Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• wesker
    replied
    leon ke chris den axizoun mia enas ine ke enas tha ine o kaliteros o WESKER telos.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Sto RE2 oloi legame oti eixe to vlema ths ageladas
    Αχαχαχα που πως ποτε γιατί?
    Originally posted by Altair View Post
    Leon>>>>Chris λέμε ρε.Ο φλωρόChris είναι ένας εκπαιδευμένος σούπερ ντούπερ πράκτορας,ενώ ο Leon είναι ένας απλός αστυνομικός πρώτη μέρα στη δουλειά.Ποιος είναι πιο μάγκας με όλα αυτά που πέρασε ε;Κι έχει και το lova affair με την Ada,ενώ ο Chris Μόνο με καμιά Alexia και κάνα Wesker φλερτάρει.Σκατόφλωρος.
    E βγάλε μας και τον Wesker πούστη ρε σύ. Tststs...

Ο Chris δεν έχει παλιομοδίτικο κούρεμα. Ο Chris έχει ωραία αδερφή. Ο Chris είναι muscle-man, έτσι θα μπορούσε να σηκώσει την Ada όταν έπεσε κάτω. Όταν ο Chris σκότωνε zombies ο Leon έβλεπε το Night Of The Living Dead σε VHS. Ο Chris κάνει παρέα και έχει partners άτομα με γενειάδα και κορμοστασιά (Barry Burton) ενώ ο Leon αφήνει Ισπανόφωνους να του βρίζουν τι μάνα χωρίς καν να το ξέρει.

Όντως, έχουμε ξεφύγει πολύ σε off topic, να κάνουμε ένα θέμα με RE Characters?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εχουμε ξεφυγει με το οφ τοπικ, αλλα ναι Leon >>>> Roid Head Chris

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Leon>>>>Chris λέμε ρε.Ο φλωρόChris είναι ένας εκπαιδευμένος σούπερ ντούπερ πράκτορας,ενώ ο Leon είναι ένας απλός αστυνομικός πρώτη μέρα στη δουλειά.Ποιος είναι πιο μάγκας με όλα αυτά που πέρασε ε;Κι έχει και το lova affair με την Ada,ενώ ο Chris Μόνο με καμιά Alexia και κάνα Wesker φλερτάρει.Σκατόφλωρος.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τρομακτική είναι και η τελική πίστα και το τελικό boss στο Kirby's Power Paintbrush.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai re apo pote o Leon vghke apo panw?
    Sto RE2 oloi legame oti eixe to vlema ths ageladas

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Den katalaves ti enow sto sxolio mou gia ton aifnidiasmo.
    Prin to Resident evil den yphrxan paixnidia thriller, meta to Resident Evil yphrxan.
    Afto enow.
    Ξέρω, ειρωνικό ήταν το ύφος μου.

Τέτοιο ιστορικό αιφνιδιασμό όπως τότε που κυκλοφόρησε το Resident Evil 1 δεν βλέπεις συχνά.
    Originally posted by Altair View Post
    sOLiD SNAKE συμφωνώ 100% με την λίστα σου περί Resi.Κι εγώ με την ίδια σειρά θα τα έβαζα.
    Α και btw Leon>>>Chris.
    Θα αστειεύεσαι βεβαια. Wayyy coolest ο Chris Redfield!

Ο Leon σου μπορεί να κουνήσει πετρα 2 τόνων και να την σπρώξει με σφαλιάρες μέσα στην λάβα για να ανοίξει δρόμο? Δεν μπορεί, ΧΑ!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    sOLiD SNAKE συμφωνώ 100% με την λίστα σου περί Resi.Κι εγώ με την ίδια σειρά θα τα έβαζα.
    Α και btw Leon>>>Chris.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den katalaves ti enow sto sxolio mou gia ton aifnidiasmo.
    Prin to Resident evil den yphrxan paixnidia thriller, meta to Resident Evil yphrxan.
    Afto enow.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Έλα τώρα, δεν αιφνιδιαστικές για παράδειγμα στο Resident Evil 4 όταν πεθαίνει ο Luis Sera και μετά μπαίνει η Ashley Graham στην σκηνή χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε (μονο που δεν πατάει το πτώμα του) και φεύγει με τον Leon χωρίς να ξαναμιλήσουν για τον πεθαμένο? Ακούς εκεί δεν υπάρχει το στοιχειο του αιφνιδιασμού... Μην λέμε ότι θέλουμε.

Όντως, το πρώτο δεν υπάρχει απλά. Θέλω κίάλλο Remake σε 5-10 χρονια.

Tanno όντως τα Siren είναι κάπως... προβληματικά, όμως προσωπικά αυτό συνδυάστηκε με την rotten ατμόσφαιρα του και το έκανα deal.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai egw thn idia seira me sena vazw sta RE ektos apo mia allagh tou prwtou Resident Evil to opoio vazw sthn prwth thesh.
    Ws atmosfaira ekane kapoia pragmata kalytera kai epipleon apo to 2 kai meta panta kserame ti paizei, mono to prwto eixe to stoixeio tou aifnidiasmou gia mena.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Και οσον αφορα το RE5 δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που θεωρειτε απογοητευση απο τους φανς , Εγω προσωπικα δεν το βαζω καν μεσα στα 5 καλυτερα resi.

Για εμενα ειναι
    1:RE2
    2:RE4
    3:RE
    4:RE Code Veronica
    5:RE3
    6:RE5

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Γιατί το Silent Hill Homecoming δεν είναι τρομακτικό? Τα Fatal Frame? Τα Siren?

Το Cryostasis επίσης αρκετά ατμοσφαιρικό και τρομακτικό.
    Με τίποτα δεν ξεχνάμε. Εγώ πάντως τα έχω παίξει και τα 3, εκτός παραπέρα το Siren που έχει του Διαβόλου τα προβλήματα, όταν το έπαιξα. Θα περιμένω να βρω το remake.

Για το Project Zero ας φέρουν πρώτα το 4 και μετά το 5!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Γιατί το Silent Hill Homecoming δεν είναι τρομακτικό? Τα Fatal Frame? Τα Siren?

Ξεχνάτε εύκολα μάλλον. Σε κάποια από αυτά υπάρχει απίστευτη ατμόσφαιρα. Μπορεί να μην είναι όλα παιχνίδια κορυφής, όμως για τους fans τον horrors είναι απίστευτα.

Το Cryostasis επίσης αρκετά ατμοσφαιρικό και τρομακτικό.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    το amnesia βεβαια κατα την αποψη μου εχει ΜΟΝO ατμοσφαιρα και δεν το θεωρω ολοκληρομενο τιτλο, ολα τα υπολοιπα τα βρηκα κατω του μετριου
    Κι εγώ αυτό έλεγα στο δικό μου review όταν το τερμάτισα. Είναι εν μέρει ατμοσφαιρικό. Από ιστορία, μου θυμίζει κάπως το Call of Cthulhu. Σαν τον Lovecraft ένα πράγμα. Είναι εν μέρει ολοκληρωμένος ο τίτλος. Αυτό που του λείπει είναι λίγη βάση στην ιστορία και λίγη λεπτομέρεια για να το κάνει ακόμα πιο τρομακτικό και ατμοσφαιρικό.

To Horror stoixeio exei stamathsei sta RE apo tote pou vghke to Silent Hill Imo, ta jump scares den to kanoun poia gia mena.
    Λάθος. Το κάνει το Amnesia και μ' έχουν τρομάξει αυτά τα zombies.

Originally posted by Vaynard View Post
    edit:ξεχασα να ανεφερω το ψυχολογικο θριλερ alan wake που με την επιβλητικη του ατμοσφαιρα δινει καποια καλα horror στοιχεια , και χωρις να χρειαστει να βγαλει zombies να σε κυνηγανε,
    Θα χαρείς να μάθεις ότι η Remedy ετοιμάζει το Alan Wake 2. Μάθανε από τα λάθη του πρώτου και θα καλυτερεύσουν στο 2.

Leave a comment:

Working...
X