Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 5
Collapse
X
-
i gineka sto video tou re 5 sto telos nomizo pos ine i alexia tou code veronica kai kati allo elpizo auti tin fora o wesker na sinantithi me ton chris ke ohi na vazi allous na kanoun tis doulies tou opos tin ada episis kalo tha itan an valoun epilogi deuterou pekti opos to re1 ke to remake sto cube to gameplay tou re4 den itan survival horror itan shooter ehete di to prototipo re4 pou to ekanan cancel?makari na to evgalan ekino.
-
Sorry for ruining the party αλλα...................... τοσες φορες το εχω πει και το λενε ποτε ποτε και αλλοι αλλα μαλλον θα γινω ο κακος της υποθεσης παλι:
ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 5-5 ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.
HYPERLINKS ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ;
Leave a comment:
-
Kαι ναι λοιπόν, για να πουλήσει ενα παιχνίδι στην Αμερική ο ήρωας πρέπει να είναι γιός του Marcus Fenix και του Kratos!
Θεε μου τι κάναν στον Chris; :blink:
Ειναι και υπερμεγέθη τα μπράτσα είναι και δυσανάλογα. Mήπως είναι παρενέργεια απο T-Virus;
Leave a comment:
-
Ε αυτή, τα έχω μπερδέψει.
Σίγουρο είναι πως είναι η γυναίκα του Birkin.
Leave a comment:
-
Ούψ, λάθος, είναι η Sofia Birgin, γυναίκα του Birgin που έφτιαξε τον G-Virus.
[/b]
Annette Birkin παρακαλώ...
Leave a comment:
-
Ούψ, λάθος, είναι η Sofia Birkin, γυναίκα του Birkin που έφτιαξε τον G-Virus.Θυμήθικα πως στο εν λόγο περιοδικό είχα διαβάσει και οτι η μυστιριώδης κοπέλα στο τέλος του Trailer, είναι η μάνα της Lisa Trevor (από RE 1 Remake, GameCube)
[/b]
Leave a comment:
-
Mάλλον δεν θα κινήτε, και από το βίντεο έγινε κατανοητό αυτό, αλλά και την σύσταση του RE θα χαλούσε, θα γινόταν εντελώς action.
Πολύ φουσκωτός έγινε ο Chris!
Πάντως είναι better than ever, στο RE1 και CV δεν τον πήγαινα, πολύ μπόμπιρας.
Leave a comment:
-
Χμμ απο το βίντεο που είχε δείξει πριν καιρό η Capcom εμένα μου φαίνεται οτι η κατάσταση θα είναι παρόμοια με αυτή του Resi4, δλδ είτε θα τρέχεις να γλυτώσεις, είτε θα πυροβολείς και όποιον πάρει ο χάρος!! Εμένα προσωπικά αυτό δεν με χαλάει ;) Βέβαια και αν αποφασίσουν να το αλλάξουν πάλι δεν με χαλάειΣτο RE5 θα υπάρχει δυνατότητα να κινείτε ο ήρωας και να πυροβολεί συγχρώνος ή η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει στο RE4;[/b]
Τέσπα το βίντεο εδώ
http://www.gametrailers.com/player/22801.html
Πάντως αυτό μαζί με το Ninja Gaiden 2 είναι τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια για μένα
Leave a comment:
-
Πω κοιτάξτε γραφικάρες:

Στο RE5 θα υπάρχει δυνατότητα να κινείτε ο ήρωας και να πυροβολεί συγχρώνος ή η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει στο RE4;
Leave a comment:
-
Θυμήθικα πως στο εν λόγο περιοδικό είχα διαβάσει και οτι η μυστιριώδης κοπέλα στο τέλος του Trailer, είναι η μάνα της Lisa Trevor (από RE 1 Remake, GameCube)
Leave a comment:
-
Εμενα η καμερα στο 4 μου αρεσε παρα πολυ...γενικα ευνοουσε το interactivity , σιγουρα στο να βλεπεις τι γινεται μπροστα σου αλλα και στις προκαθορισμενες σκηνες. Και η ''καμερα'' (μαλλον οπτικη ληψη καλυτερα) των 3 πρωτων αλλα και του veronica ηταν πολυ καλες ''ατμοσφαιρικα'' αλλα στο 4 βοηθουσε στο να ειναι καλυτερος ο τιτλος (εδινε πιο πολλες προοπτικες στο gameplay). Στο 5 καποια στιγμιοτυπα εφερναν πολυ στο 4 (βασει του βιντεο) αλλα λογω τεχνολογιας φαινεται ετη φωτος μπροστα.
Leave a comment:
-
Η καμερα απο μονη της δεν ηταν απαραιτητα κακη. Ηταν διαφορετικο παιχνιδι κι ισως ηταν καλυτερα ετσι. Μου την εσπαγε ομως ο χειρισμος του. Κατι δε με βολευε. Επρεπε να σκεφτομαι με βαση τον χαρακτηρα κι οχι τη καμερα. Απ'την αλλη αν ηταν camera-relative θα υπηρχε προβλημα κατα τη μεταβαση απο background σε background.
Leave a comment:
-
Άντε να βγει και ας έχει ότι κάμερα θέλει, έχουν λείψει απ' τον χώρο παιχνίδια σαν αυτό και το Silent Hill :ninja:Pantos paidia tha goustara na evgene ena Resident Evil me Camera tritou prosopou opos to 0,1,2,3. Ksenerono me tin idea tou 4 kai tou 5, mou fenete san shout em up.
[/b]
Leave a comment:
Leave a comment: