Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FiOth
    replied
    Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά στα γραφικά του RE4 στις δύο κονσόλες. Απλώς η έκδοση του Gamecube έχει καλύτερα γραφικά.
    [/b]
    Οχι BigBOSS η εκδοση του PS2 ειχε ελεηνα γραφικα σε σχεση με του κυβου.Λυπαμαι.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Επομένως η διαφορά είναι τεράστια αν αναλογιστούμε το συγκεκριμένο.
    [/b]
    Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά στα γραφικά του RE4 στις δύο κονσόλες. Απλώς η έκδοση του Gamecube έχει καλύτερα γραφικά. Σκεφθείτε κάτι πριν το πετάξετε.

ναι ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε ότι το ps2 είναι κατώτερο τεχνολογικά του Κύβου.
    [/b]
    Όχι όμως όσο τεχνολογικά κατώτερο είναι το wii (που είναι ......................10 έτη φωτός πίσω.................................

.........................20 έτη φωτός πίσω.........................30 έτη φωτός πίσω..................................
    .........................40 έτη φωτός πίσω..........................απελπίστηκα......... ................................. )απο το ps3, για αυτό μια έκδοση του ίδιου παιχνιδιού στις δύο κονσόλες (ακόμη και αν το wii αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του) θα έχει - μπορεί να έχει τεράστια, χαώδη διαφορά. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί για ένα game που βγήκε σε ps2 και gamecube.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Nαι αλλά επειδή έχουμε δει games όπως god of war θα έπρεπε να περιμένουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα, από την στιγμή μάλιστα που βγήκε στο ps2 8 μήνες μετά τον κύβο αλλά τπτ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ναι ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε ότι το ps2 είναι κατώτερο τεχνολογικά του Κύβου.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    lol ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο.Ο Akira Gr είπε κάτι που κανένας δεν το έπιασε.Το resi4 στο playstation2 βγήκε κάποιους μήνες μετά του cube που σημαίνει αιώνες αν μιλήσουμε για γραφικά.Το resi4 στο ps2 όχι μόνο δεν κατάφερε να αποδώσει ίδια ή καλύτερα γραφικά αλλά ήταν αρκετά κατώτερα δεδομένου του χρονικού ορίου σε σχέση με την έκδοση του κύβου.Επομένως η διαφορά είναι τεράστια αν αναλογιστούμε το συγκεκριμένο.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    O ήρωας λες και έχει πρισμένα μπράτσα !

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Βασικα μια απορία έχω φίλε Akira
    lthough the game garnered much interest among Resident Evil fans, Capcom did not present any footage or information about Resident Evil 5 at E3 2006.[7] Capcom revealed a brief new trailer for the game at E3 2007.[8] They concluded the screening by stating Resident Evil 5 will not be released anytime in 2007.[8] The full E3 trailer for the game became available on the Xbox 360 Marketplace and PlayStation Network Store on July 26, 2007.[/b]
    Αυτό το αναφέρεις για ποιό λόγο?? in-game footage του παιχνιδιού έχουμε δει το ξαναλέω, λίγο αλλά έχουμε δει στο extended video της Ε3 2007. Αν το αναφέρεις για κάποιον άλλο λόγο τότε ζητώ συγνώμη προκαταβολικά ;)
    Το βιντεο εδώ
    http://www.gametrailers.com/player/22801.html

The trailer shows in-game footage!!!
    source: Pilgrim B)

Aπο κει και πέρα τα υπόλοιπα είναι απόψεις και απο μένα απόλυτα σεβαστές. Προσωπικά μου άρεσε το Resi 4 wii edition αλλα δεν μπορώ να κατηγορήσω τον link επειδή περίμενε να δει κάτι διαφορετικό η δεν τον ικανοποίησε αυτο που έπαιζε (Μα τι noob!!! ) γούστα είναι αυτά ;)

Ρε παιδιά όλο με τα γραφικά ασχολείστε του RE4 στα GC και PS2 και όχι με το RE5!
    [/b]
    Και ποιός είσαι εσύ που ποστάρεις απο τον υπολογιστή του BB??

Leave a comment:

• Getta Robo
    replied
    Bigboss με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να βγαινουν παιχνιδια σε κονσολες, παρα μονο σε pc.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ρε παιδιά όλο με τα γραφικά ασχολείστε του RE4 στα GC και PS2 και όχι με το RE5!

Ναι το RE4 στο GC είχε καλύτερα γενικά, και μόνο (σε καμιά περίπτωση μέρα με τη νύχτα), γραφικά από την έκδοση του PS2 αλλά ταυτόχρονα και τα γραφικά της έκδοσης του RE4 στο PS2 δεν ήταν από τα καλύτερα γραφικά της κονσόλας. Το PS2 με άλλα games πχ τα God of War έχει κάνει φοβερά πράματα στον τομέα των γραφικών. Αν η Capcom ήταν πιο σοβαρή στη μεταφορά του RE4 στο PS2 τότε αυτή η έκδοση θα είχε πολύ καλύτερα γραφικά.

Τίτλοι όπως το RE5 άρχισαν να αναπτύσσονται τέλη 2005 και τότε οι συνθήκες της αγοράς ήταν σαφώς διαφορετικές από τις σημερινές...επίσης μην ξεχνάμε πως τότε δεν υπήρχαν γνωστές πληροφορίες για το...άγνωστο τότε ''revolution'' που περιβάλλονταν από μυστήριο κι ερωτηματικά.
    Η Capcom λοιπόν με τα τότε δεδομένα έστησε τον τίτλο εξαρχής επάνω σε hardware τύπου Χ360-PS3.[/b]
    Εγώ παντως δε θα ήθελα όλα τα μεγάλα franchise να είναι υποβαθμισμένα σε περίπτωση που βγαίνουν και σε hardware οχταετίας, δηλαδή έλεος. Τώρα άμα γίνει μεταφορά του RE5 στο Wii (μάλλον απίθανο), αυτή η έκδοση κατά τη γνώμη μου θα είναι ΠΟΛΥ πετσοκομμένη, με ένα σωρό συμβιβασμούς, για τους λόγους που είπε ο Link, και για να το θέσω και αλλιώς σκεφθείτε μια έκδοση του Oblivion ή του GTAIV ή του Uncharted (γκλουπ) --κάποια παραδείγματα-- στο wii ΕΛΕΟΣ!

Akira συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, η έκδοση του Resident Evil 4 στο PlayStation 2 είναι αδιαμφισβήτητα κατώτερη από αυτή του GameCube, αλλά σε καμία περίπτωση η μέρα με τη νύχτα ή ΑΘΛΙΑ.Τι σχέση έχει η διαφορά ποιότητας στο οπτικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε έναν τίτλο PS2 και GameCube, με τη διάφορα ανάμεσα σε PS3 και Wii, μη κάνουμε θέμα τα αυτονόητα πια.[/b]
    Ακριβώς.

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    Το παραπάνω video μιλάει για μένα....Δεν ασχολούμαι άλλο.

A PlayStation 2 port of Resident Evil 4 was released in America on October 25, 2005. A handful of critics stated that the PlayStation 2 version's graphics were inferior to those of the GameCube, however some felt that the exclusive features made up for these shortcomings.[20]

Additionally, almost all the GameCube’s real-time cut scenes were converted into FMV movie files in order to maintain a better quality on the lower-spec PS2. In other words, the player’s character will appear (in higher-polygon GameCube model) wearing their default costume, regardless of which accessories or outfits were actually chosen. The gameplay balancing present in the PAL GameCube version applies to the PlayStation 2 version as well (though the North American release has no Easy option).[citation needed]

Voices and sound effects quality outside of the cutscenes had been reduced due to audio RAM constraints.[citation needed]

A second special-edition chainsaw-controller was also made for the PlayStation 2 version. This controller featured motion sensing (for using the chainsaw) and the ripcord itself doubled as the Start button. The controller is designed for PS2 and PC and therefore comes with a PS2 controller-to-USB adaptor, meaning it can still be used on a PlayStation 3. The adaptor is also useful for Guitar Hero controllers, among other things.

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    εκτος απο το οτι λειπουν καποια εφφε και οτι τα χρωματα στην εκδοση του gamecube ηταν λιγο πιο ζωντανα, που την ειδες την τρελη διαφορα? εγω εχω παιξει το παιχνιδι και στις τρεις κονσολες και δεν προσεξα ποτε αυτο το τεραστιο χασμα που αναφερεις φιλε, AkiraGr.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ακριβως τα ειδα και τα 2, δεν ειχαν τρελες διαφορες. Τοσο δυσκολα ελληνικα μιλαμε;

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    το μόνο σίγουρο είναι καταλαβαίνεις ότι νομίζεις ότι καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα συνεννόησης είναι θέμα προκατάληψης και από αυτή διαθέτεις άφθονη.

FlashBack memory:Rambidis at my house μαζί με Βίκτωρα,Tsab,Inboy κάνοντας comparison Re4 Ps2 Vs GC αφού οι περισσότεροι έλεγαν ότι το παιχνίδι είναι ίδιο με του GameCube σε γραφικό επίπεδο βγάζοντας με για άλλη μία φορά τον παράλογο της υπόθεσης μετά από 3 χρόνια παραδέχτηκαν οι περισσότεροι πως είχα δίκιο.

Μου αρέσει που προσπαθώ να βγάλω και άκρη common sense is dead we made room for public opinion....
    Rest my case.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Θελω να βγει port του RE5 στο Wii και να μας λες μετα οτι ειναι ιδιο με το 360. Τεσπα δεν υπαρχει συνεννοηση, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Leave a comment:

• AkiraGrbanned
    replied
    To resident στο Wii το είχε πάρει ο Βαγγελάκης πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε από πλαίσιο και το έφερε σπίτι μου όπου και μου το άφησε για μια βδομάδα περίπου όπου και το έλιωσα και στο Wii τεκμηριωμένο και αυτό.
    Και από ένα port δεν έχω απαιτήσεις πόσο μάλλον αν έβγαινε και budget price και Ευρώπη διότι στον υπόλοιπο κόσμο βγήκε στα 30 δολάρια.

Έλα να μου πεις τα ίδια στο επόμενο resident του wii και άμα δούμε τα ίδια ο πρώτος είναι που θα τους κράξω όπως και προετοιμάζομαι να κάνω άμα και το Resident Evil Zero δεν είναι με τον μηχανισμό του Resident Evil 4 δηλαδή remake με 3d μηχανή γραφικών 4 και κάμερα 3/4 πίσω από τον χαρακτήρα.

Πάντως δεν σχολίασες το συγκριτικό video GC Vs PS2 Resident Evil 4 να μου πεις γραφικώς που στέκονται οι δύο εκδόσεις.
    Τελικά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς πόσο δίκιο έχεις...

Leave a comment:

Working...
X