Ε καλα, μια γνωμη ειπαμε. Και το GTA4 με τα rankings παιζει να ναι το καλυτερο παιχνιδι της γενιας, αυτο δε μου λεει κατι. Τι και αν ειναι καλο οι fans προτιμουν τα προηγουμενα, ισως γιατι καποια απ' αυτα εκαναν και το μεγαλο μπαμ ανεβαζοντας τη σειρα σε αλλο επιπεδο.
Με τα RE αυτο εγινε με το 4 και το 5 επανελαβε μεν την ιδια συνταγη πραγμα οχι απαραιτητα κακο, αλλα το παιχνιδι ηταν χειροτερο imo σε ολους τους επιμερους τομεις.
Μια γνωμη λεω, feel free to disagree, αλλα αυτο δεν αλλαζει πως για μενα ηταν ενα απο τα πιο βαρετα παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 5
Collapse
X
-
παιδια ενταξει κατανvoω οτι σε καποιους μπορει να μην αρεσει το RE5 αλλα οχι και βαρετο και αδιαφορο παιχνιδι δηλαδη οκ τι το κακο κανει? ακολουθει την πετυχημενη συνταγη του 4 ακομα και αν το single player ειναι φτιαγμενο για multi (που εκει το gameplay ειναι πολυ πολυ ποιο ενδιαφερον), και το στορυ σε κραταει μεχρι τελος πιστευω, εγω προσωπικα το ειχα τελειωσει μεσα σε 2 μερες απο τον ενθουσιασμο μου, αμα δεν σας αρεσουνε συγκεκριμενες κατηγοριες παιχνιδιων μην τα αγοραζετε δεν σας φταινε σε τιποτα και χαλατε και τον χρονο και τα χρηματα σας τσαμπα
μην ξεχναμε οτι ειναι και παιχνιδι δυο χρονων, απο τοτε σαφως και εχουνε βγει πολλα παιχνιδια σε αυτο το στυλ και εχει ερθει ενας κορεσμος στο ειδος
87% εχει στο gamerankings και 84% στο metacritics για ονομα..
Leave a comment:
-
Oντως 10 το πολυ 15 πιανει τωρα.
Εστω.
Kαι το ac2 τοσο θα κανει φανταζομαι ποτε οκ.
Leave a comment:
-
... Κι εγω το χα δει σ' εναν φιλο και ειχα απογοητευτει, απιστευτη βαρεμαρα γενικα. Για το 2 εχω ακουσει αρκετα αλλα θελει κουραγιο για να πιασω τετοιο game τωρα. Κατι μου λεει πως θα ξεκινησω με το Batman για ενα σιγουρο 10ωρακι και αν
.
Οσο για το RE5 πουλα το να σωθεις. Κι εγω ελεγα να το πουλησω, αλλα ουτε 10ε δεν πρεπει να πιανει πλεον. Αντ' αυτου παντως εκατσα και το τελειωσα, ειμαι κι εγω σε κατι τετοια ...
Leave a comment:
-
Ελεγα να το πουλησω και το κοιταζα και σκεφτομουν..κριμα ρε γμτ να μην το τερματησω πρωτα.Μετα ελεγα..''σιγα το παιχνιδι μωρε''.Αργοτερα ''Χμμ ναι αλλα δεν χανω τπτ να το τερματησω''.
Τεσπα μαλλον θα το στειλω καλυτερα και σκεφτομουν και εγω να δοκιμασω το AC2.Το 1 παντως ηταν χειροτερο και απο το R5.
Leave a comment:
-
Haha, you 're welcome.
Ειπα να κανω την καλη πραξη της ημερας και να απαλλαξω λιγο κοσμο απο αυτο το μαρτυριο
.
Leave a comment:
-
Thanks.Ημουν ακριβως στην ιδια φαση με σενα και με εψησες να μην το παιξω τελικα.
Leave a comment:
-
Γραφω σε αυτο το θρεντ για το τελευταιο παιχνιδι που περιμενα να γραψω ποτε, αλλα κι ομως τελειωσα solo το Resident Evil 5 (τι κερδιζω; ).
Ειχα κανει τουλαχιστον 3 αποπειρες με φιλους και παντα βαριομασταν καπου στο 1ο chapter και δικαιολογημενα εδω που τα λεμε.
Παρολαυτα λεω κοιτωντας το ραφι μου προχθες πως ok, wtf, ο,τι εχω το εχω τελειωσει - αντε να φυγει και αυτο να κλεισει το κεφαλαιο του 360 για την ωρα.
Με 2 chapters τη μερα μου πηρε ενα 3ημερο. Περιμενα να δω ποτε θα βελτιωθει, ποτε θα φτιαξει λιγο η ατμοσφαιρα, ποτε κατι θα αρχισει να αλλαζει τελοσπαντων αλλα φευ.. Ματαια η αναμονη και οι οποιες προσδοκιες.
Το RE5 ειναι ο ορισμος του αδιαφορου παιχνιδιου, πολυ αβολο gameplay και μια γενικοτερη εκτος τοπου και χρονου νοοτροπια.
Μπορουσε εστω να χε καλα boss fights ή QTE, αλλα ακομα και εκει ηταν πολυ αδιαφορο.
Καμια σχεση με το 4 και οκ πανε κι ερχονται ολα αυτα, αλλα να μην προσπαθησουν να το κανουν εστω λιγο πιο ατμοσφαιρικο;
Ολο το κλιμα ηταν σαν να παιζω ενα Gears of War με last gen gameplay (RE4).
Πραγματικα απορω αν αρεσε σε καποιον αυτο το παιχνιδι, εγω οκ το τελειωσα απο πεισμα πιο πολυ, αλλα πραγματικα ηταν ο ορισμος της αγγαρειας.
Στην πορεια εχω διαφορα κατα νου να πιασω μιας και δεν παιζει και η τρελη ορεξη για FF XIII που ελεγα και αναρωτιεμαι αν καποια στιγμη θα πρεπε να δω Batman: AA και κανα A. Creed 2 να μου φυγει κι εμενα η περιεργεια οσον αφορα το τι αλλαξε πια απο το 1 και εγινε τοσο καλυτερο.
Leave a comment:
-
Πλάκα πλάκα ψήνεσαι να περιμένεις να βρω το GOLD για να παίξουμε και τα dlcs;
Leave a comment:
-
Eγω παντως RE5 μπορω να παιξω χωρις καθολου lag και μαλιστα τζαμπα. Ειπε κανεις κατι;
Leave a comment:
-
Σύντομα δε θα έχω gold οπότε αν ψήνεσαι το αρχίζουμε από καποια Δευτέρα-Τρίτη μετα τα μεσα Αυγουστου (που ελπιζω να χω και gold ως τοτε).
Leave a comment:
-
Σύντομα θα έχω gold οπότε αν ψήνεσαι το αρχίζουμε από Δευτέρα-Τρίτη.
Leave a comment:
-
Πήρα το R.E. 5 gold και επειδή δεν πρόκειται να το παίξω μόνος μου ψάχνω άτομο που να θέλει να παίξει online co-op (έστω και μόνο για το κανονικό scenario/game). Ή αυτό, ή έναν εθελοντή να δανείσει το παιχνίδι στο Ramparter να παίξω με αυτόν
(δεν χρειάζεται να είναι το Gold)
Leave a comment:
-
οκ κατάλαβα.... Με βλέπω για κάνα διπλό με τον bro, να το χαρούμε τουλάχιστον γιατί μόνος μου δε βλέπω να τη παλεύω.....
Leave a comment:
-
Παρτο στο χαβαλε για να μη πανε τα λεφτα σου χαμενα!
Σοβαρα εχεις δικιο σε αυτο που λες για το 4 κτλ.Ειχε λιγο μυστηριο ρε παιδι μου,ψαχνοσουνα.Σε πηγαινε καπως πιο αργα κτλ,στο RE5 ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ.
Χωρις να θελω να στο χαλασω νομιζω θα ξερεις πως ο νταλα ηλιος ειναι ολη την ωρα αν και εχει και κλειστα επιπεδα και ενα με σκοταδι,το οποιο χανει τη μαγκια ομως γιατι ειναι κλειστο κ αυτο επι το πλειστον.Τεσπα αν θες ατμοσφαιρα παιξε dead space 1000 φορες ανωτερο σε σκηνικα,ηχο κτλ.
Παντως εγω γουσταρα το μπαμ μπουμ και μονος μου σολο εβγαλα και το professional που εισαι ενα hit,ειναι γνωστο πως εγω σολο δινω ρεστα,γνωστος μπογιατζης τεσπα.75 ωρες το save μια χαρα μου εκατσε,λιωστο.
Leave a comment:
Leave a comment: