Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DiscipleInAgony
    replied
    H Capcom κανει remakes και ports, οχι downgrades.
    [/b]
    Στα διαλείμματα δίνει και ένα από τα πιο ιδιαίτερα και άξια original ips της νέας γενιάς , το Zack n Wiki, και μεταφέρνει αποκλειστικότητες του ps3 στο Wii, με έναν τίτλο, να δεις πως τον λένε...Δεν θυμάμαι, αν και κάποτε πανηγύριζα για αυτόν..

Πέρα από την πλάκα με ένδυση αλήθειας, και εγώ συμφωνώ πως η μεταφορά στο wii δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός τόσο για μας όσο και για την κάθε εταιρεία..
    Προσωπικά, θα προτιμούσα ένα resi 4.5 ας πούμε φτιαγμένο εξολοκλήρου και από μηδενική βάση για το wii, παρά ένα downgraded port...

Leave a comment:

• FiOth
    replied

Θα ηταν κριμα να χαλασουν οπτικα το πιο ομορφο τεχνικα παιχνιδι που εχουν φτιαξει ποτε και ενα απο τα καλυτερα που εχουμε δει ως τωρα για κατι τετοιο...

Every game should be played the way it was meant to be.
    [/b]
    Σωστος ο Xeno,αν και ισως παραβλεπεις ενα χαρακτηριστικο της εταιριας:Απασχολει πολλους δημιουργους στους οποιους αρεσει ο πειραματισμος.Σιγουρα πολλοι απο αυτους θα θελουν να "παιξουν" με το Wiimote και με το ενδεχομενο καλων πωλησεων στον οριζοντα...ξερουμε πως καταληγει συνηθως.

Leave a comment:

• Xeno
    replied

Θα ηταν κριμα να χαλασουν οπτικα το πιο ομορφο τεχνικα παιχνιδι που εχουν φτιαξει ποτε και ενα απο τα καλυτερα που εχουμε δει ως τωρα για κατι τετοιο...

Every game should be played the way it was meant to be.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Η αναμονη συνεχιζεται σταθερα...

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    O Chris επιτέλους έγινε άντρας.....Αλλά αυτό το σήμα ρε φίλε που έχει στην στολή του από το Raccon City κάποτε πρέπει να το βγάλει δεν έχει ενημερωθεί πως η πόλη δεν υπάρχει πια.

Πραγματικά όποιος πιστεύει ότι το παιχνίδι δεν 8α βγει και για Wii που μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται πιστεύω πως πρέπει να περιμένει λίγο πριν το ξαναπεί.Η Capcom δεν νομίζω να την χαλάσει να κάνει ένα Wiimake του τίτλου για το Wii το συνηθίζει άλλωστε.

Πάντως αυτές οι εικόνες μας στις δείχνουν εδω και 2 χρόνια τίποτα καινούργιο θα δείξουν επιτέλους.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Συμφωνώ απολύτως.. Το 4 έφερε κάτι νέο στην σειρά και ξετρέλανε τους πάντες. Αν γυρνούσαν στο στυλ των παλιών, όσο όμορφο και να ήταν, κανένας δεν θα το έπαιζε..
    [/b]
    Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Ο τιτλος θα συνεχισει τη λογικη του 4,εξερευνηση σε τριτο προσωπο και μαχες σε δευτερο.Το καλυτερο που εχουν να κανουν κατα τη γνωμη μου μιας κι αυτη η φορμουλα ειναι ικανη να προσφερει πολλες συγκινησεις και παρεχει περιθωρια βελτιωσης και πειραματισμου.Απο την παλια γενια RE εχουμε δει πολλα,ας εξερευνησουμε και τις δυνατοτητες της νεας.

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Χμμ απο το βίντεο που είχε δείξει πριν καιρό η Capcom εμένα μου φαίνεται οτι η κατάσταση θα είναι παρόμοια με αυτή του Resi4, δλδ είτε θα τρέχεις να γλυτώσεις, είτε θα πυροβολείς και όποιον πάρει ο χάρος!! Εμένα προσωπικά αυτό δεν με χαλάει ;) Βέβαια και αν αποφασίσουν να το αλλάξουν πάλι δεν με χαλάει
    Τέσπα το βίντεο εδώ
    http://www.gametrailers.com/player/22801.html
    Πάντως αυτό μαζί με το Ninja Gaiden 2 είναι τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια για μένα
    [/b]
    Συμφωνώ απολύτως.. Το 4 έφερε κάτι νέο στην σειρά και ξετρέλανε τους πάντες. Αν γυρνούσαν στο στυλ των παλιών, όσο όμορφο και να ήταν, κανένας δεν θα το έπαιζε..

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Και μονο το οτι βελτιωσαν τα αυτια σε σχεση με το Code Veronica ειναι μεγαλο +.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    +1

Leave a comment:

• swordmaster
    replied
    O Chris ήταν φλώρος σκέτος στα προηγούμενα RE, αν και τώρα το παρατραβήξανε, είναι έτη φωτός καλύτερα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Θεε μου τι κάναν στον Chris; :blink:
    Ειναι και υπερμεγέθη τα μπράτσα είναι και δυσανάλογα. Mήπως είναι παρενέργεια απο T-Virus;
    [/b]
    Nαι πολύ φουσκωμένος είναι και δεν μου αρέσει και πολύ η νέα του εμφάνιση. Βέβαια τα RE ήταν ανέκαθεν αμερικανιά...

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Τα γραφικά είναι όντως άψογα, περιμένω demo (δεν το κόβω όμως), έστω και ένα νέο trailer.[/b]

Σιγουρα κατι θα βγει στο Live αργα ή γρηγορα...

Leave a comment:

• jbk666
    replied
    Sorry for ruining the party αλλα...................... τοσες φορες το εχω πει και το λενε ποτε ποτε και αλλοι αλλα μαλλον θα γινω ο κακος της υποθεσης παλι:

ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 5-5 ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

HYPERLINKS ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ;

[/b]
    Εμένα μου αρέσουν όπως είναι οι εικόνες αν και έχω Dual ISDN (Δεν έχουμε DSLAM στο χωριό μου)
    Αλήθεια σε χωριό μένω. B)

Leave a comment:

• swordmaster
    replied
    όχι αν οι οπαδοί Nintendo είναι και 360 φανς, ΛΟΛ !!!

Τα γραφικά είναι όντως άψογα, περιμένω demo (δεν το κόβω όμως), έστω και ένα νέο trailer.

@Albert Wesker: το RE5 θα ακολουθήσει τα χνάρια του 4, αν και δεν ξέρω πόσο πιστά, αλλά κλασσικό horror survival δεν περιμένω, πάλι στην ένταση και το άγχος θα ποντάρει.

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    υπερβολικα ρεαλιστικα γραφικα εχει, κριμα που δεν κυκλοφορει για wii, αλλο ενα παιχνιδι που δυστηχως οι οπαδοι της Νιντεντο θα χασουν.

Leave a comment:

Working...
X