Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 5
Collapse
X
-
Ε;
Anyway, το προσπερναμε.
Ενας διαφορετικος χειρισμος δε θα κανει το παιχνιδι πιο GoW-alike κατ' εμε.
Οσο action ηταν το 4, μαλλον θα ειναι και το 5. Τι κι αν μου προσφερουν πιο ευελικτο χειρισμο;
Αν θελετε αγωνια και συγκινησεις να βαλουμε το scheme του RE1... Oh the horror....
Leave a comment:
-
Εγώ έχω ανάμικτα συναισθήματα, από τη μια είναι θετικό γιατί το παιχνίδι στο σύνολό του θα γίνεται πιο ευέλικτο με πιο πολυμορφική διάσταση. Ακόμα και στο Resident Evil 4 υπήρχαν σημεία που η προσέγγιση του τίτλου παραήταν Action για το control scheme που είχε επιλέξει η Capcom. Από την άλλη, ένα Gears like control πάει τη σειρά ακόμα πιο κοντά στο action genre, απ΄ όσο έχει ήδη πάει.
Leave a comment:
-
Θετικο μου ακουγεται...ειναι καλο να συνεχιζει ενα franchise να προχωρα με νεες προσθηκες κι οχι απλα να βελτιωνει την ηδη υπαρχουσα φορμουλα.Resident Evil 5 to get 'Gears-like' Controls
http://xbox360.ign.com/articles/906/906950p1.html
[/b]
Leave a comment:
-
Resident Evil 5 to get 'Gears-like' Controls
http://xbox360.ign.com/articles/906/906950p1.html
With Takeuchi referring to the new system as similar to Gears of War, expect a new duck and cover system to replace the classic Resident Evil style of stop and shoot. How the changes will affect the slow tension engendered by the older system that's been a series staple remains to be seen, but we'll be bringing you full impressions from the Tokyo Game Show this October. [/b]
Leave a comment:
-
Θεός όπως πάντα xD .όπου όλοι οι χωρικοί τρέχανε απάνω σου λες και είσαι ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα [/b]
Leave a comment:
-
Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι δε θα έβαζαν τη δυσκολία που αναδεικνύει καλύτερα την A.I. εκείνοι που έκαναν την μικρή αυτή παρουσίαση. Κακώς αλλά αν είναι έτσι μικρό το κακό...
Καλά στο easy το Halo 3 τερματίζεται με melee μόνο!
Leave a comment:
-
Παίδες σοβαρά τώρα όταν καθήσετε να το τελειώσετε στο πιθανό Professional επίπεδο δυσκολίας που θα έχει το παιχνίδι όπως έγινε και με το RE 4 όπου όλοι οι χωρικοί τρέχανε απάνω σου λες και είσαι ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα και με 2 ή 3 απλά χτυπήματα έβλεπες τον ουρανό με τ'άστρα θα νιώσετε και A.I και πρόκληση.Όπως και το RE 4 πιστεύω ότι το Normal mode δεν θα παρουσιάσει πολλές δυσκολίες (εκτός ορισμένων σημείων) αλλά στο PRO η όλη εμπειρία και πρόκληση αλλάζει επίπεδο και η αγωνία βαράει ταβάνι.Ύπο αυτό το πρίσμα το RE 5 θα δίνει ρέστα διαφορετικά υπάρχει και το easy όπως είναι και στα Halo series...
- Ρε συ φίλε τι πανεύκολο το Halo 3, χάλια A.I και είναι πολύ μικρό παιχνίδι.
- Σε τι δυσκολία το έβαλες?
- Easy.
- Α καλά τραγούδα τώρα... :blink:
Leave a comment:
-
Λέτε να μαζέψουμε χρήματα, να αγοράσουμε τα Halo, και να τους τα στείλουμε για να καταλάβουν τι πάει να πει A.I?

Σκεφτείτε τους εχθρούς στο Resident Evil 5 να ρίχνουν βόμβες με ακρίβεια και να τρέχουν σαν Grants φωνάζοντας "He is here! I killed the monster! AAARGH!!! Don't kill me!".
Leave a comment:
-
Δε μου άρεσε καθόλου το γεγονός ότι οι έστω χαμηλής νοημοσύνης εχθροί είναι τρομερά ευέλικτοι και γρήγοροι, κάνουν τα ίδια άλματα με τον χαρακτήρα αλλά όταν έρθει η ώρα να χτυπήσουν απλώς κάθονται... Δεν είναι κάπως αντιφατικό αυτό; Ειδικά σε ένα σημείο όπου είχε περικυκλωθεί ο τύπος και βγήκε ατσαλάκωτος ήταν απαράδεκτο. Gimme some real threats please!
Leave a comment:
-
Φυσικά και θα το παίξουμε κάμποσες φορες.
Αν πρόσεξες αναφέρονται περισσότερο για την κοπέλα, και όχι για τους εχθρούς.Γιατί κριτικάρουμε την Α.Ι. σε ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι σου επιτίθενται εχθροί χαμηλής νοημοσύνης;
[/b]
Leave a comment:
-
Γιατί κριτικάρουμε την Α.Ι. σε ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι σου επιτίθενται εχθροί χαμηλής νοημοσύνης;
Leave a comment:
-
sigoura tha pexoumeΜη φοβαστε παικτουρες μου, ειναι δεδομενο πως θα το τελειωσω καμια 15αρια φορες οπως και το προηγουμενο οποτε θα εχω χρονο για ενα playthrough με οποιον εχει ορεξη ;) .
[/b]
Leave a comment:
Leave a comment: