Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AkiraGrbanned
    replied
    Πολλα animations ειναι ολοιδια με τα αντιστοιχα του RE4 αγαπητε μου, το ζητημα ειναι πω ετσι οπως το πανε το κοβω να αφηνουν και το clipping ως ειχε...ελπιζω οχι, κατα τα αλλα το παιχνιδι εχει αδιανοητα γραφικα.
    [/b]
    Ειναί ακριβώς η ίδια μηχανή με το 4 με high resolution texture, διαμορφωμένη για Dx9 PC based. Ιξού και τα animation που είναι ολόιδια ακόμα και το level desigh (μικροί διάδρομοι,ίδιες τοποθεσίες) ακόμα και οι φυσικές είναι ίδιες(βαρέλια,βαρύτητα εχθρών).

Αυτό δεν είναι κακό και στο κάτω κάτω την μηχανή την έφτιαχναν 5 χρόνια μην πάει χαμένη.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Ανυπομονώ, κάθε trailer με κάνει να το θέλω πιο πολύ.
    Φαίνεται να έχει πολύ περισσότερους εχθρούς και είναι αρκετά γρήγοροι.
    Παρατηρήσατε οτι όταν πέφτουν νεκροί, είναι ολόιδιο animation με του RE4;
    [/b]
    Πολλα animations ειναι ολοιδια με τα αντιστοιχα του RE4 αγαπητε μου, το ζητημα ειναι πω ετσι οπως το πανε το κοβω να αφηνουν και το clipping ως ειχε...ελπιζω οχι, κατα τα αλλα το παιχνιδι εχει αδιανοητα γραφικα.

Leave a comment:

• swordmaster
    replied
    Ανυπομονώ, κάθε trailer με κάνει να το θέλω πιο πολύ.
    Φαίνεται να έχει πολύ περισσότερους εχθρούς και είναι αρκετά γρήγοροι.
    Παρατηρήσατε οτι όταν πέφτουν νεκροί, είναι ολόιδιο animation με του RE4;

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Ευχαριστω για το link pilgrim .

Για τον τεχνικο τομεα δεν υπαρχει λογος να πουμε κατι, ο τιτλος φαινεται κι ακουγεται απιστευτος.Απο τις προσθηκες που διακρινουμε πρεπει να πω πως το stomp απλα γαμει (επιτελους μπορεις να τους αποτελειωσεις οταν ειναι κατω χωρις να χρειαστει να ξοδευσεις πυρομαχικα ή να τους σφαζεις επι ενα λεπτο με το μαχαιρι) καθως και πολυ καλη ιδεα θεωρω τα assists μεταξυ των χαρακτηρων (ελπιζω να εχει και πιο kinky staff περα απο τα αλματα κτλ).Η Sheva επεισης ειναι...καυτη σα την ερημο ;) .

Σε γενικες γραμμες δε δειχνει τοσο φρεσκο οσο το RE 4 (πραγμα απολυτα λογικο) αλλα μπορει καλλιστα να αποδειχθει ανωτερο (λιγακι δυσκολο βεβαια).Ο τιτλος νομιζω θα μπορουσε να χρησιμοποιησει λιγακι μερικους run 'n gun μηχανισμους, το να πρεπει να σταματας για να ριξεις ειναι καπως ενοχλητικο (ποιος ο λογος με ενα 9mm;) ομως ολα αυτα ειναι μικρες λεπτομεριες...ο Μαρτιος φαινεται πολυ μακρια...

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    http://kotaku.com/5033318/resident-evil-5-ps3-gameplay
    MUST!!!

Leave a comment:

• wesker
    replied
    ego to mono pou thelo ine na ine kalo to storyline gia to gameplay den me endiaferi afou to xero pos ine to idio tou re 4

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Ειμαι σιγουρος πως το ΑΙ θα το φτιαξουν.Στο trailer φαινοτανε τραγικο αλλα μενει πολυς καιρος ακομα.Περιμενουμε λοιπον για τα καλυτερα που ερχονται ;) .

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Κατ εμέ η απομόνωση δεν ήταν βασικό στοιχείο του 4, τουλάχιστον στην συντριπτική πλειοψηφία της διάρκειας του παιχνιδιού. Η αγωνία για επιβίωση και η δράση το έκαναν αυτό που είναι για μένα.
    Μέχρι στιγμής, φαίνεται αυτά τα στοιχεία να διατηρούνται και στο 5 (με αυξημένο τον αριθμό των εχθρών, ώστε να ανταποκρίνονται σε 2 παίκτες πλέον) και κατά τα φαινόμενα, έχουμε μια περίπτωση εξέλιξης του gameplay του 4, κι οχι ριζική ανανέωση όπως έφερε το 4 σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ενοχλεί κάτι τέτοιο, καθώς δεν έχει κορεστεί το gameplay τύπου RE4.
    Βέβαια, το potential για νεωτερισμούς ΙΜΗΟ έγκειται κυρίως στο co-op mode, που αν υλοποιηθεί σωστά και ουσιαστικά (πολύ καλύτερα από το 0 δλδ.) θα προσθέτει πολλούς πόντους. Τέλος, το animation και o xειρισμός φαίνεται να μην έχουν αλλάξει πολύ, ωστόσο μέχρι τον Μάρτιο υπάρχει άπλετος χρόνος για να τα βελτιώσει η Capcom.

<---Hyped

Υ.Γ.
    http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Ήθελα απλά να τονίσω την περίσταση. Θεωρώ πως οι infected μαύροι είναι ότι πιο τρομακτικό μπορούσε να εισάγει η σειρά σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αποτελεί πιστή αντιγραφή των Resi4 μηχανισμών.

Δηλαδή οκ, στην αρχή είχαμε τα αργοκίνητα zombie, παραμορφωμένα στη φάτσα από τη σαπίλα και τα άσχημα pixels. Σε ένα σκηνικό κλειστό, όπως αυτό μιας έπαυλης ή σε ένα στενό σοκάκι σίγουρα κάνουν αίσθηση. Σε πιο ανοιχτούς χώρους, απλά έβαζες την Claire να τρέχει μέχρι το αστυνομικό τμήμα ντριπλάροντας τις αργοκίνητες σαπίλες. Μετά, έχουμε τη λυσσασμένη ισπανίδα γιαγιά με τη μαντήλα στο κεφάλι και τον παππού με τη τραγιάσκα και το cult μουστάκι. Πιο γρήγοροι, πιο "έξυπνοι", πιο επικίνδυνοι αλλά δεν ξέρω κατα πόσο πιο τρομακτικοί. Τώρα, έχουμε τον παλίκαρο τον αφρικανό, με το αθλητικό σωματότυπο και με ένα απλό t-shirt και σορτσάκι που παρεπιπτώντως είναι πολύ γρήγορος, με κατακόκκινα μάτια και αφρούς στο στόμα. Σκέψου ένα σκοτεινό μέρος γεμάτο τέτοιους. Ή δες απλά στα video τα φοβερά close-ups όταν αρπάζουν τον Chris&#33; Mπρρρ...

Το μωρό είναι ωραίο, καλό θα ήταν όμως να είναι και λίγο ευέλικτο στην ΑΙ του. Α και να πεθαίνει σε κάποιο σημείο του έργου, μετά την απαραίτητη ανάπτυξη ερωτικής έλξης μεταξύ των πρωταγωνιστών, ώστε και δράμα να έχουμε και να μπορούμε να παίξουμε με την ησυχία μας Πιστεύω πως το Resi ήδη είναι αρκετά action, με τη προβολή όμως ενός δευτερεύοντα χαρακτήρα κάπου χαλάει η συνταγή της απομόνωσης. Οκ δεν θέλω να προδικάζω, παραδειγματίζομαι όμως από το 4. Αλλά που ξέρεις, μπορεί να έχει τέτοιες στιγμές έντασης και τέτοια scripted events που πραγματικά τσάμπα η γκρίνια μου.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Εχει καλως φιλε μου, απλα οι λεξεις που χρησιμοποιησες μου φανηκαν κομματακι...περιεργες.Σαφεστατα και αν καποιος απο αυτους παει να αγγιξει τον Redfield θα φαει ενα τεμαχιο απο το SMG μου, δε παει να ειναι λευκος, μαυρος, κιτρινος ή πρασινος (μπορει να εκανε βουτια στον Θερμαικο ).Οσο για την Ashley οντως πολλες φορες προκαλουσε προβλημα και ηταν ισως το πιο αδυνατο σημειο του τιτλου...η Sheva ομως...just look at those babies man &#33;

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Έλα με τις ρατσιστικές ευθυξίες, αμέσως να το ισοπεδώσεις.... Προφανώς και δεν υπήρχε ούτε η ελάχιστη δόση, πέραν του χαβαλέ. Αλλά πες μου τώρα, είσαι ο Chris οκ; Σε πέρνει πρέφα ο τύπος με το μεγάφωνο και ακούς την αγριοφωνάρα του να προτρέπει ένα τσούρμο λυσσασμένους μαύρους (νομίζω είναι infected στο video, σε κάποιους έτρεχαν σάλια και τα μάτια τους είχαν περίεργο χρώμα) που ξαφνικά ορμάνε ΟΛΟΙ καταπάνω σου&#33; Εϊναι να μη χεστείς και να το βάλεις στα πόδια; Sorry, αλλά μου φάνηκε αστείο.

Όσο για την Alice, καλή χρύση η κορασίδα του προέδρου, αλλά βάρος όπως και να το κάνουμε. Άσε εκεί που προσπαθεί να χτίσει ατμόσφαιρα και να απομονώσει εσένα με το περιβάλλον πρέπει να έχεις και το νου σου που θα κρύψεις την Alice... H παρουσία ενός χαρακτήρα σαν τη Sheva ή γενικότερα ενός κομπάρσου AI χαρακτήρα κάπου σπάει το "είμαι μόνος μου σε ένα τελείως fucked up μέρος και πρέπει να επιβιώσω απ&#39;τους τρελάρες που με κυνηγάνε" σήμα κατατεθέν της σειράς.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    - lol σκηνή όταν οι αραπάδες ορμάνε στον Chris και τη Sheva. Έπρεπε να γίνει Κεντέρης&#33;
    - Δε πιστεύω να κουβαλάς σε όλο το game τη γκόμενα μαζί.... Οκ, αυτή τουλάχιστον έχει όπλο και κάπως σώζει την κατάσταση. Μακάρι να μπορείς να την πετάς σε κάνα κάδο απορρημάτων όπως την Alice.
    [/b]
    Ισότητα των φύλων και των φυλών βλέπω...ελπίζω να ήταν απλά κάποιο είδος..."χαριτωμένης" έκφρασης.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    H αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να το παίξω. Το προηγούμενο δεν το έπαιξα όταν βγήκε και έτσι δεν το έλιωσα, αλλά αυτό το περιμένω πώς και πώς. Βέβαια φαίνεται πανομοιότυπο με το 4, αλλά w/e.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    - lol σκηνή όταν οι αραπάδες ορμάνε στον Chris και τη Sheva. Έπρεπε να γίνει Κεντέρης&#33;
    - Ολόιδια controls με RE4 ή αλλιώς "δε στρίβω με τίποτα και κουτουλάω από τοίχο σε τοίχο σαν μεθυσμένος"...Κρίμας.
    - Τα νέα close-ups με τους μαύρους πολύ ωραία. Και τα μπουνίδια του Chris επίσης.
    - Δε πιστεύω να κουβαλάς σε όλο το game τη γκόμενα μαζί.... Οκ, αυτή τουλάχιστον έχει όπλο και κάπως σώζει την κατάσταση. Μακάρι να μπορείς να την πετάς σε κάνα κάδο απορρημάτων όπως την Alice.

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    RE5 10 minute gameplay walkthrough
    μέρος 1ο
    http://www.gametrailers.com/player/u...es/244413.html
    μέρος 2ο
    http://www.gametrailers.com/player/u...es/244439.html

bonus
    αν και δεν έχει σχέση με το 5ο μέρος, εντάσσεται στην υπόθεση της σειράς
    Resident Evil: Degeneration DVD Trailer
    http://dvd.ign.com/dor/objects/14269199/re...ion_072408.html