάτορα με το τούμπανο PC που έχεις, αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα όμως με κάποιο game, στο forum του site έχει κάθε game ξεχωριστά με τις δικές του, όπου και εάν χρειάζεται, ρυθμίσεις.

Στο θέμα του gamepad τώρα είναι πίκρα η φάση. Ναι μεν σετάρεις κανονικά το ps2/xbox controller που έχεις για PC στο Gamecube controller config, όμως δεν αποκρίνεται στα παιχνίδια του Wii. Εγώ αναγκαστικά σέταρα στο 360-like gamepad που έχω τις ρυθμίσεις ενός Wiimote και βγήκε ένα ότινάναι interface με τον δεξί π.χ. αναλογικό να έχει το ρόλο του tilt για τις ανάγκες του Donkey Kong. Σε tutorial πάντως είδα υπάρχει συμβατότητα του emulator με κανονικό Wiimote οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

sigpic

Comment

Ολα ειναι στο site του Dolphin (προτεινομενα settings για καθε τιτλο κτλ), τι παραπανω να σου πει και ο d0pe, ριξε μια ματια εχουν κανει φοβερη δουλεια οι ανθρωποι εκει.
                                ΕDIT: τελικα με προλαβε κιολας ο d0pe στο reply.

Comment

Working...
                                X