Έβαλα χτες το Resident 5 και ασχολήθηκα περίπου 1.30 ώρα, δεν μπόρεσα άλλο ειδικά με το Batman να σιγοψιθυρίζει στην άκρη του μυαλού μου.
Από την αρχή πάντως τα vibes της εισαγωγής ήταν λίγο meh. Tώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είναι η μόνη εισαγωγή RE παιχνιδιού που δεν μου έκανε καμία αίσθηση... Όποτε έλεγε "terrorist" ή "terrorism" έβγαζα σπυριά, είχα και τον macho-man dah Chris on drugs στην οθόνη, έναν αμερικάνο με επικριτική ματιά στο american system και ότιναναι.... Πάλι καλά που έσκασε η Sheva μύτη γιατί το σκηνικό άρχιζε να μου φέρνει πονοκέφαλο.
Αλλά εντάξει, ο πονοκέφαλος και οι ζαλάδες ήρθαν στη συνέχεια. Σε όσες σκηνές δράσης έπαιξα υπήρχε ένα playfield με πόρτες, σκεπές, βαρέλια που σκάνε και μια ντουζίνα Infected να μας κυνηγάει και να πρέπει τώρα εγώ να ανταπεξέλθω τρέχοντας και βρίσκοντας καίρια spots για να τους αντιμετωπίσω καλύτερα χρησιμοποιώντας τον άθλιο χειρισμό του παιχνιδιού. Στο normal mode τα πυρομαχικά ήταν ψιλο-περιορισμένα κυρίως γιατί τα μοιράζεσε σε 2 χαρακτήρες και με τον αριθμό των αντιπάλων πολλές φορές οι μάχες γινόντουσαν melee.... Δε γίνεται να τρέχω δύο βήματα, να σταματάω να βαρέσω, να τρέχω ξανά λίγο παραπέρα και ξανά τα ίδια όταν σε κυνηγάει τέτοιο μπουλούκι..... Γενικά πολύ action στήσιμο στις μάχες με εντελώς λάθος χειρισμό.
Δυο τρεις φορές έχασα τον προσανατολισμό μου, οκ μου βάζεις το map πάνω δεξιά αλλά κάνε sticky to north και μη γυρνάς γύρω γύρω όταν στρίβω.... Τώρα, εκτός από το mini-map υπάρχει χάρτης όλης της περιοχής να εμφανίζεται ή όχι γιατί δεν βρήκα κάτι....
Το άφησα στο πρώτο boss που καις στον φούρνο, το οποίο boss μόλις το είδα τηλεμεταφέρθηκα στο twilight zone, λέω από τι παιχνίδι το σκασε τούτος; Μια άμορφη μάζα που έμοιαζε με εξωγήινο οργανισμό τώρα λέω θα μας φάει και θα μεταμορφωθούμε σε Venom.....
Σταμάτησα σκεφτόμενος πόσο πιο "Resident Evil" ήταν η Ισπανία του 4 σε σχέση με την Αφρική του 5 και θα το συνεχίσω ξανά σήμερα μόνο κ μόνο να δω αν αλλάζει καθόλου η ατμόσφαιρα, αν και με ντάλα ήλιο χλώμο το κόβω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 5
Collapse
X
-
Αρκετές, αλλά ήταν περισσότερο για achs και πλάκα με τα όπλα + κάποιες δοκιμές/περιέργεια παρά από πραγματική απόλαυση replay (όπως στο 4 στο οποίο το κάθε replay τα έσπαγε όπως το πρώτο playthrough).
Το Mercenaries είναι καλή φάση για λιώσιμο
Leave a comment:
-
Xαχα.. Δεν τολμω να σε ρωτησω ποσες φορες το εχεις τελειωσει, αλλα απ οτι φαινεται δε λες να το βαρεθεις. Καλη φαση
.
Leave a comment:
-
Κι εγώ Νικ έλεγα ότι θα το πάρω στα 60€ αλλά τώρα περιμένω να πέσει στα 20-30 μαξ.Δεν την ξαναπατάω όπως με τη legendary του halo 3 (ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει)
:wall:
Leave a comment:
-
Το ξέρω, αλλά αυτό το steelbook case μου γυάλισε από την πρώτη στιγμή :p Θα περιμένω λίγο ακόμα όμως για πτώση τιμής ... Έχω καλομάθει να αγοράζω παιγνίδια στο range των 20-25 ευρώ και τα 45 μου φαίνονται υπερβολικά πολλάOriginally posted by Evans View PostΝα μην το αγοράσεις. LE sux
.
Leave a comment:
-
45 ευρώ το Collector's από το Play.com .. Λέτε να το τσιμπήσω ?? Σκεφτόμουν να περιμένω μέχρι να βρώ price cut στα 30 ευρώ, αλλά είναι αρκετά tempting και σε αυτή την τιμή ..
Leave a comment:
-
Το παιξα αρκετα σε ενα φιλαρακι εδω περα και μπορω να πω οτι το χαρηκα πολυ περισσοτερο απ'το demo. Ευκολα θα το παιρνα για co-op.
ΥΓ: Στο easy ειναι easy ακομη και για μενα, παιζω σαν νουμπας και ειμαι ανετος, δε χανω παρα μονο σε καμια παγιδα, boss κλπ.
Leave a comment:
-
Εννοειται οτι δεν το παιζω split screen
Δεν παλευεται η εικονα.Εκτος του οτι μπερδευεσαι... ειναι πολυ κουραστικο για τα ματια.
Leave a comment:
-
Σε split screen πάντως είναι ελεινό.Δοκιμάσαμε να το παίξουμε με ένα φιλαράκι και δεν παιζόταν.Το ένα παράθυρο είναι στην μια μεριά και το άλλο στην άλλη(όχι το ένα κάτω από το άλλο όπως έπρεπε να είναι) και μπερδεύεσαι κάργα!Στο demo δεν ήταν έτσι.
Leave a comment:
-
To ξεκινησα με εναν φιλο co-op και μου αρεσει παρα πολυ.Ειχα δοκιμασει να το αρχισω και μονος μου,μου αρεσε,αλλα πραγματικα δεν συγκρινεται η εμπειρια.
Μεχρι στιγμης (εχοντας συνηθισει πλεον τον χειρισμο) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
Leave a comment:
-
Πραγματικα παντως, το spoiler count σε ορισμενα promotional trailers εχει ξεφυγει ασχημα...
Leave a comment:
Leave a comment: