Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XII International Zodiac Job System

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    Ωραίος deus dope,την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.

Θέλω και εγώ να το ξεκινήσω σε κάποια φάση από την αρχή γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι που δεν είδα/έκανα επειδή η κυκλοφορία του συνέπεσε με εξεταστική για πτυχίο.Το τελείωσα αλλά δεν έβγαλα πολλά marks,προαιρετικά bosses κ.α και μου έχει μείνει απωθημένο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Epeidh thn prwth fora to teleiwsa xwris na kanw osa hthela na kanw kai epeidh to IZJS to ksanaksekinaw gia plaka, tha to paiksw kai egw oso me pernei.

Tha prospathisw afth th fora na kanw perissotera.
    Exw ena save state apo prin parw thn Penelo me ton Vaan sta 30 level kai tha synexisw apo ekei.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Opa, egw twra phra empros, paizeis to FF12 IZJS Deus Dope? Kalh arxh!

Mallon sta eipe kai o Evans, alla egw to epaiksa sto Laptop opote gia na trexei kala evala aplws mikrh analysh kai den kserw kata poso eisai diatethimenos na paikseis to game me elafrws xeirotera grafika apo to PS2.

Apo ekei kai ystera perimenw entypwseis.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Με τι ανάλυση; Βασικά έμπα μσν .

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Στο PC παίζω, απλά σε default σετάρισμα του emulator το FF τρέχει ένα κλικ πιο κάτω σε ταχύτητα και έχω αρκετά σπασίματα στον ήχο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κάτσε, σε PC το παίζεις ή σε laptop; Δε γίνεται το PC σου (εκείνο που έπαιζε με τουλάχιστον medium το Crysis) να μην τρέχει καλά τον emulator.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    G_0 μιας και το δικό μου PC είναι λίγο χρέπι, βάλε όταν μπορέσεις μια τα configuration για τον 0.9.7

Σε default, πάει λίγο αργά και σπάει σε σημεία ο ήχος.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    omg, τωρα προσεξα το θεμα, ground δεν ξερω αν το θυμασαι σου ειχα πει για τον τιτλο στο msn την πρωτη μερα που εσκασε η μεταφραση
    δεν εχω βρει χρονο να το βαλω με την πρωτη ευκαιρια θα γινει το εγκλημα
    ειχα τους ενδιασμους μου για δευτερο playthrought μιας και ειχα παιξει to death το πρωτοτυπο
    αλλα με τις αλλαγες που εχει υποστει και με τα extras πρεπει να παιχτει

κοιταγα ολες τις αλλαγες εδω και επαθα πλακα, ημουν ενημερος για τις βασικες αλλαγες (new job system,trial mode) αλλα για καποιες μικροτερες οχι (new weapons!!)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Gameplay wise EINAI to kalytero FF me anesh panw apo ta alla outws h allws.

Egw eimai 35 level me olous, skopeva na to synexisw, alla empleksa ligo me to FF14 kai psaxnomai akomh

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν ήταν random, αλλά είχαν τα δικά τους gambits με συχνά πολύ δύσκολες απαιτήσεις.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μόλις πέρασα το Raithwall's Tomb. Έβγαλα και το optional boss( Demon Wall nr 1) Βασικά τα quickenings μου φάνηκαν πάρα πολύ χρήσιμα. Με 2 combos από quickenings δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να πάρει το Demonsbane γιατί δεν υπάρχει στο chest. Αντ'αυτού έχουν βάλει ένα Scathe mote. Oh well. Τελικά την Ashe την έκανα Black Mage και ελπίζω να μου χρησιμεύσει αργότερα μιας και προς το παρόν η Fran αποδεικνύεται απίστευτα καλός χαρακτήρας σαν Red Mage. Βέβαια και οι Vaan( Knight), Balthier( Samurai), Basch( Uhlan) δεν αφήνουν τίποτα όρθιο σαν τριάδα. To party μου είναι στα 23-25lvl. Επίσης από όσο είδα μιας και πήρα το πρώτο μου Esper μπορείς πλέον να τα ελέγχεις και να κάνεις άνετα τις κινήσεις τους( νομίζω στο κανονικό 12 ήταν random το αν θα κάνουν την ειδική τους κίνηση) Gameplay wise ίσως το καλύτερο FF που έχω παίξει...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O Straier exei dikio, eksaplwsou ligo

Leave a comment:

• straier
    replied
    ενώ μόλις πήρα Penelo και Ashe και μάλλον θα είναι White Mage η πρώτη( το είχα επιλέξει ήδη νομίζω xD) και την Ashe τη βλέπω κι αυτή Knight... αν και το σκέφτομαι...
    Γνώμη μου είναι αλλά δε λέει να έχεις δύο χαρακτήρες με την ίδια κλάση. Βάλε ποικιλία να δεις και πιο πολλά skills.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κι εγώ ο βλαξ είπα να παίξω Mass Effect 2 αντί για το FFXII IZJS . Α ρε Burai, φωτιές βάζεις, φωτιές .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To mono arnhtiko pou mporw na vrw sto game einai oti pleon polla spells kai abilities vriskontai se Boxes kai oxi se magazia, pragma pou den vohthaei kai poly sthn apokthsh tous.

Leave a comment:

Working...
X