Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 5
Collapse
X
-
Αχαχαχα που πως ποτε γιατί?Originally posted by Ground_zero View PostSto RE2 oloi legame oti eixe to vlema ths ageladas

E βγάλε μας και τον Wesker πούστη ρε σύ. Tststs...Originally posted by Altair View PostLeon>>>>Chris λέμε ρε.Ο φλωρόChris είναι ένας εκπαιδευμένος σούπερ ντούπερ πράκτορας,ενώ ο Leon είναι ένας απλός αστυνομικός πρώτη μέρα στη δουλειά.Ποιος είναι πιο μάγκας με όλα αυτά που πέρασε ε;Κι έχει και το lova affair με την Ada,ενώ ο Chris Μόνο με καμιά Alexia και κάνα Wesker φλερτάρει.Σκατόφλωρος.
Ο Chris δεν έχει παλιομοδίτικο κούρεμα. Ο Chris έχει ωραία αδερφή. Ο Chris είναι muscle-man, έτσι θα μπορούσε να σηκώσει την Ada όταν έπεσε κάτω. Όταν ο Chris σκότωνε zombies ο Leon έβλεπε το Night Of The Living Dead σε VHS. Ο Chris κάνει παρέα και έχει partners άτομα με γενειάδα και κορμοστασιά (Barry Burton) ενώ ο Leon αφήνει Ισπανόφωνους να του βρίζουν τι μάνα χωρίς καν να το ξέρει.
Όντως, έχουμε ξεφύγει πολύ σε off topic, να κάνουμε ένα θέμα με RE Characters?
Leave a comment:
-
Εχουμε ξεφυγει με το οφ τοπικ, αλλα ναι Leon
>>>> Roid Head Chris
Leave a comment:
-
Leon>>>>Chris λέμε ρε.Ο φλωρόChris είναι ένας εκπαιδευμένος σούπερ ντούπερ πράκτορας,ενώ ο Leon είναι ένας απλός αστυνομικός πρώτη μέρα στη δουλειά.Ποιος είναι πιο μάγκας με όλα αυτά που πέρασε ε;Κι έχει και το lova affair με την Ada,ενώ ο Chris Μόνο με καμιά Alexia και κάνα Wesker φλερτάρει.Σκατόφλωρος.
Leave a comment:
-
Τρομακτική είναι και η τελική πίστα και το τελικό boss στο Kirby's Power Paintbrush.
Leave a comment:
-
Nai re apo pote o Leon vghke apo panw?
Sto RE2 oloi legame oti eixe to vlema ths ageladas
Leave a comment:
-
Ξέρω, ειρωνικό ήταν το ύφος μου.Originally posted by Ground_zero View PostDen katalaves ti enow sto sxolio mou gia ton aifnidiasmo.
Prin to Resident evil den yphrxan paixnidia thriller, meta to Resident Evil yphrxan.
Afto enow.
Τέτοιο ιστορικό αιφνιδιασμό όπως τότε που κυκλοφόρησε το Resident Evil 1 δεν βλέπεις συχνά.
Θα αστειεύεσαι βεβαια. Wayyy coolest ο Chris Redfield!Originally posted by Altair View PostsOLiD SNAKE συμφωνώ 100% με την λίστα σου περί Resi.Κι εγώ με την ίδια σειρά θα τα έβαζα.
Α και btw Leon>>>Chris.

Ο Leon σου μπορεί να κουνήσει πετρα 2 τόνων και να την σπρώξει με σφαλιάρες μέσα στην λάβα για να ανοίξει δρόμο? Δεν μπορεί, ΧΑ!
Leave a comment:
-
sOLiD SNAKE συμφωνώ 100% με την λίστα σου περί Resi.Κι εγώ με την ίδια σειρά θα τα έβαζα.
Α και btw Leon>>>Chris.

Leave a comment:
-
Den katalaves ti enow sto sxolio mou gia ton aifnidiasmo.
Prin to Resident evil den yphrxan paixnidia thriller, meta to Resident Evil yphrxan.
Afto enow.
Leave a comment:
-
Έλα τώρα, δεν αιφνιδιαστικές για παράδειγμα στο Resident Evil 4 όταν πεθαίνει ο Luis Sera και μετά μπαίνει η Ashley Graham στην σκηνή χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε (μονο που δεν πατάει το πτώμα του) και φεύγει με τον Leon χωρίς να ξαναμιλήσουν για τον πεθαμένο? Ακούς εκεί δεν υπάρχει το στοιχειο του αιφνιδιασμού... Μην λέμε ότι θέλουμε.
Όντως, το πρώτο δεν υπάρχει απλά. Θέλω κίάλλο Remake σε 5-10 χρονια.
Tanno όντως τα Siren είναι κάπως... προβληματικά, όμως προσωπικά αυτό συνδυάστηκε με την rotten ατμόσφαιρα του και το έκανα deal.
Leave a comment:
-
Kai egw thn idia seira me sena vazw sta RE ektos apo mia allagh tou prwtou Resident Evil to opoio vazw sthn prwth thesh.
Ws atmosfaira ekane kapoia pragmata kalytera kai epipleon apo to 2 kai meta panta kserame ti paizei, mono to prwto eixe to stoixeio tou aifnidiasmou gia mena.
Leave a comment:
-
Και οσον αφορα το RE5 δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που θεωρειτε απογοητευση απο τους φανς , Εγω προσωπικα δεν το βαζω καν μεσα στα 5 καλυτερα resi.
Για εμενα ειναι
1:RE2
2:RE4
3:RE
4:RE Code Veronica
5:RE3
6:RE5
Leave a comment:
-
Με τίποτα δεν ξεχνάμε. Εγώ πάντως τα έχω παίξει και τα 3, εκτός παραπέρα το Siren που έχει του Διαβόλου τα προβλήματα, όταν το έπαιξα. Θα περιμένω να βρω το remake.Originally posted by Aion View PostΓιατί το Silent Hill Homecoming δεν είναι τρομακτικό? Τα Fatal Frame? Τα Siren?
Το Cryostasis επίσης αρκετά ατμοσφαιρικό και τρομακτικό.
Για το Project Zero ας φέρουν πρώτα το 4 και μετά το 5!
Leave a comment:
-
Γιατί το Silent Hill Homecoming δεν είναι τρομακτικό? Τα Fatal Frame? Τα Siren?
Ξεχνάτε εύκολα μάλλον. Σε κάποια από αυτά υπάρχει απίστευτη ατμόσφαιρα. Μπορεί να μην είναι όλα παιχνίδια κορυφής, όμως για τους fans τον horrors είναι απίστευτα.
Το Cryostasis επίσης αρκετά ατμοσφαιρικό και τρομακτικό.
Leave a comment:
-
Κι εγώ αυτό έλεγα στο δικό μου review όταν το τερμάτισα. Είναι εν μέρει ατμοσφαιρικό. Από ιστορία, μου θυμίζει κάπως το Call of Cthulhu. Σαν τον Lovecraft ένα πράγμα. Είναι εν μέρει ολοκληρωμένος ο τίτλος. Αυτό που του λείπει είναι λίγη βάση στην ιστορία και λίγη λεπτομέρεια για να το κάνει ακόμα πιο τρομακτικό και ατμοσφαιρικό.Originally posted by Vaynard View Postτο amnesia βεβαια κατα την αποψη μου εχει ΜΟΝO ατμοσφαιρα και δεν το θεωρω ολοκληρομενο τιτλο, ολα τα υπολοιπα τα βρηκα κατω του μετριου
Λάθος. Το κάνει το Amnesia και μ' έχουν τρομάξει αυτά τα zombies.Originally posted by Ground_zero View PostTo Horror stoixeio exei stamathsei sta RE apo tote pou vghke to Silent Hill Imo, ta jump scares den to kanoun poia gia mena.
Θα χαρείς να μάθεις ότι η Remedy ετοιμάζει το Alan Wake 2. Μάθανε από τα λάθη του πρώτου και θα καλυτερεύσουν στο 2.Originally posted by Vaynard View Postedit:ξεχασα να ανεφερω το ψυχολογικο θριλερ alan wake που με την επιβλητικη του ατμοσφαιρα δινει καποια καλα horror στοιχεια , και χωρις να χρειαστει να βγαλει zombies να σε κυνηγανε,
Leave a comment:
Leave a comment: